Dertlerim derya olmuş benim

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Çok mutsuzum, hayattan zevk almıyorum, alamıyorum, izin vermiyorlar. Çok boğuldum, güçlü olmaktan güçlü kalmaktan çok yoruldum ben. Nişan attım 7 ay önce . Bu olay hala peşimi bırakmıyor. Ben unutacağım derken annem hatırlatıyor. Elinde telefonla görünce bir imalar bakışlar. Geçen gün tutturdu sen onunla konuşuyorsun diye. Kuran’ın üstüne yemin ettim konuşmuyorum hiç konuşmadım dedim. Yalan söylüyorsun dedi bana. Geçen gün ablasının aradığından bahsetmiştim tanımadığımı söyleyince kapamıştı telefonu. Annem diyor ki ablası aradığında sevinmiştin sen. O zamandan beri konuşuyorsun. Ben unuttum annem hala unutamadı. Kendi psikolojisi bozulmuş benimkini bozmasına az kaldı. Sinirlendim ben de. Dedi ki mesajlarını göster o zaman. Elimdeyken gösterdim incelicem ver dedi. Sinirim bozuldu vermedim. Kavga ettik. Bizi rezil edeceksin babana söyleyeceğim konuştuğunu dedi. Boşu boşuna olay çıkarıyor bıktım artık. Evde hiç kimseyle konuşmuyorum. Babama sinir oldum. Elimde telefonla tuvalete giriyorum diye etmediği laf kalmadı. Her şeyime karışıyorlar . Bazen diyorum keşke atmasaydım o nişanı. Keşke evlenseydim . Belki huzurum daha fazla kaçardı ama en azından ailemin huzuru kaçmazdı evini yurdunu terkedip benimle gelmezlerdi. Kurtulmak istiyorum ben hayatım zehir gibi

Ailem eger bana bir konuda güvenmezlerse sakin durup mümkün oldugunca az konusup kendi isime bakiyorum.
Siz acaba onlar size soru sorunca asiri tepkiler mi veriyorsunuz ?
Bu onlarin süphelenmesine yol acabilir.

Ayrılıklar zor oluyor, alışkanlıklara dönüşüyor bir süre sonra ailenizde üstüne tuz biber olmuş

Tuvalete niye telle giriyorsunuz anlamadım. 1-2olur da hep böyleyse değişik. Niye yerlerinden oldu annenler senin yanına mı taşındı? Neden konuşmanı istemiyorlar eski nişanlıniz çok mu kötüydü? Çok mu kötü ayrıldınız ya da. Yani böyle yapmaları doğru değil ama telinizi elinizden hiç bırakmıyorsanız biriyle konuştuğunuzu düşünmüşlerdir. Olsa olsa eski nişanlısı demişlerdir.

Neden ayrıldığınıza bağlı böyle davranıyordur anneniz.

Anne baba ilgincmis yani kendileei kuruyor kendileri inaniyor bosver kendi hallerine birak

Ayrılmanı ailen mi istedi.
Tekrar görüşmene neden kızıyorlar.
Görüşebilirsin de. Boşanıp pişman olanlar var.
neden bu kadar karşılar eski nişanlına acaba

Sizden beklentileri tam olarak ne?
Daha mı şeffaf olmanız?
Gizli bi şeyler mi çevirdiğinizi sanıyolar?
Hep mi böyleydi bu olaydan sonra mı arttı?
Tuvalete telle arada ben de girerim ama bir elimin tuttuğu telefonu öteki elim bilmez.
Yani bence çok ayıp bişi.
Oyuzden gizli gizli sokuyom arkadaşı.
Ay yazarken de utandım çünkü çok kınıyodum bu tarz ergensi şeyleri.

Back
X