- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Sizinki baya baya bir manyakmışCanım benim yaşadıkların çok zor evet haklısın,
Ama normal veya psikolojik şiddet yoksa yuvanı bozma. İkinci çocuk düşünme. Kendine sosyal aktiviteler bul. Kurslara git kendini geliştir. Eşine bağlama herşeyi. İlgi beklemeyi bırak, olduğu gibi kabullen
Başımı duvarlara vura vura bayıltan ayıldığımda kendimi banyoda sırılsıklam o haini başımda ağlarken buldum defalarca.. Yine de yuvamı kurtarmaya baktım olmadı. İçim titreyerek ayrıldım. Nolur bozma yapma evladını düşün, ufacık şeylerden mutlu olmaya bak..
Sanal ortamda göründüğü gibi değil kimsenin evlilik yaşamı. Kaç tane fenomen tanıyorum yalanlar üzerine hep hediyeler büyük aşklar .... vs. Hepsi yalan.
Yine de karar senin. Rabbim yuvaları muhafaza etsin
8,5 ay bir seneyi bulmadan bitirdim.Sizinki baya baya bir manyakmış
Kaç sene sürdü o işkence
İyiki kalıcı bir darbe almadan kurtulmuşsunuz
Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
Siz ve konu sahibi... Niye emek sarfediyorsunuz ben orayı çözemiyorum. O sizin için emek sarf etmiyor. Ben hiç bir şey yapmazdım açıkçası. Yemek bile yapmazdım. Şiddete mi başvuruyor anında polisi çağırır darp raporumu alır bosanirdim. Siz sanırım kendinize değer vermiyorsunuz. Kocanıza kendinizden daha çok değer vermişsiniz.8,5 ay bir seneyi bulmadan bitirdim.
Çok emek sarfettim olmadı.
Bence yanlış düşünüyorsunuz8,5 ay bir seneyi bulmadan bitirdim.
Çok emek sarfettim olmadı.
Size yazık değil mı tüm fedakarlığı yapan sizsiniz adamin umrunda bile değil ama. Ayrılmaya da dünden razı zaten sizi sevmediği çok aşikar maalesef. Allah yardımcınız olsun inşaallah doğru bir karar verebilirsiniz.Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
Siz evli değilsiniz ki sadece sen evlisin bu durumda. Keşke en bastan testi cekseydin. Tek basina yurutmussun herşeyi. Durumunu bilmiyorum ama yasadigin şey evlilik değil ve ben olsam daha fazla devam ettirip hayatimi mahvetmezdim.Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
adam 10 yıldır ayrılmaya razıymış da sen istemediğin için ve rahatını bozmamak için ayrılmamış. sıcak ev, hazır yemek, sıcak yatak, temiz ve ütülü giysiler, düzenli hayat, toplumda kazandığı koca ve baba vasfı, bir de ona gönüllü katlanan bir saf bulmuş.evet tuhafima gitmedi değil.
işte bu.@KirmiziSatenGecelik bu evliliğin sürmesini sağlayan şey kendi ayakları üzerinde durmadigim için ve babamın evine donemedigim için (üvey anne)çalışıp birikim yapmam lazım .
Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
Siz ve konu sahibi... Niye emek sarfediyorsunuz ben orayı çözemiyorum. O sizin için emek sarf etmiyor. Ben hiç bir şey yapmazdım açıkçası. Yemek bile yapmazdım. Şiddete mi başvuruyor anında polisi çağırır darp raporumu alır bosanirdim. Siz sanırım kendinize değer vermiyorsunuz. Kocanıza kendinizden daha çok değer vermişsiniz.
Merak ediyorum evlilikle ve psikoloji ile ilgili hiç kitap okudunuz mu. Okumadiginizi düşünüyorum. Çünkü sizin fedakarlık dediğiniz şey psikolojide çok farklı bir yerde. Gereksiz yere yapılan fedakarlık ve fazla sevgi karşı tarafın size karşı olmsuz hatta çok olumsuz bir çok duygu beslemesine sebep oluyor. Cooookk uzun bir konu bu.
Konu sahibi arkadaşım niye katlandın!!??
Bu zamana kadar etki tepki şeklinde yasamissiniz. Eşini ve seni aynı oranda suçlu gördüm
Hamilelikte yemek yapmayacaktin. Ve diğer şeyleri yazdığın maddelerdeki fedakarlıkları. O sana yapacaktı. Yapmaz mı diyorsun yapardı. Eğer taktik ogrenseydin evlilik nasıl idare edilir hem araştırıp hem okusaydin çok farklı olabilirdi. Bunları sadece adami suçlama diye yazıyorum.
Bundan sonra yoluna bak.
Ikimiz için söylüyorum sizin için bir şey yapmayan insanlara bir şey yapmayın.
Bir aydır yemeğimi eşim hazırlayıp getiriyor. Bulasiklari yıkıyor. Her şeyi yapıyor.
Özünde iyi olduğu için mi yapıyor yoksa onu nakış gibi işleyip kendi istediğim gibi biri haline getirdiğim için mi yapıyor bilmiyorum.
Ikiniz de mutlu olun ınşallah..
Bence yanlış düşünüyorsunuz
Adam sizi öldürecekmiş nerdeyse, 8,5 ayda şiddetin en alasını yaşamışsınız ama boşanmakta haklı olduğunuz halde hala istememişsiniz boşanmayı. Bilmiyorum çevre baskısı mı, maddi durum güçlüğü mü sizi düşündüren ama hiç bir şey sizin canınızdan kıymetli değil
Evet canım inanırım ona. O dediğin olabilir. Çünkü başımdan geçti o dediğin şey. Kötü niyetliler çok ama dönüp dolaşıp onları buluyor. Bunun canlı sahidiyim.Çok güzel ifade etmişsin canım.
"Her evde olur sorunlar." Mevzusunu ben baya geniş açıda tutmuşum Zihnimde.
Buna ne dersen de. Haklısın.
Cahil biri değilim. Evlenmeden önce evlilik ile ilgili seminerlerden kitap okumalara kadar hepsini de yaptım. Yasa kanun hak ve özgürlüklerden de fazlasıyla haberim var. Basiret bağlanması yaşadığımı düşünüyorum. Anlattığımda çevremdeki herkes nasıl durduğuma akıl sır erdiremiyor.
Şimdi o adam müsveddesiyle 1 dk bile durduğuma pişman olduğum doğrudur.
Şöyle de bir mesele var ufak tefek sebeplerden yuva yıkılmasını da içim sızlayarak seyrediyorum. Yuvalar yıkılmasın. Nişanlıyken de böyleydi zaten diyorsanız kabul ederek evlenmiş oldunuz zaten. Yuvalar yıkılmasın..
Eşinin sana destek olması Harika maşallah.
(8 ay nişanlı kaldım. Bir gün öf lafını bile duymadım karşımdakinden.Sevgi, cömertlik saçıyordu. Evlendik balayından geldik ailesinin gölgesinde yaşayan problemli bir çocukluk geçirmiş dengesiz bir ailenin içinde buldum kendimi. Küfürler beddualar kol geziyordu. Haftanın 5 günü gittiğim ailesine 6. Gün neden gitmedim evde duralım yarın gideriz tatlım dediğim için defalarca şiddet gördüm.
Yaptıranlara rabbim vursun. )
Böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?