Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmioSene 1940 olsa , bi nebze sizi anlarım ,
Ama 2020 yılında
"Buralarda boşanmak imkansız" demek de ne bilim ...
Yaş 23 ,
Cahillik diz boyu ...
Bi de çocuk ...
Ben meslek sahibi , 3 üniversite mezunu olarak şu yaptıklarınıza cesaret edemem ...
"Hayır" demeyi öğrenin , bari biraz hayat kaliteniz yükselsin ...
Meslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmio
Ailenizi karsiniza alıp evlenmeye cesaret etmissiniz ama aciktanda olsa üniversite okumaya cesaret edememissinizMeslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmio
Ne istiyorsunuz anlayabilsek? Boşanamam, kocama derdimi anlatamam, eleştirmeyin... tamam da ne yapalım? Sizin yerinize gelip hizmetinizi mi görelim? Sancım var iş yapamam deyip yatacaksınız, diklenmezseniz böyle sürüp gidecek.Lutfen beni yargilamayin zaten kafam allak bullak sanci icinde kivraniorum beni anlayan birileri yazsn
Herkese okumak için çok şans verildiğini mi sanıyorsunuz :) ben üniversiteyi kazandığımda evimiz yoktu, annem kardeşim ben anneannemlerin sobalı evinde bir odada yaşıyorduk. Ben her ders çalışmaya çalıştığımda da başıma gelip kazansan ne olacak kim okutacak seni diyorlardı. Kendi akılsızlığınıza kader demeyin boşuna.Meslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmio
Lutfen beni yargilamayin zaten kafam allak bullak sanci icinde kivraniorum beni anlayan birileri yazsn