• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşecek kimsem yok ...

Sene 1940 olsa , bi nebze sizi anlarım ,
Ama 2020 yılında
"Buralarda boşanmak imkansız" demek de ne bilim ...
Yaş 23 ,
Cahillik diz boyu ...
Bi de çocuk ...
Ben meslek sahibi , 3 üniversite mezunu olarak şu yaptıklarınıza cesaret edemem ...
"Hayır" demeyi öğrenin , bari biraz hayat kaliteniz yükselsin ...
Meslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmio

Meslej sahibi olup 3 univ. bitirmek gibi bi sansm olsaydi bende cesaret edemezdim ama hayat herkese esit davranmio

Evet hayat eşit değil ama siz kendi koşullarınız ve potansiyelinizi katarak sizin için en iyi olabilecek seçeneği ortaya çıkarabilirdiniz.ailenizin onayladığı birisiyle evlilik yapmak gibi.

siz aklınızı kullanmamışsınız ,size emek veren ailenizin tecrübelerine güvenmemişsiniz ve duygularınıza kapılıp geniş aileyi de kabul ederek kocanıza varmışsınız.iş iyice sarpa sarmış,üstüne üstlük hamile kalmışsınız.henüz daha evde düzeninizi oturtamadan, kendi statünüzü ve sınırınızı çizemeden bir de.

şimdi ne desek boş...ailem eve dönmeme izin vermez,eşime rest çekemem,çocuğum babasız kalmasın diye boşanmayı da kabul etmem,işim ve gelirim de yok diyeceksiniz.o yüzden devamını getiremiyorum,sözümün son noktasındayım.
Allah yardımcınız olsun

Erkekleri biliyorsunuz derken ? Siz bence öğrenilmis caresizlik yasiyorsunuz. Herkesi olduğu gibi kabul edip hicbir şeye karşi çıkmamışsınız. Tek erkek cocuk olmakla ev ayirmak istememenin hicbir mantikli aciklamasi yok.

Kendiniz cesaret edemiyorsanız polisi arayın , gitmek istiyorum can güvenliğim yok deyin. Hizmetçilik yapıyorsunuz orada, benim burda kokudan burnum yandı. Bir evde bin kişi yaşıyor nasıl pis kokuyordur şimdi orası of çekmeyin bunları ya normal olsalar aşiret saçmalığı olmaz, kaçın kurtarın kendinizi

Neden hizmet ediyorsunuz? Etmeyin.

Anneniz babaniz nerede? Kayinvalide kizlarina bakmaya gidiyor. Kizlarini alip getiriyor. Gorumcelerinizin kayinvalideleri bu olayin icinde degil. Sizin aileniz size destek olmaz mi? Siz de kayinvalidenizi devre disi birakip ailenizle bu surecleri goturseydiniz keske.

Arkadaşım eşine kanıtlaman gerekiyor biraz zor olsada bunu yapman lazım inanması için tek çaren.ve ayrı eve çıkmak için onu ikna et.

Şimdi sen iyi değilim deyip yatsan, evi b.k götürse bile el sürmesen
sana kim ne diyecek?
Zorla kaldırıp iş başına mı koyacaklar?

Bakın görümceniz nasıl keyif yapmayı biliyor.
Siz de bileceksiniz ya da bir ömür çekeceksiniz.

Lutfen beni yargilamayin zaten kafam allak bullak sanci icinde kivraniorum beni anlayan birileri yazsn
Ne istiyorsunuz anlayabilsek? Boşanamam, kocama derdimi anlatamam, eleştirmeyin... tamam da ne yapalım? Sizin yerinize gelip hizmetinizi mi görelim? Sancım var iş yapamam deyip yatacaksınız, diklenmezseniz böyle sürüp gidecek.

Herkese okumak için çok şans verildiğini mi sanıyorsunuz :) ben üniversiteyi kazandığımda evimiz yoktu, annem kardeşim ben anneannemlerin sobalı evinde bir odada yaşıyorduk. Ben her ders çalışmaya çalıştığımda da başıma gelip kazansan ne olacak kim okutacak seni diyorlardı. Kendi akılsızlığınıza kader demeyin boşuna.

Kendinizi hiç yormayın , kim ne der diye düşünmeyin ve yatın özellikle erken doğum riskiniz varsa.

Ben de 5 aylık hamileydim , herkese koştum yetişmeye çalıştım , ama bebeğimi kaybettim. Şimdi çok pişmanım tüm koşmalarım için.

Lutfen beni yargilamayin zaten kafam allak bullak sanci icinde kivraniorum beni anlayan birileri yazsn

Biz sizi anlıyoruz neden anlamayalım? Yazdıklarınızı okuduk anladık ne yaşadığımızı ama siz bizden nasıl bir cevap istiyorsunuz orasını anlamadık? Pembe tablo çizelim eğer böyle mutlu olacaksanız çocuk doğunca eşin düzelir mi diyelim? Eğer sizi rahatlatıcaksa öyle diyelim ama sizi kandırmış oluruz. Her şeye onu yapamam bunu yapamam yazmışsınız. Çözüm Öner’im yok o yüzden. Kabullenin, şikayet etmeyin tek tavsiyem bu. Kayınvalide, kayınpeder öldükten sonra rahat edersiniz ama tabi o zaman siz kaç yaşında olursunuz ne halde olursunuz orasını bilemem.

Back
X