Mrb arkadaslar . Konuya nasil baslicami bilmiorum. Ama gercekten derdimi anlatacak beni anlayan kimse yok yanimda . Hamileyim dogumuma 10 gun kaldi benim hergunum aglamakla gecio .hamileligim cok zor gecti 6. ay sonuna kadar hep kusarak bayilarak gecti o aralar kayinvalidem bana hic sahip cikmadi . Ben ev icinde yasiorum esim tek erkek cocuk oldugu icin ayirmadilar bizi kendilerinden . Insaat iscisi oldugu icin ben hamile olduktan sonra sehir disana calismaya gitti bizde kayinvalidemle kaldik . Tabi benle ayni anda 2 gorumcemde hamileydi . Biri burda ayni sehirdeyiz ben evde ac yatarken kaynanam gitti ona bakti . Tek basima aksama kadar evi temizleyip yatiodum evde . Neyse oyle boyle 6 . Ayda diğer gorumcem icin kayinvalidem istanbula gitti benimde erken dogum riskim vardi hep sancim hic gecmiodu tek basima hem evle ilgilendim hem 2 erkekle kaldim esim ve kayinpederimle erkekleri biliosunuz v.s ... kaynanam ordayken virus belasi cikti aldi kizini damadi torunlarini getirdi basima aksama kadar essek gibi hizmet ediorum sesimi cikarsam olmuo esime anlatiorum inanmio hic bi zaman benden yana olmadi zaten . Daha anlatacak cok sey var elim ayagim titrio aglamaktan yazamiorum . Beni birakmiolar gidip annemi babami kardeslerimi göreyim virus yuzunden guya ama aksama kadar iki kizlari yanlarnda ellerinde 40 li bebekleriyle . Doguma annemi kardeslerimi gormeden gidecem die cok uzuluorum . Simdi bana bosan ailene anlat falan deyip ustume gelmeyin buralarda cok imkansz