Dertleşecek kimsem yok. Lütfen bana akıl verin siz olsanız siler miydiniz babanızı?

Annem beni siler onu silmez.
Iste bu yüzden seçimini yapan annen için gereksiz sorumluluklar ustlenme. Sırf üzülmesin diye kendi hayatina yazık etme. Ebeveyn olan sen değilsin.
Ha yaz tatilinde de asla gitme. Git guzelce gez dolaş. Evinin keyfini çıkar vs.

Kendi küfürlerini edip kapattı. Açamaz ki daha. Engelledim onu

Çünkü annemlerrle yaşıyor. Anneme huzur vermiyor. O yüzden annem üzülmesin diye hep alttan aldım
Anneniz bunu göze almış. Bazen ne kadar alttan da alsak sevdiklerimizi koruyamayabiliriz. Anneniz bir seçim yaptı ve bu acılı yolu seçti. Ne yapabilirsiniz ki! Mutlu olmak istiyorsanız kendi yolunuza ve seçimlerinize dikkat edin. Anne ve baba da bir yaşa kadar

Gitmicem. Bir kes daha bana böyle küfür etti. Ama artık bu sondu

Yaz tatilinde gitmek zorunda mısınız? Gitmeyin. Tatilinizi yapın güzel güzel.
Niye arıyorsunuz ki zaten. Bu saatten sonra silin artık. Kendisi silmiş.

Sildim artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Mutlu olmak için çok sebebiniz var. Böyle bir adama muhtaç değilsiniz. Yaptıklarını o da çok iyi biliyor o yüzden sizi bastırmaya çalışıyor. Sizin başarınız size ait. Kendinizle gurur duyun. Bir daha zorunlu olmadıkça muhatap olmayın. Anneniz de size dert yanarsa onun seçimi olduğunu hatırlatın.

Sildim artık onun yüzünü bile görmek istemiyorum
Bir gün bakıma ihtiyacı olduğunda vicdan yapmayın diye geçmişi ve bugünleri unutmayın, evlatla baba arasında sürtüşmeler olabilir ama babanız dahi olsa kimse ahlakınıza namusunuza dil uzatamaz.
Babanız ve ahlak bekçisi sülalesini yok sayın, hayatınızı yaşayın.

Artık ona katlanamıyorum. O yüzden ne derdi var öğrenmek istedim o yüzden aradım
Kendi gezemiyordur odur derdi, ne olacak? Bencilin teki anlattığınıza göre. Gezmiş tozmuş gününü gün etmiş, yaşlılığında bedava bakıcı lazımmış, annenize dönmüş işte. Yıllarca yokmuş zaten hayatınızda, bundan sonra da olmazsa bir şey kaybetmezsiniz. Olmaması daha iyi şu durumda.

Kendi 8 çocuğunu, karısını bırakıp başkasına giderken neymiş acaba? Bunu bizzat sorardım ben olsam ve asla görüşmezdim. Kendisine de, beni siler kocasını silmez diyen annenize de ihtiyacınız yok bana kalırsa bu yaştan sonra.

Net söylim silerim hiç görüşmem,yapılacak uzun uzadıya bir yoruma gerek yok psikoljik olarak hasarlı insanların çocukları anne ve babalarıyla görüşmek istemiyorsa ben hak veririm.

Offf çekmeyin şu adamı ya Yok kocası yok babası su kadinlarin başında.silin gitsin .Ben gorusmezdim.canimin istediği gibi de gezerdim

Evet en büyük sebebi bu. Ona bağlı değilim. Zoruna gidiyor. Narsist zaten
Babanızda bağımsız kadın alerjisi var, muhtemelen yıllarca yurtdışında başka kadınlarla birlikte olduktan sonra annenize dönmesi de bu alerji yüzünden, Avrupalı kadın bunun gibi adamları çekmez izin vermezler ancak yatak arkadaşlığı yaparlar, ki zaten onlara karışmaya yeltenememiştir bile, babanıza gel deyince gelecek git deyince gidecek, evlatlarını bile savunamayacak bir kadın lazım o da anneniz, o yüzden annenize geri dönmüştür.

Gelince bir baktı kızı büyümüş meslek sahibi olmuş eli ekmek tutuyor, eee yönetemeyeceği kızı ne yapacak? Baskıyla yıldırmaya çalışacak, itaatkar olmazsa rest çekilecek hakaret edilecek.

Özür dilerim ama kabahat annenizde, yıllarca kırdığı cevizler bini aşmış adamı tekrar kabul edip koca yapmış, hadi kendine koca yaptı ama evlatlarına dil uzattığında o dili ensesinden çıkarması lazımdı.

Böyle bir baba ve baba sülalesi profili için söylüyorum, benim kızıma yıllarca babalık yapmamış bir adamla onun çok bilmiş sülalesi tek kelime edemez, ettirmem.

Zaten suç annemde. Ben de yıllarca söylendim başımıza bela ettin diye. Ben 7 yıl boyunca bir de buna annem için harçlık yolladım. Sanki görevimmis gibi. Annem arasa diyecek niye gittin. O da aynı kafada asla farklı konuşmaz. Onu da sildim

Siz anne babanızın tek kız evladı mısınız ya da tek bekar kızları mısınız? Diğer kardeşler erkek mi?
Anneniz de aynı kafadaysa hiçbiriyle görüşmeyin, 33 yaşında koca kadınsınız izin alarak bir yerlere gitmek nedir?
Aynı evde yaşamıyorsunuz, ekonomik bağımsızlığınız var, aileye sevgi saygı gösterilir ama hesap verme zorunluluğunuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…