Dertleşmeye ihtiyacım var kızlar :(

çok iyi anlıyorum seni benim çok sevdiğim bir söz var kadın evlenince önce uzulmeyi öğreniyor sonra da bosvermeyi ben bosvereli çok oldu ama sen bosvermeyi kabullenememissin belki de doğru olan bu sen benden daha cesursun

Tabi söyledim yardım eşini bekledim uykum var yoruldum ben çalışıyorum vs dedi .Dr a giderken 1.hafta önceden söyledim mesela ben sevmem öyle Şeyleri dedi utanirmis..doğumdan 1.gün. önce sürün sürüne hastaneye gittim yanımda gelmedi.

dont worry be happy evet aptal kadın bu konuyla alakalı canım. Daha 32 yaşındayım yazık değil mi bana hayatımın en güzel 10 yılı bu adamla geçti değer miydi? daha neyi bekleyim değişen birsey olmayacağını bile bile. .ben bu dunyaya kimsenin kahrını nazini çekmeye gelmedim .

10 yıl boyunca iyi dayanmışsın, ilk çocuğun olmasına bile isteksiz gibiymiş nasıl 2. çocuk düşünürsünüz anlayamadım düzelir umuduyla mı.

benimkinin farklılıkları Dr vs gelir cinsel anlamda hep isteklidir hqmileyken aynen senin gibiydim 3 ay hemen her gun disarda yemege goturdu sen de ye hazirlama diye ama ne biliyim ben de bi hediye bi romantiklik bi ilgi bi Şevkat bekliyorum ama goremeyince de bosveriyorum

10 yıl boyunca iyi dayanmışsın, ilk çocuğun olmasına bile isteksiz gibiymiş nasıl 2. çocuk düşünürsünüz anlayamadım düzelir umuduyla mı.
Kızım adamı zorla Varikosel ameliyatına goturmem sonucunda oldu .Asla düzelir umuduyla değil kızımın bir kardeşi olsun isteğiyle istedim bebeği.

Siz bu evliliği tek başınıza yaşıyorsunuz. Adam ne yapıyor merak ediyorum ot gibi duruyor mu öyle. Evlilik her türlü derdi çekip hiçbir ortaklik birliktelik heyecan yaşamadan yabancı bir adamın yemeğini yapıp donlarını yıkamak olmamalı ya. Böyle hayat geçer mi, bu evliliğin sürmesini sağlayan nedir şuan?

lütfen değiştir onu hiç değilse madem kararlisin yeniden başlasın hayat vs bir şey yaz sen asla aptal değilsin cok fedakâr bir kadinsin artık tahammül edemiyorsun

@KirmiziSatenGecelik bu evliliğin sürmesini sağlayan şey kendi ayakları üzerinde durmadigim için ve babamın evine donemedigim için (üvey anne)çalışıp birikim yapmam lazım .

Anladım. Bir iş bulursanız çevreniz de değişir bu adama ekonomik veya duygusal olarak muhtac kalmazsınız. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.

Ben konuyu zaten o yöne doğru götürüyorun tavırlarımdan günlerdir duruşundam anlamış oyüzden söylemiş ..

Bahane bence. Sonuçta öyle bir şey söylememissin. Bu kadar çabuk mu vazgeciyormus. Halbuki istediklerin siradan ve sen soylemeden yapmasi gereken seyler. Bu basit şeyler için mi ayrılacakmis kendini düzeltmeye çalışmak yerine. 2 gün ağlarız diyor.

Eşiniz çocuk istemiyormuş belli. Ya evliliğe adapte olamadı ya da en başından beri size karşı pek bir şey hissetmiyor. Zorunluluk gibi aynı evde yaşamış bunca zaman sanki. Yokuluğu boşluk yaratır diye düşünmeyin lütfen, varlığı oldukça anlamsızmış çünkü.

Canım benim yaşadıkların çok zor evet haklısın,
Ama normal veya psikolojik şiddet yoksa yuvanı bozma. İkinci çocuk düşünme. Kendine sosyal aktiviteler bul. Kurslara git kendini geliştir. Eşine bağlama herşeyi. İlgi beklemeyi bırak, olduğu gibi kabullen
Başımı duvarlara vura vura bayıltan ayıldığımda kendimi banyoda sırılsıklam o haini başımda ağlarken buldum defalarca.. Yine de yuvamı kurtarmaya baktım olmadı. İçim titreyerek ayrıldım. Nolur bozma yapma evladını düşün, ufacık şeylerden mutlu olmaya bak..
Sanal ortamda göründüğü gibi değil kimsenin evlilik yaşamı. Kaç tane fenomen tanıyorum yalanlar üzerine hep hediyeler büyük aşklar .... vs. Hepsi yalan.
Yine de karar senin. Rabbim yuvaları muhafaza etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…