• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlerle geri döndüm..

Bana evli kaldığım zaman ve boşandıgim zaman artıları yazmamı söyledi ve kalem oynatamadim yine de bunları zorlamayla yazabildim.
Gerçekten sürekli dilimde olan boşanma meselesi işler ciddilesmeye başlayınca karışık bir duyguya dönüştü :KK43:
Soldaki kağıtta huzur var , mutluluk var UMUT var.
Sağdakinde içim karardı..

Ne olur kendinizI sevin...

Sizi geren toplum aslında
Neden evlendim neden boşanıyorum
Bakinca somut neden göremiyorsunuz
Toplum çünkü alkol siddet ihaneti bosanma sebebi görür.
Sizde insanlar icinde bakinca ben mi abartıyorum diyee düşünüyorsunuz
Bence biraz daha sure taniyin
Aynievde uzun sure kalmamissiniz.
Biraz daha sans taniyin evliliginize
Alelacele bir evlilik yaptım, alelacele boşanıyorum sanki belki de siz haklısınız birşeylere geç kalmaktan korkuyor gibiyim.boş yere beklemiş olmaktan..

Alelacele bir evlilik yaptım, alelacele boşanıyorum sanki belki de siz haklısınız birşeylere geç kalmaktan korkuyor gibiyim.boş yere beklemiş olmaktan..
benim buugn 1yiloldu evleneli bende yeni evliyim.ilk 6ay naptim boyutundaydim.
Rahatimi bozdum kafama gore takiliyordum
Hep bunu dusunuyordum
Odaya geciyor surekli sorguluyordum
Bakınca buyuk bir sorunda yoktu
İki yabanci insan iki yabancı kultur kim olsa ilk yıl sorun yasar.
Yeri geliyor kendi ozkardesimizle anlaşamıyoruz
Biraz daha bence firsat taniyin
Enazindan denedim elimden geleni yaptim dersiniz.

Hep bunu dusunuyordum
karakter kiislik cok onemli bence
Zıt karakterler hele baskin karakterler güç savasina giriyor
Benim dedigim olacak seninki olmayacak vsvs
Birde sevmek cidden evlilik icin gerekli ama yetersiz bir duygu.
Seviyoruz ama anlasamayabiliyoruz.
Çünkü birsuru farkli yaşantımız olabiliyor.
Bana yanlis gelen ona doğru gelebiliyor
Ona doğru gelen bana yanlis.
Cidden zamanla oturuyor bazi seyler.
Oturmazsa da ayrilik basliyor zaten

Hep bunu dusunuyordum
Teşekkür ederim yorumunuz için dediğim gibi kafam çok karışık, pazartesi günü tekrar randevum var aklımda olan herşeyi konuşmak istiyorum.
Sanki çok büyük sorunlar var gibi eşimle bunları konuştuğumda kabul ediyor her seferinde ama hep değişeceğini söylüyor, hatta eşek saati eşref saati muhabbetine kadar gidiyor olay yani her yaptığı hatanın bir sebebi var ona göre

Ablacım narsist adamla nereye kadar gidecek
Evlilik de zorlamayla gitmez ki ya da gider gitmesine ama siz yıpranırsınız
Hazır gençken düşünün bir şeyleri nerde hayalleriniz nerde umutlarınız?

Ablacım narsist adamla nereye kadar gidecek
Evlilik de zorlamayla gitmez ki ya da gider gitmesine ama siz yıpranırsınız
Hazır gençken düşünün bir şeyleri nerde hayalleriniz nerde umutlarınız?
Hayallerim demisken ehliyet kursuna yazılacaktım yeni tanistigimizda onu bir sekilde engelledi sonra iyi bir kurs buluruz ben de ogretirim vs vs diyerek nerdeyse 3 yil olacak hala ehliyet alamadım.
Araba kullanmayı bilmiyorum,araba almak istesem bi sürü borç ödüyoruz elde var sıfır ki ben düğün borcu yaptırmadım benim tüm eşyalarımı babam aldı çünkü maddi durumu iyiydi o kredi çekmesin birikimi yok diye
Takılan tüm altınları verdim ufak tefek borçlar kapansın diye düşündüm şu an bir alyansim bir tektaşım var ama yine de yaranamadım.Maddiyat önemli olmasa bile bunlarda insanı üzüyor.

Hayallerim demisken ehliyet kursuna yazılacaktım yeni tanistigimizda onu bir sekilde engelledi sonra iyi bir kurs buluruz ben de ogretirim vs vs diyerek nerdeyse 3 yil olacak hala ehliyet alamadım.
Araba kullanmayı bilmiyorum,araba almak istesem bi sürü borç ödüyoruz elde var sıfır ki ben düğün borcu yaptırmadım benim tüm eşyalarımı babam aldı çünkü maddi durumu iyiydi o kredi çekmesin birikimi yok diye
Takılan tüm altınları verdim ufak tefek borçlar kapansın diye düşündüm şu an bir alyansim bir tektaşım var ama yine de yaranamadım.Maddiyat önemli olmasa bile bunlarda insanı üzüyor.
Eşiniz sizin ehliyet isteğinizi bile önemsememiş bağımsız hareket etseniz daha rahat edersiniz gibime geliyor sizin durumunuz nasıl çalışıyormusunuz ?

Eşiniz sizin ehliyet isteğinizi bile önemsememiş bağımsız hareket etseniz daha rahat edersiniz gibime geliyor sizin durumunuz nasıl çalışıyormusunuz ?
Çalışıyorum boşanırsam da kendi kendime geçinebilecek bir maaşım var çok şükür

Valla kızmazsan nankör kopeek! dicem seninkine...adamın hem kendi kredilerine yardım etsin, hem evinizi döşesin, hala böyle KP/KV yi evinde istemesin, sizi görüştürmesin..

Arkadaşlarınla görüşmeni kısıtlaması, sürekli rapor istemesi, ailenden koparmaya çalışması, araba bile kullanmana köstek olması, psikoloğunuzun narsist teşhisini açıklıyor sanki.. adam hayatınızın merkezinde bir tek o olsun, ve siz ona bağımlı olun istiyor gibi. Eee bari sevgisini gösterse, o da yok...sürekli eleştiri, şikayet diyorsunuz.

Ben tayini yeniden düşünün diyeceğim, madem onun yaşadığı şehrin de artısı yok...

Çalışıyorum boşanırsam da kendi kendime geçinebilecek bir maaşım var çok şükür
Mükemmel :) O zaman hiç kimseyi de çekmek zorunda değilsiniz ha ben bu durumla baş ederim eşimi de adam ederim diyorsanız başka
Her türlü size güzel bir yaşam diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun:)

Acele etmeyin sakin ve zamanla karar verin.bosanmak ve sonrasında mükemmel bir hayat değil hani

Valla kızmazsan nankör kopeek! dicem seninkine...adamın hem kendi kredilerine yardım etsin, hem evinizi döşesin, hala böyle KP/KV yi evinde istemesin, sizi görüştürmesin..

Arkadaşlarınla görüşmeni kısıtlaması, sürekli rapor istemesi, ailenden koparmaya çalışması, araba bile kullanmana köstek olması, psikoloğunuzun narsist teşhisini açıklıyor sanki.. adam hayatınızın merkezinde bir tek o olsun, ve siz ona bağımlı olun istiyor gibi. Eee bari sevgisini gösterse, o da yok...sürekli eleştiri, şikayet diyorsunuz.

Ben tayini yeniden düşünün diyeceğim, madem onun yaşadığı şehrin de artısı yok...
Annem biz çok verici davrandık belki de biz bu duruma getirdik biz simarttik diyor ama böyle davranmak yerine değer bilse herşey daha güzel olabilirdi kendisi kaybedecek hiç farkında değil

Mükemmel :) O zaman hiç kimseyi de çekmek zorunda değilsiniz ha ben bu durumla baş ederim eşimi de adam ederim diyorsanız başka
Her türlü size güzel bir yaşam diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun:)
Teşekkür ederim : )

Bana evli kaldığım zaman ve boşandıgim zaman artıları yazmamı söyledi ve kalem oynatamadim yine de bunları zorlamayla yazabildim.
Gerçekten sürekli dilimde olan boşanma meselesi işler ciddilesmeye başlayınca karışık bir duyguya dönüştü :KK43:
Evliliğinin artıları bölümünde eşinle evli olmana özel duygusal ,fiziksel paylaşıma ait hicbirsey yok farkında mısın?

Merhaba kızlar..
1,5 yıldır evliyim,evlendikten 9 ay sonra doğuya atandım eşimle aramıza 1200 km mesafe girdi.Mesafeler girmeden önce de mükemmel bir evlilik sürdüremiyorduk maalesef, eşim sürekli eksik bulan, inceden inceye laf sokan, hiçbir şekilde yardımcı olmayan bir insan.Ek olarak benim aileme karşı da birlikte yaşadığımız süre boyunca gelmelerine bile tahammül edemeyen birisi.
Ben bu evliliğin 5 yıl sonrasını düşünemiyorum, eşimle sorunlarımız hakkında oturup konuşamıyorum sürekli manipüle ediliyorum.Her defasında suçlu konumuna düşüyorum, kıskançlık konusu da var tabi sürekli rapor vermemi isteyip kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmama karışıyor.
Evliliğin dinamiğine uyan hiçbir özelliğinin olmadığının farkındayım birkaç defa boşanma konusunu açtım ama ona göre sorunsuz bir evliliğimiz var ve yaptığı hataların anlık sinirle olduğunu,iyi giden bir evliliğimizin olduğunu 6 ay sonra yanına tayin istediğimde herşeyin düzeleceğini düşünüyor.
Bu hafta psikologa gittim buraya yazdıklarımı evliliğimizin başından beri yaşadıklarımızı detaylıca anlattım ve eğer duzeltebilecegim birşeyler varsa yada sorun bendeyse bu yüzden destek almak için geldim dedim.
Psikolog eşimin narsist özellikler sergilediğini,antisosyal kişilikte biri olabileceğini vs söyledi ve bana haftaya kadar evliliğin artılarını/boşanırsam artılarını yazmamı istedi.. açıkçası çok fazla kalem oynatamadim.
Eşim 33 yaşında ve psikolog anlattığım özelliklerinin değişebilecek şeyler olmadığını da söyledi.
Kafam çok karışık.. boşanmayı düşünüyorum ama karşımda bunu konuşabileceğim,anlatabileceğim bir insan yok, çünkü ne dersem diyeyim hep o haklı ve bizim mükemmel bir ilişkimiz var!
Şimdi birkaç görüşmeye daha gidip kesin kararımı vermek istiyorum,ailem durumdan haberdar sadece doğru karar vermemi istiyorlar,her türlü saygı duyacaklarını söylüyorlar.
Fiziksel şiddet,aldatma, sadakatsizlik vb bir sorun olmadığı için sanki ben havadan nem kapiyormuşum gibi düşünenler oluyor çevremde,evet eşim sesini de yukseltmedi hiç ama psikolojik şiddet gerçekten beni çok fazla yordu ve kafam çok karışık.
Psikologunuzun dediği gibi o artı ve eksilerini yazarak tartin. Esinizi hayatınızdan cikardiginizda sizden neler gidecegini ve nelerin elinde olacagini ennince ayrintisina giderek yazin ve durum analizi yüksek olani uygulayın. Insanlarin belli yastan sonra degismeleri imkansiz degil ama az biraz zor.

Evliliğinin artıları bölümünde eşinle evli olmana özel duygusal ,fiziksel paylaşıma ait hicbirsey yok farkında mısın?
Çünkü artık ona sarıldığımda derin duygular hissedemiyorum,cinsel olarak bir sorunumuz yoktu uyumlu bir cifttik şu 6 aydır 2 defa görüşebildik 15 gün toplam o da sekteye uğradı atandığım için
Sevgi sözcükleri sık sık kullanırız ama bana hiç samimi gelmiyor ezberlenmis cümleler gibi artık ki genelde mesajlasirken daha çok :/

Çünkü artık ona sarıldığımda derin duygular hissedemiyorum,cinsel olarak bir sorunumuz yoktu uyumlu bir cifttik şu 6 aydır 2 defa görüşebildik 15 gün toplam o da sekteye uğradı atandığım için
Sevgi sözcükleri sık sık kullanırız ama bana hiç samimi gelmiyor ezberlenmis cümleler gibi artık ki genelde mesajlasirken daha çok :/
Verdiğin yanıtlar senin "evlilik kurumunu sevdiğin için evli kaldığını " gösteriyor ..eşini sevdiğin için değil.Ahmetle evli kalmazsın bir zaman sonra Mehmetle evlenirsin yine "evli olma" olgusunu yaşarsın.Ama beni senin bağımlı kişilik yapısında olduğun için bu adamla evlenmiş olabileceğin düşündürüyor..eğer oyleysen Mehmet i de Ahmet özelliklerinde bir adamdan seçme olasılığın çok fazla.Bence su an yaşamak istediğin gibi yaşa,git ehliyete yazıl ,kendi gelişimine mutluluğuna yönelik adımlar at ..esin evliliğinizin seyrini belli edecek hamleler yapar zaten .

Back
X