- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- 158
Yorumunuz için çok teşekkür ederim,bunu sabah ben de düşündüm yani anneme gitmek istiyorsam anneme gideyim, arkadaşlarımla plan yapmak istiyorsam arkadaşlarımla plan yapayım eğer bunlardan memnun kalmazsa eşim bir adım atsın.. ben hem pasif kalıp hem de mutsuzluktan şikayet ediyorum belki de, aslında bunun sebebi de ben bu kadar emek veriyorsam o da birşeyler düşünebilmeli diye ama düşünmüyor işte.Verdiğin yanıtlar senin "evlilik kurumunu sevdiğin için evli kaldığını " gösteriyor ..eşini sevdiğin için değil.Ahmetle evli kalmazsın bir zaman sonra Mehmetle evlenirsin yine "evli olma" olgusunu yaşarsın.Ama beni senin bağımlı kişilik yapısında olduğun için bu adamla evlenmiş olabileceğin düşündürüyor..eğer oyleysen Mehmet i de Ahmet özelliklerinde bir adamdan seçme olasılığın çok fazla.Bence su an yaşamak istediğin gibi yaşa,git ehliyete yazıl ,kendi gelişimine mutluluğuna yönelik adımlar at ..esin evliliğinizin seyrini belli edecek hamleler yapar zaten .
Belki de şans vermek dışında böyle bir yol çizmek değişik bir yol olur çünkü boşandıktan sonra yeniden bir yanlış yapmaktan ben de çok korkuyorum