- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Evet canım inanırım ona. O dediğin olabilir. Çünkü başımdan geçti o dediğin şey. Kötü niyetliler çok ama dönüp dolaşıp onları buluyor. Bunun canlı sahidiyim.
Neyse artık geçti gitti de. Önüne bak. Niye böyle oldu demek yerine olması gerekiyordu oldu . Öğrenmem gereken şeyler vardı öğrendim de. Bu hayatta herkes herkesin öğretmenidir . Ona gönülden teşekkür et. Ama bunu gerçekten yap. Kabule geçtiğin için onunla aranda kalan negatifler de temizlenmiş olur.
Geri kalan hayatında inşallah hayatına ama değer veren biri girer . Ve her daim yanında olur. Sevgiyle kal canım
Çok teşekkür ederim canım. Allah raZı olsun. Kendine iyi davran.İnşaallah. İyi dilekerin için çok teşekkür ederim
Sağlık sıhhat afiyetle kavuşun Yavrunuza da İnşaallah.
Sevgiyle kalın
bu kadar insanca konuşmuşken , adam değişmeye niyeti yok ve ayrılmayı göze almış iken siz neden hala düşünüyorsunuz????Merhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
Sanırım beni kaybettiğinin farkında değil.Ben hiç ilgi görmedim ki inan 10 yıldır naz yapmaya hakkı olmayan hasta olmaya hakkı olmayan bir insanim.Bu evin Nazlısı eşim küser trip atar eve girer girmez herseyi eleştirir yemeği eleştirir sonra 4 5 tabak yer falan...
anladimTabi söyledim yardım eşini bekledim uykum var yoruldum ben çalışıyorum vs dedi .Dr a giderken 1.hafta önceden söyledim mesela ben sevmem öyle Şeyleri dedi utanirmis..doğumdan 1.gün. önce sürün sürüne hastaneye gittim yanımda gelmedi.
sosyal çevresinin 0 olmasını iyi yan olarak görmeniz de enterasan geldi doğrusu :)Eşimin iyi yani sosyal çevre sıfır dışarıda gezmez izin gunu evdedir( bana sarar )
Bazen kader heralde diyorum. Birazda bilinçaltımıza yerleşmiş " evlendik mi ömür boyu sürmeli" diye. Ama şükür şimdi toplum boşanma düşüncesine daha açık, eskiden boşandın mı dünyanın en kötü şeyini yapmış gibiydi. Benim ailemde çok sorunluydu, annemin ödü koptu boşanmaktan, ölse daha iyiydi onun için. Oyüzden ben çok tepkiliyim bu durumlara , boşanmak bazen istemesek de olması gerekli.Hiç biri değil İnan.
Maddi durumum gayet iyi zaten çalışıyorum da. Çevremde sevilen biriyim şükür. Duyan herkes "böyle kızı kaçırdılar ya başka bişey demiyorum." diyor. Boşanmayı istedim ama şans verdim.Baktım değmemiş hiç ben açtım davayı bile. Gerçekten beni sevdiğinden emindim ama ailesinin sözünü dinledi. Evde boyunlarında kucağında gezdirirdi beni. Ailesi bu hale getirdi. Kendileri de evin içine dahil olmaya çalıştılar.Anne babası ölsün de kurtulayım diye kaç kere dua ettiğine şahidim.
Evlenirken maddiyata hiç bakmadım benim için önemli olan manevi durumuydu. Paraya ihtiyacım yok insana ihtiyacım var dedim. Olmadı. Denklik şart. Lise bile okumamış ben ise 2 ünv birden okudum. Eğitimsiz de olması hiç olmadı.Bilgili olmamı her konuda az çok fikir sahibi olmamı kıskandı.(Ondan üstün göründüğüm için.)Eve haftada bir bıraktığı 50 lirayı da kapıdan çıkarken ben onu uğurladığım halde yere atarak çıktı. Akşam geldiğinde o attığının hala orada olduğunu görünce dank etti kafasına. Ben ona muhtaç değilim ama o bana muhtaçtı.
Nereden tutsan elinde kalan bir evlilikti aslen ama anlamam geç sürdü.
Basiretim bağlandı.
Yoksa bir an bile çekilecek gibi değildi.
ya ben sürekli temizlik yapsın istemem ki zaten adam anadan babadan şımartilmis her istediği yapılmış. ..ben de insan evladi değil miyim hiç hasta olmaya bile hakkım yok mu dinlenmeye hakkım yok mu hastalıktan zibarsamda ayda yılda bir dur sen yat ben yapiyim birseyler demez ne tutarsız anlamadım. Merhametsiz bir adam ..hersey normal olsaydı da bir temizlik derdim olsaydı dimi ama benim yazdığım şeylerin hepsi var bu adamda. .sosyal çevresi 0 bana göre iyi yan değil kesinlikle .ya bir de bana sizin dertleriniz de çok tutarsız geldi.
adam çok ilgi yoksunu çoğu şeyden yoksun. siz diyorsunuz ki bi kere bile temizlik yapmadı.
yani erkeklerin çoğu böyle. kimse de karıcım dur ben yardım edeyim demiyor. binbir söylemeyle zahmetle zaten.
eşinizle birbirinizi tanıyıp hiç ona göre hareket etmemişsiniz bence. yani hiç bir erkek durduk yere
düzen bozup boşanmak istemez hem de cocuk varken.
bu adam ne yapıyor kıcinı devirip malak gibi yatıp telefon bilgisayar tv ile ilgileniyor .sosyal çevresinin 0 olmasını iyi yan olarak görmeniz de enterasan geldi doğrusu :)
e bu adam arkadaşlarıyla vakit geçirmiyor evde cocuguyla vakit geçirmiyor. cinsel hayatta isteksiz.
peki ne yapıyor bu adam ?
Bence ya yanlış yansıtıyorsunuz ya da bilmediğiniz birşeyler var. Başka bir kadın gibi
En ufak bir degisiklik olmayacak bundan sonrada boyle gider benden bise bekleme demisMerhaba kızlar daha önce konu acmıstım eşimle ilgili...Bugün konuştum kendisiyle ağladım ilk defa adam gibi dinledi bağırıp çağırmadan. Uzun süredir evliyiz şimdiye kadar her konuda alttan alan Susan her konuda adım atan ben oldum. Bunlar nelerdi derseniz 1 mesela tartıştık haklı haksız hep adım atan alttan alan ben oldum. 2 nerdeyse 10 yıllık evlilikte cinsel anlamda hep ben yaklastım o hiç gelmedi ben gitmediğimde bazen 2 ay bazen 3 ay o gelmedi ve çoğu kez reddedildim .3 Kızımın bir kardeşi olsun istedim ve bunu için tek başıma Dr gittim olan igneler kullandim Dr un söylediği beraber olma günlerini önemsemedi ben artık vazgeçtim bebekten. 4 Şimdiye kadar bir kere bile ev temizliğinde yardımı görmedim hamilelikte dahil . 5 hamileliğin süresince günde 4 5 öğün kustum mutfak kokusuna bile tahammül edemezken yemeğini hep önüne koydum. tek başıma doguma kadar tüm Dr randevularima tek başıma gittim merak edip yanımda gelmedi doğum zamanında Dr berber gittik sadece.. 6 Çok fazla sevilip pıspıslanmak istemedim evet ama sevgi değer adına da hiç birşey görmedim. 7 Ağladığım da üzüldügümde başımı omzuna yaslayacağım bir omuzum olmadi. 8 Kızımla ilgilenen bir kocam olmadı sadece öp sev ilgisizlik diz boyu.. 9 özel günlerde ya da herhangi birgün elinde bir çiçekle bile gelmedi vs daha da uzar . Dün işte bunlari konuştuk karakterlerimizin farklı olduğundan bahsettik çoğunda haklısın dedi ama ben değişmem böyleyim ne yapalım sen zaten kararını vermişsin bitmiş bende de biter(ben ayrılalım demeden) biraz aglar bunalima gireriz sonra alisiriz o zaman ayrılalım dedi ...ona da dedim ben bu dunyaya seni nazını kaprisini çekmeye mi geldim dedim .....Söyleyin kızlar ben bu adamın nazını daha ne kadar çekerim? Uzun oldu paragrafı hala öğrenemedim kusura bakmayın
şu an mesela bu boşanma konusu da acılmışken hala yemeğini temizliğini yapıyor musunuz ?bu adam ne yapıyor kıcinı devirip malak gibi yatıp telefon bilgisayar tv ile ilgileniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?