Dertleşmek istiyorum.. Çok üzüldüm:(

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Kızlar eski konularımda da bahsetmiştim eşim ne zaman çok sinirlense tek dediği şey boşanalım vs vs.

Biraz önce farkettim ki eşimin eskiden düzenli şekilde mailine gelen telefon dökümü 2 aydır gelmiyor.
Geliyor ama siliyor ya da, sonuç olarak ben görmüyorum.
Normalde telden silince pcden baktığımda görülebiliyordu bilgisayardan da slinmesi gerekiyor hepsini silmek için, ama baktım mesela 3 4 gün öncesine kadar diğerleri silinmişti
Her ay düzenli bakmam ama aklım eserse girer bakarım 2 aydır görmedim ona sordum bilmiyorum ki dedi.
Ağzını aradım pcden girip mi sildin mi falan diye telden hep siliyorum ama sen pcden görüyorsun silsem de dedi
Neyse bu ay gelince silme bakalım faturayı dedim.
İşte yok yavaşlatır, yok şöyle yok böyle dedim bi gün akşama kadar tutacaksın altı üstü bir sürü mailden sadece o mu yavaşlatacak işte kızdı güvenmiyorsun tamam silmem vs eşim sinirlendikçe çok zor bişey istemişim gibi iyice büyüttü ben de ne var altı üstü bi mail dedikçe yine laf off boşanalım vs dedi, çok pişmanım evlendiğime vs vsyine klasik cümlelerini saydı.
Bende boşanma demedim git naparsan yap dedim. Telefonu sinirle kapattık
Sonra canım sıkıldı ben açtım facesini 2 senedir kullanmıyor hareket dökümünden evlenmeden bana attığı yorumları okuyordum, çok kötü oldum işte çok güzel şeyler yazmış o zaman bana
Sonra birden 2010 senesine atladı hareket dökümü biz o zaman tanışmıyorduk bile arkadaşı yonca lodi emanet şarkısını paylaşmış
Eşimde altına bu şarkı çok güzel, çok severim çok duygulanırım şu şarkıda beni anlatıyor gibi bir şeyler yazmış başka şeyler daha yazmış eski sevgilisini ima eden hatırlamıyorum şu an
Yorumu okuyunca gözyaşlarım sel oldu resmen bana boşanalım, pişmanım evlendiğime gibi bir sürü laf eden adam bi başkasının arkasından böyle şarkılar dinleyip özlüyormuş o kadar sevilmediğimi düşünüyorum ne bileyim kötü oldum, içim acıdı

Kızlar eski konularımda da bahsetmiştim eşim ne zaman çok sinirlense tek dediği şey boşanalım vs vs.

Biraz önce farkettim ki eşimin eskiden düzenli şekilde mailine gelen telefon dökümü 2 aydır gelmiyor.
Normalde telden silince pcden baktığımda görülebiliyordu bilgisayardan da slinmesi gerekiyor hepsini silmek için, ama baktım mesela 3 4 gün öncesine kadar diğerleri silinmişti
Her ay düzenli bakmam ama aklım eserse girer bakarım 2 aydır görmedim ona sordum bilmiyorum ki dedi.
Ağzını aradım pcden girip mi sildin mi falan diye telden hep siliyorum ama sen pcden görüyorsun silsem de dedi
İşte yok yavaşlatır, yok şöyle yok böyle dedim bi gün akşama kadar tutacaksın altı üstü bir sürü mailden sadece o mu yavaşlatacak işte kızdı güvenmiyorsun tamam silmem vs eşim sinirlendikçe çok zor bişey istemişim gibi iyice büyüttü ben de ne var altı üstü bi mail dedikçe yine laf off boşanalım vs dedi, çok pişmanım evlendiğime vs vsyine klasik cümlelerini saydı.
Sonra canım sıkıldı ben açtım facesini 2 senedir kullanmıyor hareket dökümünden evlenmeden bana attığı yorumları okuyordum, çok kötü oldum işte çok güzel şeyler yazmış o zaman bana
Sonra birden 2010 senesine atladı hareket dökümü biz o zaman tanışmıyorduk bile arkadaşı yonca lodi emanet şarkısını paylaşmış
Eşimde altına bu şarkı çok güzel, çok severim çok duygulanırım şu şarkıda beni anlatıyor gibi bir şeyler yazmış başka şeyler daha yazmış eski sevgilisini ima eden hatırlamıyorum şu an
Yorumu okuyunca gözyaşlarım sel oldu resmen bana boşanalım, pişmanım evlendiğime gibi bir sürü laf eden adam bi başkasının arkasından böyle şarkılar dinleyip özlüyormuş o kadar sevilmediğimi düşünüyorum ne bileyim kötü oldum, içim acıdı

offfff saçmalama cnm yaaa. seni elde etti o yüzden tabikide. elde edemeseydi senin arkadanda da şiirler yazarsı şarkılar dinlerdi. ulaşılamayan meyve her zaman tatlıdır.

ayrıca ayrılsanız arkadan perişan olmayacağını nereden biliyorsun. benim bir arkadaşım ayrıldı eski kocası neler yaptı barışmak için ağladı resmen. aldatma fln yoksa fazla dırdır etme adama

bosanalim lafi esinizin agzina sakiz olmus. blofunu gorun bakalim kedi gibi kuyrugunu kistirip donuyor mu donmuyor mu?

Sözde annesini arayacak avukat için, bu akşam eve geç gelecekmiş beni görmek istemiyormuş falan filan.
Bana bu lafları diyen adam bi başkası için aşk şarkıları dinleyip hüzünlenmesi canımı yaktı açıkcası.

Dökümü isterseniz siteden de alabiliyorsunuz.
Ama bunu deseniz boşanalım der herhalde yine..
Aslında boşanalım dediğinde bişey söylemeden çıkıp gitseniz de bir süre süründürseniz.
Ama boşanacağım demeden.
Yoksa dönmemeniz gerekiyor..

Çok ilginç gerçekten. Siz de internetten sifreyle bakiliyor öyle bakin ne yapip yapmadigini..

Sizden önce olan bir şey için kendinizi üzmeyin. Gerçekten boşanalım deyip bu yönde bir adım atsanız size daha fazlasını yapacaktır muhtemelen. Şimdi bol kepçeden atıyor boşanalım diye. Bir de eski konularınızı bilmediğim için soruyorum siz neden eşinizin telefon dökümanını incelemek istiyorsunuz. Şüphelendiğiniz bir şey mi var?

resmi nikahımdan sonra imam nikahı için evimize gelen hoca eşimle bize asla boşanmak/ayrılmak lafını ağzınıza almayın evliliğiniz hem dinen hem psikolojik olarak zedelenir demişti..
5 sene çıktık eşimle 2 senedir de evliyiz ne çıkarken ayrılalım dedik ne evlilikte.. çok hırslandık mı bağırdık çağırdık küstük ama boşanma ya da ayrılma lafını hiç etmedik.. dolayısıyla evlilik temeli sarsılmamış oluyor..
her şey bir yana size sürekli boşanalım, evlenmekten pişmanım diyen bir adama körkütük aşık da olsanız ne kadar dayanabileceksiniz ki?? evliliğin temeli olan saygı kalmamış bir kere çok net..
kendinizi yıpratmak yerine sakince şapkayı önünüze koyup evliliğinizi bir gözden geçirmelisiniz derim..

Eşiniz evliliği çocuk oyuncağı sanıyor galiba ..
Her canı sıkıldığında, bunaldığında, her kavgada boşanılacak olsaydı ohhoo..
Evli çift mi kalırdı acaba .. Bu konu ciddi bir ders vermelisiniz eşinize ..

Bence bu kadar çok üstüne gitmemelisin. Bir şeyler karıştırıyor olsa bile ki karıştırıyor gibi.. Sen böyle üstüne düştükçe daha çok temkinli davranacak.. Tabikide açığını bulmak için uğraş demiyorum ama safta olmaz..Biraz ortalık durulsun bence baktın maiiller siliniyor. Ses çıkarmadan başka yollardan yakalamaya çalışırsın tabi açık bulursan.

Boşanma lafı ne kadar çirkin birşey, dökümler diye tutturacağınıza alın karşınıza konuşun boşanmak istiyorsan boşanalım diye bu ne ya..
Bu arada sen bunu dert edin 2000 yılındaki yorumlarını,paylaşımlarını değil..
sizin bu yaptığınıza psikolojide yadsımak deniyor..

burnuma aldatma kokuları geliyor.. başka bir topicte nihayetinde öyle çıkmıştı.. isterseniz o arkadaşın izlediği yolu bir okuyun ve yapılmaması gereken listesini edinin. kısacası:
- bir erkek kolay kolay boşanalım gibi lafları etmeye başlamaz. kesinlikle altından bir çapanoğlu çıkar.
- bir erkek artık böyle laflar etmeye başladıysa devamında "seni artık sevmiyorum"lar gelebilir ki bu çok yaralayıcı olur sizin için.
- bir erkek gizli saklı işler karıştırıyorsa ya kendi ailesine para yedirir, ailevi bir durum çıkar altından ya da başka bir kadın.
- siz ne kadar iyi davransanız da bu durum değişmeyebilir. çünkü sorunlu olan SİZ DEĞİLSİNİZ.

Sizden önce olan bir şey için kendinizi üzmeyin. Gerçekten boşanalım deyip bu yönde bir adım atsanız size daha fazlasını yapacaktır muhtemelen. Şimdi bol kepçeden atıyor boşanalım diye. Bir de eski konularınızı bilmediğim için soruyorum siz neden eşinizin telefon dökümanını incelemek istiyorsunuz. Şüphelendiğiniz bir şey mi var?

Şüphelendiğim bir şey yok yakalamadım yani ama ara ara bakarım 24 aydır evliyiz 5 6 kere bakmışımdır,
Yok telefonu, maili her şeyin şifresini bilirim netten bakacak olsam bir şey demez.
Bakmasam bile orda görmek rahatlatıyor beni bi şey gizlemiyor diye, o mu sildi silindi mi bilmiyorum artık

bu durumda ben sizin yerinizde olsam, gerginlik çıkarmadan emin olmaya ve delil toplamaya başlarım. olası bir ayrılık durumunda aldatma olayı varsa o heriften de o kadından da donuna kadar almak için savaşırım. aldığım paraları da çatır çatır yerim.
kimsenin gururunuzla oynamasına izin vermeyin... dünyadaki en değerli yatırımınız kendinizsiniz !

Boşanalım diyorsa dur demeyeceksin tamam istediğini yap de. Boşanacaksa da SENİ SEVMEDİĞİ-İSTEMEDİĞİ içindir bunu aklına sok, gerçekler acıtır biliyorum. Ama sürekli seni istemeyen bir adamla niye birlikte olasın. Bırak derim. Ve bıraktığını da belirt- gerçekten bir süreç verirse seni seviyordur yok direk boşanma işlemlerine geçerse zaten sende tutup şans verme.

Şüphelendiğim bir şey yok yakalamadım yani ama ara ara bakarım 24 aydır evliyiz 5 6 kere bakmışımdır,
Yok telefonu, maili her şeyin şifresini bilirim netten bakacak olsam bir şey demez.
Bakmasam bile orda görmek rahatlatıyor beni bi şey gizlemiyor diye, o mu sildi silindi mi bilmiyorum artık

Madem her şey rutinde gidiyor o zaman bence illa da dökümanlara bakacağım diye sık boğaz etmeyin, bu kadar takip altına almak belli bir yerden sonra karşınızdaki insanı sıkar çünkü. Ben olsam eşim aynı şekilde davransa bende bir yerden sonra tepki veririm. Evlilikte güven önemlidir güveniyorsanız da her şeyi bu kadar didiklemeyin derim. 13 yıllık evliyim daha bir kez olsun eşimin telefon dökümanına bakmadım. Herhangi bir şüphem olmadı çünkü eşime karşı.

Hiç bi zaman dur demedim ki boşanalım dediğinde eve gelmicem vs diyor gelme diyorum
Şimdi de mesaj atıyor başın nasıl oldu diye

Ben her ay didik didik bakmyorum ama normalde silmeyip şimdi göremeyince bişey demedim önce
2 ay geçince merak ettim neden sildiğini ama ben silmedim bilmiyorum normalde nasıl yapıyorsam öyle yapıyordum diyor.
Açık açık sildim dese kızmam arasın iptal ettirsin ona da bişey demem.

burnuma aldatma kokuları geliyor.. başka bir topicte nihayetinde öyle çıkmıştı.. isterseniz o arkadaşın izlediği yolu bir okuyun ve yapılmaması gereken listesini edinin. kısacası:
- bir erkek kolay kolay boşanalım gibi lafları etmeye başlamaz. kesinlikle altından bir çapanoğlu çıkar.
- bir erkek artık böyle laflar etmeye başladıysa devamında "seni artık sevmiyorum"lar gelebilir ki bu çok yaralayıcı olur sizin için.
- bir erkek gizli saklı işler karıştırıyorsa ya kendi ailesine para yedirir, ailevi bir durum çıkar altından ya da başka bir kadın.
- siz ne kadar iyi davransanız da bu durum değişmeyebilir. çünkü sorunlu olan SİZ DEĞİLSİNİZ.

Baştan beri 2 aylık evliyken de böyleydi sonrada değişmedi:(
Hangi arkadaşın topiği merak ettim.

üzülme
çünkü bende kavga ettıgımızde gecmıste bana yazdıgı seylerı okuyorumda
öyle fark varkı arada
anlatamam
erkekler ulasana kadar
ulastıktan sonra sadece nankörler

Back
X