Dertleşmeye çok ihtiyacım var..

21 yaşındayım, evet sizden küçüğüm.. ve çok haklısınız teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için..
ağlayasım geldiii.. ben ona çok hissettirdim galiba duygularımı..

İstediğini düşünsün yalnız senbu kafayla gidersen elde olan sıfır şeyler yüzünden daha çok üzülürsün cnaım benden söylemesi

evet meliscim. artık üzülmemek için o umurumda değilmiş gibi yapıcam, hem kim bilir belki bu şekilde davranarak gerçekten de unuturum ve umurumda olmaz..

Son düzenleme:

21 yaşındayım, evet sizden küçüğüm.. ve çok haklısınız teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için..
ağlayasım geldiii.. ben ona çok hissettirdim galiba duygularımı..

profiline baktım hep aynı konu üzerine topik açmışsın
insanlardan medet umma sakın
bizler burda sana yol gösterip belki akıl verebiliriz ama bunu uygulaması sana kalmış
o yüzden sürekli burada yazılanları okuyarak bir yere varamazsın
senin yerinde olsam güneşli hafta sonunda dışarı çıakr arkadaşlarımla takılırım
unutmak istediğin yada değişmesini isteidğin bu durum üzerine yorumları okuyarak bi arpa boyu yol alamazsın

bak canım gercekten sana ilgisi olan adam, soru sormaya gittiğinde o şekilde davranmazdı... sana iyi davranması senden hoşlandığı anlamına gelmez. belliki senin ondan hoşlandıgının farkında ama gerçekten birşeyler olabilmasini istiyorsan, ne konuşma çabasına gir, nede gercekten mecbur kalmadıkça yanına gitme. süslen püslen, güler yüzlü, bakımlı ama bir o kadarda agır ol.... benim teyzemde ünv. hocasına aşıkmış ama tabi hocanın umru değil. eni sonu oda vazgeçmiş istemeye istemeye tabi. aradan bir zaman sonra hocası teyzemin peşine düşmüş. sonuç; evliler ve ünv. hocası olan bir kızları var:))) demek ki neymişşş; üstüne düşmicekmişsin:))

öyle de ama insan gerçekten bazen dertleşmeye ihtiyaç duyuyor. ve tabii ki insan kendi aklı ve mantığıyla hareket etmeli ama bazen aklı durabiliyor, akıl akıldan üstündür mantığına inanırım ben.

ayyy çok tatlısın
ayırıca maaşallah Allah bozmasın
tamam üstüne düşmiycem zaten ama tavır yapıp yapmamak konusunda kararsızım ona ne diyorsun canım?

Cok dogru cok!!! vazgecilmez oldugunu hissetmek isterler cevrende hic erkek kalmaz bitek o olur bu seferde birakmayacagini bildigi icin elinden geleni ardina koymazlar her biseyi yaparlar ee nasilsa gitmiyosun!!

Bence sen kendini geri cek ayrica mezun olduktan sonra seninle olmak istiyosa sana bunu solerdi bence seni baskasila gormek istemiyorum mezun olana kadar bekliycem sen de bana karsi biseyler hissediyorsan bekle diye acilmasi gerekirdi. Utangac bi tip degil goz kirpiyomus belki herkese kirpiyodur.. Guven olmaz erkeklere...

Insallah unutursun takinti haline getirmissin sanki birak ben cikiyorummus saygisiz!
Aglama tatlim gez toz baska seyler dusun sana gelenlere degerlendir belki iclerinde kisiligi cok duzgun seni mutlu edecek olanlar vardir hic bi zaman bilemezsin bunu...

ne güzel söylemişsin canım, ağzına sağlık. gerçekleri bir kez daha görmüş oldum sayende. gerçekten de bu kadar kendini beğenmiş ve ukala olunmaz! ben ona sorumu sorarken bilgisayarda bişelere bakıyordu. insan bi başını kaldırır yüzüme bakar demi? hiç saygısı yok, biz 7 yaşındaki çocuklara dahi saygı gösteriyoruz, bişe sorduğunda yüzüne bakarak konuşuyoruz. gururum çok incindi. bu kadarını da hak ettiğimi düşünmüyorum..

Son düzenleme:

Ya bir soğuyosun tavır koyuyorsun biri bi şey yazıyor olumlu hemen yumuşuyorsun umut doluyorsun insanların bu kadar dediklerine göre yaşamamalısın canım biz bir yere kadar burdayız gerisi senin kendi hayatın bırak gitsin işte hocaya aşık olmak bir yere kadardır kaul et istisnaları düşünerek bekleyemezsin canım.

Tavir yapma cocukca olur biraz. Ilgilenmedigini okulda tanidigin samimi olmadigin birisine nasil davranioysan o sekilde davrandigini belli et cunku terbiyesizlik etmis gordugunde selam verir gecersinn. Tavir yapman ayrica umrunda oldugunu gosterir sen eskisinden cok daha neseli cok daha mutlu ve de o senin icin herhangi birimis gibi davran.. Onceden bakimli degil miydin bilmiyorum ama evet birden bi degisim olur onla da ilgilenmezzsen kiz elden gidecek diye harekete gecebilir

Gecmezse de sende baskalarina bak tatlim ya ole aska fln hic inanmiyorum ben. Aska guven olmaz. Kisiligi onemli en onemli sey bu. Bu adamda saygisiz davranmis sana sen hala ayni sekilde pesinden kosmaya devam edersen iliskiniz olsa bile degerin olmaz gozunde...

Yıllar sonra bu günlerini tatlı bir tebessümle hatırlayacaksın :)))
hani bir laf vardır ya ..nasibimde varsa gelir yemenden..nasibimde yoksa gelir geçer yöremden çok doğru bir söz...

O yüzden herşeyi oluruna bırak..su akar yolunu bulur...odasına gidip sorular sorma..göz hapsinde tutma..yani elinden geldiğince artık belli etmemeye çalış o kalbindeki hissiyatı...

Kaçan kovalanıyor işte..sen kovaladıkça karşındakine bıkkınlık geliyor...bırak zamana

kestiremesin senin duygularını...bir adım git..bir adım kaç...
Bazen sever gibi davran..bazen takmıyor gibi....gizemli ol yanii

haklısınız kızlar, sevmek de buraya kadarmış.. seviyorum diye gururumu ayaklar altına alacak değilim. bi kere en başta benim kişilik yapıma ters bu ben akrep burcuyum.. artık umursamıycam demiyorum çünkü umurumda. ama en azından umurumda değilmiş gibi davranıcam.. zamanla da unutursam ne ala

valla o gizemli ol taktiğini daha önce de söylemişti burdaki kızlar ama ben ayarını tutturamıyorum, ilgimi çok belli ediyorum canımcım
en iyisi umursamamak.

soruyorsunmadem sevgime layıkmı diye cevap vereyım....hayır değil...seninle ilgilenmeyen adam ya çok burnu hava da ya da kendini bir şey sanıyor..... kaç arkadaşım kaç böyle kendini insan üstü sanan kişilerden kaç... sanmaki sevdiğini ondan hoşlandığını anlamıyordur...ya seni dikkate almak istemıyor ya da senn bılmediğin bir ilişkisi vardır başkalarıyla...sende o sana böyle davrandıkca daha gözünde büyütüyorsun emin ol ki hiçte gözünde büyüttün kadar bişe değildir...kendini ne üz ne yor böyle bir insan bende tanıdım.. kendilerini vazgeçilmez bulunmaz bişe sanıyorlar...tanısan bırak sevmeyi bir selam bile hak etmeyen biridir ...aman diyim ... kendini seviyorsan kaç...unut.

canım benim normalde de bu kadar kendini beğenmiş midir bilemiyorum. galiba onu havalara da biraz ben soktum.. ama haklısın.. hiç yüzümü güldürmedi. yaklaşık 6 aydır tanıyorum onu ve hep üzdü beni.. ne yaşadınız da neye üzülüyorsun diyen olabilir belki.. ama üzülmek için illa ki sevgili olmak gerekmiyor.. ben bu adamın yüzüne bile bakmıyordum onu ilk tanıdığımda.. bir ay boyunca dersi hep bana bakarak anlattı, bana kimseye vermediği ödevler verdi..hepsinden öte umut verdi.. ben benden hoşlandığını düşünmeye başlayıp ondan etkilendim.. ne zaman ki kendisini sevdiğimden emin olmaya başladı, o anda 180 derece dönüp bir başka biri oldu.. bana olan ilgisi hala var bunu hissediyorum ama umrunda değilmişim gibi bir hava yaratma çabasında..
:85::85::85:

Son düzenleme:
[/Ben Senin beni sevebilme ihtimalini Sevdim:)Insanin her sevdigininde kendisini sevmesini beklemek gerekmez ki.Bazen yalnizligimizin karanliginda kibritci kiz misali hayallerle avunmasini bilelim,Bizim yasadigimiz tutkuyu karsidaki ayni siddette hissetmek mecburiyetinde degil.Bazen Seni sevdiysem SANANE demesini bilipp beklentisiz durmali ACI verecek ama ufuklarla tanisacaksiniz...Sevgilerimle...

Son düzenleme:
Açtığın konuları hayretle okudum. Sekiz yıl önceye gittim. Ben de üniversitede bir Araş.Gör. aşıktım üstelik bizim altı ay süren bir ilişkimiz oldu ama sonuç hüsran. Şimdi o günleri hatırlıyorumda üniversite hayatımı kendime zindan etmişim sadece gülüyorum...
Biz sana ne desek boş zamanla umarım iyi şeyler gelişir. Sen yine gelişmeleri yaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…