Dertleşmeye ihtiyacım var kızlar :(

İnşaallah. İyi dilekerin için çok teşekkür ederim
Sağlık sıhhat afiyetle kavuşun Yavrunuza da İnşaallah.
Sevgiyle kalın

adam hem seni dinlemiş, hem dürüstçe bu tavırlarından taviz veremeyeceğini söylemiş hem de çözüm önerisini sunmuş.. daha ne?? çekilecek gibi değil gerçekten, yakınmakta haklısın.. ama şu ısrarına anlam veremiyorum

Terapiste gitseniz?
Eşinizin iyi yönlerini merak ediyorum. Sosyal degil evde durur demişsiniz evdeyken ne yapıyor? Belki de huyu böyledir, ona eşlik etseniz?
Bilemedm karşılıklı fedakarlık gerekir birisi mutsuzsa evlilikte nereye kadar sürer bu alttan almalar...
Bazi erkekler kesinlikle evlenmemeli.

bu kadar insanca konuşmuşken , adam değişmeye niyeti yok ve ayrılmayı göze almış iken siz neden hala düşünüyorsunuz????
dua edinki ikinciye bir çocuğunuz olmamış..
dilekçenizi verin, medenice yollarınızı ayırın, zor gibi gelebilir ama eşiniz haklı alışkanlıklardan vazgeçmek sanıldığı kadar zor birşey değil en fazla birkaç ay üzülürsünüz sonra hafiflersiniz ve yeni hayatınıza adapte olursunuz.. zaten yalnız mışınız bari resmen de bekar olun ki kim bilir belki size gerçekten değer veren biri çıkar karşınıza... ki çıkmasa bile hayat yalnızda güzel bence

bsanacakmısın kesın eger bosanmayacaksan bıle saglam bı burnunu surtmen lazım ama on yıldır bu rahata alısanbı adam degısmez kalıcı cozum bulunmaz bence ama sen yerden goge kadar haklısın senın yasama sevıncını psıkolojını baltalar bu durum byle hayat gecmez on yıl ıyı dayanmıssın canım bosan demeye dılım varmıyor ama karar senın mutlu olmaya bak hayat dolu sevgı dolu olacagın kosulları sagla kendıne hayat kımse pamuk yatak ıpek yorgan serıp prenses gıbı yasa burada demıyor herkes konforunu kendı ınsa etmek zorunda ınsallah hakkında hayırlısı olsun

Eşimin iyi yani sosyal çevre sıfır dışarıda gezmez izin gunu evdedir( bana sarar )
sosyal çevresinin 0 olmasını iyi yan olarak görmeniz de enterasan geldi doğrusu :)
e bu adam arkadaşlarıyla vakit geçirmiyor evde cocuguyla vakit geçirmiyor. cinsel hayatta isteksiz.
peki ne yapıyor bu adam ?
Bence ya yanlış yansıtıyorsunuz ya da bilmediğiniz birşeyler var. Başka bir kadın gibi

ya bir de bana sizin dertleriniz de çok tutarsız geldi.
adam çok ilgi yoksunu çoğu şeyden yoksun. siz diyorsunuz ki bi kere bile temizlik yapmadı.
yani erkeklerin çoğu böyle. kimse de karıcım dur ben yardım edeyim demiyor. binbir söylemeyle zahmetle zaten.
eşinizle birbirinizi tanıyıp hiç ona göre hareket etmemişsiniz bence. yani hiç bir erkek durduk yere
düzen bozup boşanmak istemez hem de cocuk varken.

Bazen kader heralde diyorum. Birazda bilinçaltımıza yerleşmiş " evlendik mi ömür boyu sürmeli" diye. Ama şükür şimdi toplum boşanma düşüncesine daha açık, eskiden boşandın mı dünyanın en kötü şeyini yapmış gibiydi. Benim ailemde çok sorunluydu, annemin ödü koptu boşanmaktan, ölse daha iyiydi onun için. Oyüzden ben çok tepkiliyim bu durumlara , boşanmak bazen istemesek de olması gerekli.
Sizi tebrik ederim güçlü davrandığınız için

Bu adami çok aradinmi bilmiyorum ama nedense böyle adamlar kıymetli oluyor ilgisiz bir eş ilgisiz bir baba ve tekrar dünyaya bir evlat getirme isteği oturup bir düşünün bence mutlu olmak için o kişiye muhtaç degilsiniz bir şey olmuyorsa olmuyordur zorlamayın bence..

ya ben sürekli temizlik yapsın istemem ki zaten adam anadan babadan şımartilmis her istediği yapılmış. ..ben de insan evladi değil miyim hiç hasta olmaya bile hakkım yok mu dinlenmeye hakkım yok mu hastalıktan zibarsamda ayda yılda bir dur sen yat ben yapiyim birseyler demez ne tutarsız anlamadım. Merhametsiz bir adam ..hersey normal olsaydı da bir temizlik derdim olsaydı dimi ama benim yazdığım şeylerin hepsi var bu adamda. .sosyal çevresi 0 bana göre iyi yan değil kesinlikle .

bu adam ne yapıyor kıcinı devirip malak gibi yatıp telefon bilgisayar tv ile ilgileniyor .

En ufak bir degisiklik olmayacak bundan sonrada boyle gider benden bise bekleme demis
Ama ayriligi bu kdar cabuk kabullenmesi tuhaf ayrilalim aglar zirlar unuturuz acaba o istiyorduda soyleyemiyor muydu evlilik danismani onersen kabul edermi

bu adam ne yapıyor kıcinı devirip malak gibi yatıp telefon bilgisayar tv ile ilgileniyor .
şu an mesela bu boşanma konusu da acılmışken hala yemeğini temizliğini yapıyor musunuz ?
nası bu kadar gamsız umursamaz olabilir bi adam. ben olsam sakin kalamam. yemeği de tek
çocugum için yapar onun önüne koymam. ne yerse yesin. lütfen daha fazla bu adamı şımartmayın

Eşiniz pek değişmeye meyilli değil gibi geldi bana.
Siz bunları söylediğinizde,bana söyleseydin yapardım yada bundan sonra dikkat ederim demek yerine ben buyum istersen ayrılalım demek,vazgeçtim mücadele etmiyorum demek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…