Dertleşmeye ihtiyacım var kızlar :(

işte bu.

gidemeyeceğini bildiği için seni tepe tepe kullanmış 10 sene.
hala gidemeyeceğini düşünüyor olumsuz şartlarından dolayı.

inşallah kurtulursun bu odundan.
seni mumla arasın inşallah.
Kesinlikle haklısın gidecek yerim yok diye düşündü sanırım ve ben hatalıyım annemin vefatı sonrasi tek güvendiğin adam diye boşlukta evlendim belki sadece güven ve korunma iç güdusu belki hiç sevmedim yazık ettim kendime ..

olabilir.
anne vefatı büyük travma sonuçta. baba kardeş yakın desteği olmayınca insan en yakındakine sarılıyor kim olduğuna bakmadan.
inşallah bundan sonra çok mutlu olursun evladınla.

Eşimin iyi yani sosyal çevre sıfır dışarıda gezmez izin gunu evdedir( bana sarar )

Yemin ederim çok güldüm kusura bakma :)
Bu iyi özellik mi?

Bence çok sinir bozucu.

Böyle adamlar sana da nefes alacak zaman bırakmazlar çünkü bilirim.

Dünden razı gibi paşa bey boşanmayacağından emin de mi bu rahatlıkla söyledi acaba?

Cok tesekkur ederim. Rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin.
Benim ilk aylarda midem bulandigi koku hassasiyeti oldugu icin istememistim. Sonra normale döndü fakat 6. Aydan Sonra iliskide son derece acı yasadim aglayacak duruma geldim buna ragmen ben hep devam etmek istedim fakat eşim seni zorlamak istemiyorum demeye basladi. Hatta ben sitem ettim neden yaklasmiyorsun diye ama o da aci cektigim icin istemiyor sanirim bu gidisle dogumdan sonraya kalacak artik. Yoksa doktor icin bi sorun yok.

biraz daha çaba göster bence 3 ay uzun bi süre ilerde daha farklı problemlere yol açabilir tabii ki karar senin benim amacım senin de doğumdan sonra eşimle soğuduk vs.kervanina dahil olmaman

yazmayı unutmuşum sonradan yazdım bu eşimin söylediği en iyi özellik dışarı çıkmam evindeyin daha ne istiyorsun der.. tabi gül gülünmiycek gibi değil zaten canım .

ayrılın.

ayrıntılı yorum olsa
şimdi
1- eşin bagırıp cagıran biriymiş. ilk defa dinlemiş. burası güzel. ama ilk defa oldugu için şüpheli. yarın gene bagırabilir.
senin beklentilerine hiç karşılık vermemiş. kontr gelmemiş, omzuna yaslama filan..
o beklentileri sen az ve öz net birşekilde ifade ettin mi ? kendi desin kendi gelsin kendi istesin diye mi susup bekledin ?
eger eş olarak beni sevse ilgili olsa gelirdi diyip talep etmeden beklersen adamlar pek buından anlamaz. isteyeceksin, söyleceksin. he gelmeyecek mi yapmayacak mı ? sen o zaman bu adama bel baglayamacaksın.
2- 2. cocugu istedin ama kendi kendine istedin adam da zaten istemedigi için sana yanaşmamış. burada hata sende bir cocuk karşılıklı ortak karar ile yapılmalı.
3- boşanalım demesi. lafı belki buna getirmeyecektin ama getirmiş.. daha önce sen bu adamla neleri tartıştınız ? sen neyi nasıl dedin ? o ne dedi ?
4- hiçbir olur yanınızı görmedigim için ayrılın yazdım.
sen romantik ve duygusalsın. karı koca arasında yapılacak olacaklar kuralların var gibi. bunları da isteyemiyorsun. yada dile getiremiyorsun.
adam da kaba. yontulmayı veya olumlu, mantıuklı ve yapıcı değişimi kendini kontrol etmek gibi düşünüp ben değişmem diyor.
bu adamı değiştirebilrsin ama cok ugraşırsın. bu surecte ya kafayı yersin yada başarı elde edersin. bana göre yapın nazik ve duygusal oldugu için cok hırpalanırsın ve gene ayrılmanız en iyi yol gibi duruyor.
ve bir eşin boşanılımı cok kolay demiş. bu da aklımı ayrı kurcalıyor. sanki ona etki eden kafasını karıştıran birileri var gibi düşündüm..

Neeeeyyyyy az mı çektin nazını (söylediklerine binaen bu cikarimi yaptim) da "daha ne kadar çekerim " i merak ediyosun adam zaten yıllardır bunu bekliyormuş gibi , gayet sakin ,çark etme ihtimalini düşünerek temkinli ve hızlı bir giriş yapmış . "Bir an önce nasıl bosanirim" ı düşünmelisin artık ,bu adamın sana katacağı birşey kalmamış. Evlilik kurumu ilk günden kaprisleriyle sarsılmış bile .sanırsın kadın o !!! Boşver ,kendi başının sultanı olmak daha iyidir bazen.

İsteklerimi tabi söyledim bana saril şefkate ihtiyacım olduğunu sarilmaya ihtiyacım olduğunu binadan söyledim ...hatta bu öküz mektuplar yazmışım 2004 2005.....2008 de 2014 ...aglamisim kendimi ifade etmek için beni dinledigi için mektuplar yazmışım hiç karşılık vermemiş. ..okudum bugün mektupları incinmisim kırılmısim degersiz hissetmisim bir hiç gibi.. daha neler neler ben her yolu denedigime eminim bu evlilik için..Bu adam değişir belki uğraşıyim diycem ama içimde bundan sonra değişmesini istediğim bir adam kalmadı .

eh gördün mü boşuna sadece ayrılın yazmamışım. ama sen gene de az daha ugraş. içinde minicik bir belki varsa onu denemiş olursun.

Kızlar ben 2 3 gündür baya hastayım bugün iyice kötü oldum.Kızıma biraz dinlenecegimi söyledim 18:30 gibi uyumusum ( öküz kocaya da haber verdim yaticam diye işten gelecek) neyse ben yattım gelmis saat 22:00 gibi uyandım ...ve adam bir şeyler hazırlamıştır umuduyla gittim mutfağa ortada birsey yok ...Merhametsiz vicdansiz hadi beni bırak kızına hazırlasaydin bu nasıl bir adam ..neyse makarna yapiyim dedim bari diyor ki çok güzel olsun çok açım... hey Allahım sabrinimi Siniyorsun sanki...yani anlayacağınız kızlar gittikçe gözümden özellikle Bugün. ..içimde ölen biri var.

eh gördün mü boşuna sadece ayrılın yazmamışım. ama sen gene de az daha ugraş. içinde minicik bir belki varsa onu denemiş olursun.
haklısın canim sadece ayrilin yeterdi bu duruma...bugün içimdeki minik belki öldü inan..dun bir kadınla tanıştım sohbeti bu olay üzerineydi ve ağzı açık dinledi beni sabrimdan dolayi tebrik etti.

haklısın canim sadece ayrilin yeterdi bu duruma...bugün içimdeki minik belki öldü inan..dun bir kadınla tanıştım sohbeti bu olay üzerineydi ve ağzı açık dinledi beni sabrimdan dolayi tebrik etti.
bu kadar sabreden azdaha sabreder. gercekten birazdaha düşün. eşinle daha ciddi konuş. farklı yaklaş. son bir kez daha dene. olmazsa boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…