- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
çok iyi anlıyorum seni benim çok sevdiğim bir söz var kadın evlenince önce uzulmeyi öğreniyor sonra da bosvermeyi ben bosvereli çok oldu ama sen bosvermeyi kabullenememissin belki de doğru olan bu sen benden daha cesursunSevilmeyi sevmeyi hediye almayi vermeyi çok Severdim Önceden ama hediye bile alamıyorum eşime çünkü eleştiriyor rezil ediyor falan tuhaf yani ..İnan böyle canımı cicimli konuşma beklemedim ama %1 sevgi ,merhamet ,diğer verilme bekledim olmadı.
Tabi söyledim yardım eşini bekledim uykum var yoruldum ben çalışıyorum vs dedi .Dr a giderken 1.hafta önceden söyledim mesela ben sevmem öyle Şeyleri dedi utanirmis..doğumdan 1.gün. önce sürün sürüne hastaneye gittim yanımda gelmedi.o saydiginiz listesindeki yapamdiklarini bu on sene sure azrfinda ondan istediinizmi
yani kendi yapsin diye mi beklediniz, yada dr a su gun gidecez isini ayarla dedinmi veyahut onun isine gore bi randevu alip gittinizmi
yorgunum çocuga biberon yap dedinizmi hiç geceleri ?
eger demeyip hep ondan bekeldiyseniz sonradan patladiysaniz siz haksizsiniz soylemenize ragmen yapmdiysa o haksiz
ama ne farkederki esiniz bosanmak istiyor galiba ..
Kızım adamı zorla Varikosel ameliyatına goturmem sonucunda oldu .Asla düzelir umuduyla değil kızımın bir kardeşi olsun isteğiyle istedim bebeği.10 yıl boyunca iyi dayanmışsın, ilk çocuğun olmasına bile isteksiz gibiymiş nasıl 2. çocuk düşünürsünüz anlayamadım düzelir umuduyla mı.
lütfen değiştir onu hiç değilse madem kararlisin yeniden başlasın hayat vs bir şey yaz sen asla aptal değilsin cok fedakâr bir kadinsin artık tahammül edemiyorsundont worry be happy evet aptal kadın bu konuyla alakalı canım. Daha 32 yaşındayım yazık değil mi bana hayatımın en güzel 10 yılı bu adamla geçti değer miydi? daha neyi bekleyim değişen birsey olmayacağını bile bile. .ben bu dunyaya kimsenin kahrını nazini çekmeye gelmedim .
@KirmiziSatenGecelik bu evliliğin sürmesini sağlayan şey kendi ayakları üzerinde durmadigim için ve babamın evine donemedigim için (üvey anne)çalışıp birikim yapmam lazım .
Ben konuyu zaten o yöne doğru götürüyorun tavırlarımdan günlerdir duruşundam anlamış oyüzden söylemiş ..
Çok teşekkür ederim canım.Anladım. Bir iş bulursanız çevreniz de değişir bu adama ekonomik veya duygusal olarak muhtac kalmazsınız. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?