- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Kesinlikle haklısın gidecek yerim yok diye düşündü sanırım ve ben hatalıyım annemin vefatı sonrasi tek güvendiğin adam diye boşlukta evlendim belki sadece güven ve korunma iç güdusu belki hiç sevmedim yazık ettim kendime ..işte bu.
gidemeyeceğini bildiği için seni tepe tepe kullanmış 10 sene.
hala gidemeyeceğini düşünüyor olumsuz şartlarından dolayı.
inşallah kurtulursun bu odundan.
seni mumla arasın inşallah.
olabilir.Kesinlikle haklısın gidecek yerim yok diye düşündü sanırım ve ben hatalıyım annemin vefatı sonrasi tek güvendiğin adam diye boşlukta evlendim belki sadece güven ve korunma iç güdusu belki hiç sevmedim yazık ettim kendime ..
Eşimin iyi yani sosyal çevre sıfır dışarıda gezmez izin gunu evdedir( bana sarar )
Cok tesekkur ederim. Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin.allah mutlulugunuzu daim etsin bebeginizi saglikla kucaginiza versin inşallah
ufak bir öneri vermek istedim sadece size doktorunuz bir sakınca görmuyorsa sakin esinizden cinsel anlamda uzak durmayın siz de okuyorsunuzdur bdv de böyle yapanların sonraları nasıl büyük ve farklı farklı sorunlarla karsilastiklarini ömür boyu mutluluklar dilerim
biraz daha çaba göster bence 3 ay uzun bi süre ilerde daha farklı problemlere yol açabilir tabii ki karar senin benim amacım senin de doğumdan sonra eşimle soğuduk vs.kervanina dahil olmamanCok tesekkur ederim. Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin.
Benim ilk aylarda midem bulandigi koku hassasiyeti oldugu icin istememistim. Sonra normale döndü fakat 6. Aydan Sonra iliskide son derece acı yasadim aglayacak duruma geldim buna ragmen ben hep devam etmek istedim fakat eşim seni zorlamak istemiyorum demeye basladi. Hatta ben sitem ettim neden yaklasmiyorsun diye ama o da aci cektigim icin istemiyor sanirim bu gidisle dogumdan sonraya kalacak artik. Yoksa doktor icin bi sorun yok.
yazmayı unutmuşum sonradan yazdım bu eşimin söylediği en iyi özellik dışarı çıkmam evindeyin daha ne istiyorsun der.. tabi gül gülünmiycek gibi değil zaten canım .Yemin ederim çok güldüm kusura bakma :)
Bu iyi özellik mi?
Bence çok sinir bozucu.
Böyle adamlar sana da nefes alacak zaman bırakmazlar çünkü bilirim.
Dünden razı gibi paşa bey boşanmayacağından emin de mi bu rahatlıkla söyledi acaba?
yazmayı unutmuşum sonradan yazdım bu eşimin söylediği en iyi özellik dışarı çıkmam evindeyin daha ne istiyorsun der.. tabi gül gülünmiycek gibi değil zaten canım .
İnşallahAllah mutlu bir son nasip etsin tez zamanda.
Hepimize..
ayrılın.Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
ayrıntılı yorum olsaayrılın.
şimdiayrıntılı yorum olsa
NeeeeyyyyyMerhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
İsteklerimi tabi söyledim bana saril şefkate ihtiyacım olduğunu sarilmaya ihtiyacım olduğunu binadan söyledim ...hatta bu öküz mektuplar yazmışım 2004 2005.....2008 de 2014 ...aglamisim kendimi ifade etmek için beni dinledigi için mektuplar yazmışım hiç karşılık vermemiş. ..okudum bugün mektupları incinmisim kırılmısim degersiz hissetmisim bir hiç gibi.. daha neler neler ben her yolu denedigime eminim bu evlilik için..Bu adam değişir belki uğraşıyim diycem ama içimde bundan sonra değişmesini istediğim bir adam kalmadı .şimdi
1- eşin bagırıp cagıran biriymiş. ilk defa dinlemiş. burası güzel. ama ilk defa oldugu için şüpheli. yarın gene bagırabilir.
senin beklentilerine hiç karşılık vermemiş. kontr gelmemiş, omzuna yaslama filan..
o beklentileri sen az ve öz net birşekilde ifade ettin mi ? kendi desin kendi gelsin kendi istesin diye mi susup bekledin ?
eger eş olarak beni sevse ilgili olsa gelirdi diyip talep etmeden beklersen adamlar pek buından anlamaz. isteyeceksin, söyleceksin. he gelmeyecek mi yapmayacak mı ? sen o zaman bu adama bel baglayamacaksın.
2- 2. cocugu istedin ama kendi kendine istedin adam da zaten istemedigi için sana yanaşmamış. burada hata sende bir cocuk karşılıklı ortak karar ile yapılmalı.
3- boşanalım demesi. lafı belki buna getirmeyecektin ama getirmiş.. daha önce sen bu adamla neleri tartıştınız ? sen neyi nasıl dedin ? o ne dedi ?
4- hiçbir olur yanınızı görmedigim için ayrılın yazdım.
sen romantik ve duygusalsın. karı koca arasında yapılacak olacaklar kuralların var gibi. bunları da isteyemiyorsun. yada dile getiremiyorsun.
adam da kaba. yontulmayı veya olumlu, mantıuklı ve yapıcı değişimi kendini kontrol etmek gibi düşünüp ben değişmem diyor.
bu adamı değiştirebilrsin ama cok ugraşırsın. bu surecte ya kafayı yersin yada başarı elde edersin. bana göre yapın nazik ve duygusal oldugu için cok hırpalanırsın ve gene ayrılmanız en iyi yol gibi duruyor.
ve bir eşin boşanılımı cok kolay demiş. bu da aklımı ayrı kurcalıyor. sanki ona etki eden kafasını karıştıran birileri var gibi düşündüm..
eh gördün mü boşuna sadece ayrılın yazmamışım. ama sen gene de az daha ugraş. içinde minicik bir belki varsa onu denemiş olursun.İsteklerimi tabi söyledim bana saril şefkate ihtiyacım olduğunu sarilmaya ihtiyacım olduğunu binadan söyledim ...hatta bu öküz mektuplar yazmışım 2004 2005.....2008 de 2014 ...aglamisim kendimi ifade etmek için beni dinledigi için mektuplar yazmışım hiç karşılık vermemiş. ..okudum bugün mektupları incinmisim kırılmısim degersiz hissetmisim bir hiç gibi.. daha neler neler ben her yolu denedigime eminim bu evlilik için..Bu adam değişir belki uğraşıyim diycem ama içimde bundan sonra değişmesini istediğim bir adam kalmadı .
haklısın canim sadece ayrilin yeterdi bu duruma...bugün içimdeki minik belki öldü inan..dun bir kadınla tanıştım sohbeti bu olay üzerineydi ve ağzı açık dinledi beni sabrimdan dolayi tebrik etti.eh gördün mü boşuna sadece ayrılın yazmamışım. ama sen gene de az daha ugraş. içinde minicik bir belki varsa onu denemiş olursun.
bu kadar sabreden azdaha sabreder. gercekten birazdaha düşün. eşinle daha ciddi konuş. farklı yaklaş. son bir kez daha dene. olmazsa boşan.haklısın canim sadece ayrilin yeterdi bu duruma...bugün içimdeki minik belki öldü inan..dun bir kadınla tanıştım sohbeti bu olay üzerineydi ve ağzı açık dinledi beni sabrimdan dolayi tebrik etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?