- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Iste bu yüzden seçimini yapan annen için gereksiz sorumluluklar ustlenme. Sırf üzülmesin diye kendi hayatina yazık etme. Ebeveyn olan sen değilsin.Annem beni siler onu silmez.
Kendi küfürlerini edip kapattı. Açamaz ki daha. Engelledim onuE ac de senin serefsizliklerin yuzunden yillarca aci cektik tam geldin onda da bizi huzursuz etmekten baska bi ise yaramıyorsun diye. Sen de ona say namussuzluk yaptin durdun baskasini buldun bizi unuttun simdi geldin gene rahat durmuosun defol git diye :)
Anneniz bunu göze almış. Bazen ne kadar alttan da alsak sevdiklerimizi koruyamayabiliriz. Anneniz bir seçim yaptı ve bu acılı yolu seçti. Ne yapabilirsiniz ki! Mutlu olmak istiyorsanız kendi yolunuza ve seçimlerinize dikkat edin. Anne ve baba da bir yaşa kadarÇünkü annemlerrle yaşıyor. Anneme huzur vermiyor. O yüzden annem üzülmesin diye hep alttan aldım
Paket olarak sil o zaman. Bi erkegi evladinin önüne koyan kadinlar hic insani gelmez bana. Hele boyle bir tipi. Cogu kadin cocugu icin gerekirse kocasini parcalar atar.Annem beni siler onu silmez.
Gitmicem. Bir kes daha bana böyle küfür etti. Ama artık bu sonduIste bu yüzden seçimini yapan annen için gereksiz sorumluluklar ustlenme. Sırf üzülmesin diye kendi hayatina yazık etme. Ebeveyn olan sen değilsin.
Ha yaz tatilinde de asla gitme. Git guzelce gez dolaş. Evinin keyfini çıkar vs.
33 yaşındaki kocaman kadına izin aldıran, kendi yediği nanelere bakmadan hakaret eden namusuna dil uzatan babayı hiç düşünmez silerdim.Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz
Sildim artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum33 yaşındaki kocaman kadına izin aldıran, kendi yediği nanelere bakmadan hakaret eden namusuna dil uzatan babayı hiç düşünmez silerdim.
Artık ona katlanamıyorum. O yüzden ne derdi var öğrenmek istedim o yüzden aradımYaz tatilinde gitmek zorunda mısınız? Gitmeyin. Tatilinizi yapın güzel güzel.
Niye arıyorsunuz ki zaten. Bu saatten sonra silin artık. Kendisi silmiş.
Mutlu olmak için çok sebebiniz var. Böyle bir adama muhtaç değilsiniz. Yaptıklarını o da çok iyi biliyor o yüzden sizi bastırmaya çalışıyor. Sizin başarınız size ait. Kendinizle gurur duyun. Bir daha zorunlu olmadıkça muhatap olmayın. Anneniz de size dert yanarsa onun seçimi olduğunu hatırlatın.Sildim artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Bir gün bakıma ihtiyacı olduğunda vicdan yapmayın diye geçmişi ve bugünleri unutmayın, evlatla baba arasında sürtüşmeler olabilir ama babanız dahi olsa kimse ahlakınıza namusunuza dil uzatamaz.Sildim artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Kendi gezemiyordur odur derdi, ne olacak? Bencilin teki anlattığınıza göre. Gezmiş tozmuş gününü gün etmiş, yaşlılığında bedava bakıcı lazımmış, annenize dönmüş işte. Yıllarca yokmuş zaten hayatınızda, bundan sonra da olmazsa bir şey kaybetmezsiniz. Olmaması daha iyi şu durumda.Artık ona katlanamıyorum. O yüzden ne derdi var öğrenmek istedim o yüzden aradım
Net söylim silerim hiç görüşmem,yapılacak uzun uzadıya bir yoruma gerek yok psikoljik olarak hasarlı insanların çocukları anne ve babalarıyla görüşmek istemiyorsa ben hak veririm.Öncelikle merhaba. Cümleleri toparlayamazsam şimdiden kusura bakmayın. Çok kötü bir durumdayken yazıyorum. Ben 33 yaşında öğretmenlik yapan bir kadınım 10 yıldır öğretmenim. Bunu yazarken bile utanıyorum. Yasadıklarımdan dolayı. Doğuda yaşıyorum. Babam yıllarca yoktu. Yurtdışında yaşadı. Annemi aldattı. Bizi bıraktı. Sonrasında geldi annem kabul etti bu adamı.
Kendi emeklerimle mesleğimi elime aldım. Ama yaşadıklarım artık çok zoruma gidiyor. Evim ayrı. Ailem köyde yaşıyor. Babam bir yere gitmeme, sosyallesmeme izin vermez izin alsam da. Ki geçen sene kız kardeşim İstanbul’da izin istedim gitme dedi. Sebebi de Karadeniz gezisine gitmem. O ara babamla aramız bozuktu. O yüzden söylemedim. Dedemler hep kötü niyetlilerdi. Babamı bana karşı doldurdular, geziye gitmiş diye. Kavgalar koptu evde. Demediğini bırakmadı geçen sene.
İnstagramdan bütün tanıdıkları silip engelledim o ara. Şimdi nerden öğrendiyse öğrendi. Geçen hafta 2 saatlik uzaklıktaki ile gezmeye gittiğimi öğrenmiş. Arkadaşlarım var orda. 2 sene önce de gitmiştim. Kardeşimi aramış eğer o bir yere giderse bana söylemezsen hakkım helal değil demiş. Ben cıldırdım. Aradım kaç kez açmadı. En son açtı. Ne işin var orda dedi bana. Arkadaşlarım var onların yanına gittim dedim. Kimden izin aldın demeye başladı. Ben de bir b.k mu yedim ne bu yeter artık deyiverdim. Seni evlatlıktan sildim, bir daha buraya uğrayamazsın, sen bir o….sun dedi bana. Küfür yağdırdı.
Öyle kötüyüm ki. Öyle içim acıyor ki. Siz olsanız tamamen siler miydiniz. Evlenip kurtulurum sandım bu adamdan ama o da bir türlü olmadı. Artık psikolojimi alt üst etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaz tatili geliyor. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz
Derdi sizi anneniz gibi kontrol altında tutamaması yönetememesi, maddi olarak ona eyvallahınız olmaması.Artık ona katlanamıyorum. O yüzden ne derdi var öğrenmek istedim o yüzden aradım
Offf çekmeyin şu adamı ya Yok kocası yok babası su kadinlarin başında.silin gitsin .Ben gorusmezdim.canimin istediği gibi de gezerdimÖncelikle merhaba. Cümleleri toparlayamazsam şimdiden kusura bakmayın. Çok kötü bir durumdayken yazıyorum. Ben 33 yaşında öğretmenlik yapan bir kadınım 10 yıldır öğretmenim. Bunu yazarken bile utanıyorum. Yasadıklarımdan dolayı. Doğuda yaşıyorum. Babam yıllarca yoktu. Yurtdışında yaşadı. Annemi aldattı. Bizi bıraktı. Sonrasında geldi annem kabul etti bu adamı.
Kendi emeklerimle mesleğimi elime aldım. Ama yaşadıklarım artık çok zoruma gidiyor. Evim ayrı. Ailem köyde yaşıyor. Babam bir yere gitmeme, sosyallesmeme izin vermez izin alsam da. Ki geçen sene kız kardeşim İstanbul’da izin istedim gitme dedi. Sebebi de Karadeniz gezisine gitmem. O ara babamla aramız bozuktu. O yüzden söylemedim. Dedemler hep kötü niyetlilerdi. Babamı bana karşı doldurdular, geziye gitmiş diye. Kavgalar koptu evde. Demediğini bırakmadı geçen sene.
İnstagramdan bütün tanıdıkları silip engelledim o ara. Şimdi nerden öğrendiyse öğrendi. Geçen hafta 2 saatlik uzaklıktaki ile gezmeye gittiğimi öğrenmiş. Arkadaşlarım var orda. 2 sene önce de gitmiştim. Kardeşimi aramış eğer o bir yere giderse bana söylemezsen hakkım helal değil demiş. Ben cıldırdım. Aradım kaç kez açmadı. En son açtı. Ne işin var orda dedi bana. Arkadaşlarım var onların yanına gittim dedim. Kimden izin aldın demeye başladı. Ben de bir b.k mu yedim ne bu yeter artık deyiverdim. Seni evlatlıktan sildim, bir daha buraya uğrayamazsın, sen bir o….sun dedi bana. Küfür yağdırdı.
Öyle kötüyüm ki. Öyle içim acıyor ki. Siz olsanız tamamen siler miydiniz. Evlenip kurtulurum sandım bu adamdan ama o da bir türlü olmadı. Artık psikolojimi alt üst etti. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaz tatili geliyor. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz
Evet en büyük sebebi bu. Ona bağlı değilim. Zoruna gidiyor. Narsist zatenDerdi sizi anneniz gibi kontrol altında tutamaması yönetememesi, maddi olarak ona eyvallahınız olmaması.
Babanızda bağımsız kadın alerjisi var, muhtemelen yıllarca yurtdışında başka kadınlarla birlikte olduktan sonra annenize dönmesi de bu alerji yüzünden, Avrupalı kadın bunun gibi adamları çekmez izin vermezler ancak yatak arkadaşlığı yaparlar, ki zaten onlara karışmaya yeltenememiştir bile, babanıza gel deyince gelecek git deyince gidecek, evlatlarını bile savunamayacak bir kadın lazım o da anneniz, o yüzden annenize geri dönmüştür.Evet en büyük sebebi bu. Ona bağlı değilim. Zoruna gidiyor. Narsist zaten
Zaten suç annemde. Ben de yıllarca söylendim başımıza bela ettin diye. Ben 7 yıl boyunca bir de buna annem için harçlık yolladım. Sanki görevimmis gibi. Annem arasa diyecek niye gittin. O da aynı kafada asla farklı konuşmaz. Onu da sildimBabanızda bağımsız kadın alerjisi var, muhtemelen yıllarca yurtdışında başka kadınlarla birlikte olduktan sonra annenize dönmesi de bu alerji yüzünden, Avrupalı kadın bunun gibi adamları çekmez izin vermezler ancak yatak arkadaşlığı yaparlar, ki zaten onlara karışmaya yeltenememiştir bile, babanıza gel deyince gelecek git deyince gidecek, evlatlarını bile savunamayacak bir kadın lazım o da anneniz, o yüzden annenize geri dönmüştür.
Gelince bir baktı kızı büyümüş meslek sahibi olmuş eli ekmek tutuyor, eee yönetemeyeceği kızı ne yapacak? Baskıyla yıldırmaya çalışacak, itaatkar olmazsa rest çekilecek hakaret edilecek.
Özür dilerim ama kabahat annenizde, yıllarca kırdığı cevizler bini aşmış adamı tekrar kabul edip koca yapmış, hadi kendine koca yaptı ama evlatlarına dil uzattığında o dili ensesinden çıkarması lazımdı.
Böyle bir baba ve baba sülalesi profili için söylüyorum, benim kızıma yıllarca babalık yapmamış bir adamla onun çok bilmiş sülalesi tek kelime edemez, ettirmem.
Siz anne babanızın tek kız evladı mısınız ya da tek bekar kızları mısınız? Diğer kardeşler erkek mi?Zaten suç annemde. Ben de yıllarca söylendim başımıza bela ettin diye. Ben 7 yıl boyunca bir de buna annem için harçlık yolladım. Sanki görevimmis gibi. Annem arasa diyecek niye gittin. O da aynı kafada asla farklı konuşmaz. Onu da sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?