Dertleşmeye ihtiyacım var kızlar :(

Tabi alttan almayacagim almamaya başladım almadığını için de tartışmalar arttı tahammulum kalmadı. Bu benim 4 .belki kafamda bitiririm ama vazgeçtim hep artık hareket geçme zamanı diye düşünüyorum. Ben seviyormus (nasıl sevgiyse artik)asla sevgisini gostermezmiss.

10 yıl az değil değişmesini istiyorsan ders vermelisin ciddi bir şekilde bir süre ayrılıkla olabilir. Gerçekten dünden razıysa boşanmaya hayatında biri var demekki o zaman salla gitsin bulsun belasını.
Biliyorum değişmez ben de değişmem.Ben bu konuda onu daha önce 2 3 kez uyardım.Valla ders verecek halim kalmadı konusmadim olmadi mektup yazdım olmadı olmuyor.

bu yazdiklarin uzunsa az önce okuduğum!!! soyadı konusu neydi acaba
konuna gelince esin zaten bosanmaya razi ikiniz de birbirinizden vazgecmissiniz eğer bosanmaya.karar verirsen boşan yok biz böyle kör topal idare ediyoruz bosverir gecerim dersen evli kal karar senin sizinki evlilik veya aşk değil ev arkadaşlığına donmus aranızda duygusal hiçbir bağ kalmamış sanırım sizi üzen de tam olarak bu

soyadı konusu neydi unuttum:)beni üzen kesinlikle yıllardır benim sakinligimle cabalamamla bu zamana kadar gelmemiz ben de yoruldum artık .

Sanırım beni kaybettiğinin farkında değil.Ben hiç ilgi görmedim ki inan 10 yıldır naz yapmaya hakkı olmayan hasta olmaya hakkı olmayan bir insanim.Bu evin Nazlısı eşim küser trip atar eve girer girmez herseyi eleştirir yemeği eleştirir sonra 4 5 tabak yer falan...

aslına bakarsan eşinin huylarinin bir kısmı benim esiminkine benziyor ben cogunu boş veriyorum fazla beklenti içine girmiyorum esime karsi bilmiyorum belki ben de çok soğukkanlıyimdir veya öyle gorunmeye calisiyorumdur sen biraz daha kırılgan ve naifsin

Ben de öyle görünmeye çalıştım ama içime attım birikti bir de sevgi kalmadı tahammulum yok..Sevince insan susuyor ben sustum en azindan..

Ben de öyle görünmeye çalıştım ama içime attım birikti bir de sevgi kalmadı tahammulum yok..Sevince insan susuyor ben sustum en azindan..
özellikle de o çok mutlu romantik tutkulu çiftleri görünce insan daha cok uzuluyor değil mi

mutlu olucam dediğine göre sevmiyorsun artık eşini biraz düşün belki elle tutulur bir yönü vardır şiddet aldatma vs var mi hemen boşanmaya kalkmasan mi ki
Evet artık sevmiyorum 10 yıldır görmezden geldiğim şu ilk sayfada yazdığım Ne varsa batıyor artık bana...Fiziksel şiddet yok ama sözleri sevgisizligi benim için şiddet .Bir dönem çalışma arkadaşıyla msjlasmis ben okuyunca hemen silmiş ve huylanirsin diye sildim açıklaması yapmıştı devamında odada yalnız oturuyorum diye yazmıştı .

özellikle de o çok mutlu romantik tutkulu çiftleri görünce insan daha cok uzuluyor değil mi
Sevilmeyi sevmeyi hediye almayi vermeyi çok Severdim Önceden ama hediye bile alamıyorum eşime çünkü eleştiriyor rezil ediyor falan tuhaf yani ..İnan böyle canımı cicimli konuşma beklemedim ama %1 sevgi ,merhamet ,diğer verilme bekledim olmadı.

hakkında hayırlısı olsun canım ama şunu bil çok ortak noktamiz var umarım doğru kararı verirsin
bi de konu ile ilgili değil ama nickinin altındaki yazıyı bu konu ile ilgili mi yazdın yoksa espri amaçlı mi Sayet bu konu ile ilgili ise bence naif kadın olarak degistirmelisin kendine haksızlık etmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…