Merhaba kızlar..
1,5 yıldır evliyim,evlendikten 9 ay sonra doğuya atandım eşimle aramıza 1200 km mesafe girdi.Mesafeler girmeden önce de mükemmel bir evlilik sürdüremiyorduk maalesef, eşim sürekli eksik bulan, inceden inceye laf sokan, hiçbir şekilde yardımcı olmayan bir insan.Ek olarak benim aileme karşı da birlikte yaşadığımız süre boyunca gelmelerine bile tahammül edemeyen birisi.
Ben bu evliliğin 5 yıl sonrasını düşünemiyorum, eşimle sorunlarımız hakkında oturup konuşamıyorum sürekli manipüle ediliyorum.Her defasında suçlu konumuna düşüyorum, kıskançlık konusu da var tabi sürekli rapor vermemi isteyip kız arkadaşlarımla bile dışarı çıkmama karışıyor.
Evliliğin dinamiğine uyan hiçbir özelliğinin olmadığının farkındayım birkaç defa boşanma konusunu açtım ama ona göre sorunsuz bir evliliğimiz var ve yaptığı hataların anlık sinirle olduğunu,iyi giden bir evliliğimizin olduğunu 6 ay sonra yanına tayin istediğimde herşeyin düzeleceğini düşünüyor.
Bu hafta psikologa gittim buraya yazdıklarımı evliliğimizin başından beri yaşadıklarımızı detaylıca anlattım ve eğer duzeltebilecegim birşeyler varsa yada sorun bendeyse bu yüzden destek almak için geldim dedim.
Psikolog eşimin narsist özellikler sergilediğini,antisosyal kişilikte biri olabileceğini vs söyledi ve bana haftaya kadar evliliğin artılarını/boşanırsam artılarını yazmamı istedi.. açıkçası çok fazla kalem oynatamadim.
Eşim 33 yaşında ve psikolog anlattığım özelliklerinin değişebilecek şeyler olmadığını da söyledi.
Kafam çok karışık.. boşanmayı düşünüyorum ama karşımda bunu konuşabileceğim,anlatabileceğim bir insan yok, çünkü ne dersem diyeyim hep o haklı ve bizim mükemmel bir ilişkimiz var!
Şimdi birkaç görüşmeye daha gidip kesin kararımı vermek istiyorum,ailem durumdan haberdar sadece doğru karar vermemi istiyorlar,her türlü saygı duyacaklarını söylüyorlar.
Fiziksel şiddet,aldatma, sadakatsizlik vb bir sorun olmadığı için sanki ben havadan nem kapiyormuşum gibi düşünenler oluyor çevremde,evet eşim sesini de yukseltmedi hiç ama psikolojik şiddet gerçekten beni çok fazla yordu ve kafam çok karışık.