Dertleşecek kimsem yok. Lütfen bana akıl verin siz olsanız siler miydiniz babanızı?

Hayır 5 kız 3 erkek ama kızlardan bekar bir ben kaldım. Babamın üstümde emeği yok. Aç kalırdım okulda. Üstümde kıyafetim olmazdı. Adam başka kadınla evlendi çocuk yaptı bizi unuttu. 12 yaşında annemden uzakta mevsimlik işçi olarak çalışmaya başladım. O gününü gün ederken. Şimdi de babalık taslıyor bize. Ama suç annemde . Onda değil

12 yaşındaki evladım mevsimlik işçi olarak çalışırken o adam gününü gün edecek bende onu koca diye tekrar geri alacağım he, teneke bağlar geldiği yere geri postalarım onu.

Görüşmeyin boş verin, varlığı zarar olanla babanız bile olsa görüşülmez.

Abla Allah yardımcın olsun sayende hayatımı 2 kez sorgulyacagım
Benim ailemde öyle ama sen 33 yaşındasın birde ayrı evin var nasıl izin alıyorsun ? hiç alma bir kez daha yaparsa beni evlatlıktan silin ben sizi sildim de geç sen nasıl da yaşıyorsun be gülüm
Bu kadar baskı ile ev ayırmana nasıl izin verdiler ?
Birde annen nasıl babanı kabul etti
Hadi annen kabul etti sen neden kabul ettin uzun süre babasız yaşamışsın nasıl hiçbir yararı yokken babanı affedin

Son düzenleme:
Ben anlamadım, neden ergen kız gibi bir tribe girmişsiniz ki? 33 yaşında koca kadınsınız, size babalık etmeyen bir adamın neden gezinize karışmasına izin veriyorsunuz. Muhtaç değilsiniz, aç, açıkta değilsiniz. Babalık etmemiş, muhattabı kesin gitsin

Doğuda yaşayan biri olarak söylüyorum, erkekleri her b**u yer ama namus kadına ait. Bir de mesela evli kadınlarla olan erkekler var ama kendilerine gelince kan temizler.

Biraz biraz bu algı değişmeye başlasa bile çoğu böyle. Tanıdığım 2 boşanmış kadın var, bir tanesinin ayrı eve geçmesine bile razı değil eski eşi ve ailesi bile izin vermiyor hatta kız anlatmıştı konsey toplanmış halası demiş ki "Ayrı evde oturup o***mu olacaksın? Namusumuza laf getirme" demiş. Sanki kız eve erkek atmak için ev tutacak hem boşanmış kime ne?

Diğeri evlendi 2. Evlilik yaptı ve eski eş gidip yeni eşiyle kavga etti bilmem ne. Sizin ailenize bu zihniyetteyse sıyrılmanız çok zor Allah yardımcınız olsun.

Sırf bu tipler yüzünden iyi ki burda doğmamışım diyorum. Hı tanıdığım kızlarına prenses gibi davrananlarda var ama sayıları çok az.

Senin korkun olur da evlenirsen eş ailesine mahcup olmamak. Muhtemelen. Yoksa bu yaşta bu aptal babayı kim takar.
Seni kimden isteyecekler falan filan bunlara mı kaygılanıyorsun ? Neden silmiyorsun bu gereksizi ?

Annen bu pisligi kabul etmis 8 cocukla onu terk eden adami annene acimana hic gerek yok ne yasiyorsa hak ediyor kocasiz duramamis kusura bakma sil o baba musvettesini annende ne yasarsa kendi tercihi onca yil sonra kucak acmis ceksin ceremesini siz kardesler olarak ona hesap vermeniz iletisimde olmaniz bile cok sacma

Babanız kızkardeşinizin İstanbul’a gitmesine nasıl izin verdi? 10 yıldır böyle mi yaşıyorsunuz?
10 yıl bunlara izin vermek için gerçekten uzun bir süre, tayin isteyebilirsiniz, kardeşinizin yanına İstanbul’a, orda kim tanır kim bilir sizi.

33 yaşında bir öğretmene "evlenip kurtulurum" düşüncesini hiç yakıştıramadım. Siz çocuk eğitiyorsunuz. İşini gücünüz var eviniz damınız da ayrı. Tatilde de gitmeyiverin.

Gitmicem. Bir kes daha bana böyle küfür etti. Ama artık bu sondu
Lütfen bir öğretmen olarak terapi alın ve öyle anneyi de babayı da hayatnzdan silin. Ve bunu kesin kes dille konuşun. Siz bana gereken saygıyı gösterene kadar artık sizinle tel.kelime konusmaycgm deyin.
Sanki aynı evde işsiz onların eline bakyrsnz da böyle olablrdi ancak.
Siz bu psiklji ile evlenmeyin zaten çünkü eminim babanıza benzer bir eş seçersiniz.
Lütfen terapi alın

Ağır konuşcam. Kendisi çok o..u gördüğü için her gezmeye gideni onlardan sanıyor olabilir. Herkesi kendin gibi sanma deyip görüşmeyi keserdim. Babalık yapmayan biri sonradan hak sahibi olamaz.

Babanız o… pu babası olmaya meraklı galiba o ne biçim laf öyle kendinize hakaret ettirmeyin. kimin altından almış sizide bu denli dengesiz konuşuyor. Lütfen bu küfürlere daha fazla boyun eğmeyin. Yurt dışında yaşarken aklı nerdeymiş. Sert bir dille konuşun o sizi kolaylıkla evlatlıktan sile biliyorsa siz de ona artık babam değilsin diyin. 33 yaşında bir bireysiniz maaşınız var eviniz ayrı. Paranız varsa yazında yurt dışı tatili yapında kalpten ölsün

Ettirmiyorum diye beni sevmiyor zaten. Bu ay kredi çektim arabami yükselttim ondan bu karın ağrısı. Hep para gönderirdim şimdi göndermicem diye böyle. Çıkarcı biri iste

Haklısınız. Zaten baba sevgisi görmediğim icin bu haldeyim. Yanls ilişkiler yaşadım

Eviniz ayrıniliniz ayrı. Gitmeyin o b.ktan köye. Babanıza demediniz mı ne babalığı yaptın da sanki diye. Babalığa kabul etmeniz bile hata olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…