durumunuza çok üzüldüm.. Allah size güç kuvvet sabır versin ki bebeğinizi çok iyi yetiştirin... Kuzenimin babası da aynı sizin eski eşiniz gibi biri. Oğlunu yıllarca görmedi bile... çok zor çok... oğlu 22 yaşında şimdi hala yılda 1-2 gün bile görüşmüyorlar
herşey bir kenara bir insanın içinde hiçmi evlat sevgisi olmaz bu kadar mı bencil bu insanlar.
Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama bir taraftan sevinin böyle bir eşten biran önce kurtulduğunuz için.
Herşey gönlünüze göre olsun
ilaydacım güçlü olman lazım ki gördüğüm kadarıyla gayet güçlü durmuşsun
evladın yanına kar kalmış, öyle düşün...
Umarım annesini hep el üstünde tutar, o güldürür yüzünü hep
inşallah hayırlı insanlarla karşılaşır, daha düzgün beraberlikler de yaşarsın
geçmişi düşünüp üzme kendini a.s.
gerçektende hiçmi evlat sevgisi yok çok da duygusuzmuş ,gerçektende bu genç yaşında bu yaşadıklarım tüylerimi diken diken etti.inş.oğlun rüzgar ve sen istediğin huzurlu mutlu bir hayat yaşarsın allah bir daha böyle insanlarla karşılaştırmasın.
zararin neresinden dönersen kardir
seninkide o hesap olmuş çokta iyi olmuş canim
bundan sonraki hayatinda mutluluklar...
ilaydacım rüzgarla sen mutlu huzurlu bı hayat içinde yasarsınız inşallah insan evladını nasıl görmek istemez anlayamadım nasıl olur bu kadar vıcdansız olur çok gençsin canım inşallah herşeyin en iyisiyle karşılaşırsın bundan sonra
allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zorr .....
ilaydacım çok zor şeyler yaşamışsın,çok üzüldüm. Bundan sonra çocuğun ve sen varsın,hiçbirşey sizden daha önemli değil unutma. Bugününe ve yarınına odaklan ve herşeyin çok güzel olacağına inan canım. Herşeyin bir sebebi vardır... Inşallah hep mutlu olursunuz çocuğunla...sevgiler
ne güzel dualar bunlar..çok saolunn..
Inanın kk yı keşfettiğim için çok mutluyum..
çok zor günler geçirdim bi allah bi ben bilirim.
Saolsun ailem hep yanımdaydı..
Düşünsenize 8 aylık hamileydim bırakıp gittiğinde..
Insanın en ilgiye sevgiye muhtaç olduğu dönemde..
Her işimi kendim hallettim..
Doktora kontrole bile hep yanlız gittim.
Doğum yaptığımda ablamın eşi vardı hastanede onu eşim zannetti hemşire..eşi sizmisiniz dedi inanın gözyaşlarım içime aktı sırf annem babam üzülmesin diye...
[ı]bazı hayatlar dışardan bakıldığında çok renkli çok güzel cezbedici geliyor....
Oysa insanlar ne sorunlar yaşıyor ne büyük acılar çekiyor içlerinde.....
Allah yardımcınız olsun sizin hayatınızda belki maddi anlamda hiç zorluk olmamış ama hep manen yıkılmışsınız.....
En acısıda bu olsa gerek.....
Umarım en yakın zamanda psikolojik olarak oğlunuzda sizde en güzel hal alırsınız.....
Rabbim yardımcınız olsun.....
Dua etmeyi unutmayın...[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?