Uzun bir süre boyunca meşhur bir yemeğin tadını merak eder ve yeme hayalleri kurarsın; ama sonunda yiyince o kadar da lezzetli olmadığını, abartıldığını düşünürsün ya. Sanırım buna benzer bir şey olmuş.
Böyle bir durum olduğunun farkındayım ama sindiremiyorumda... Sanki dünyanın sonuymuş ve beni deli gibi severken onu sevmediğim için bir ömür pişman olacakmış gibi hissediyorum... Of.
Pişman olman için hiçbir sebep yok inan bana. Bence siz cok da uyumlu bir çift değilsiniz. Çünkü eğer öyle olsaydınız bu vakte kadar ondan coktaaan etkilenirdin. Ve ayrıca o da şu an hâlâ sana ilgi duyuyor olurdu. Bir şekilde kimyaniz uyuşmuyor.
Tatlı intikam gibi mübarek
Bence kararlı ve ciddi bir konuşma yapın. Cidden bunun sebebini sorun ama kızıp kaçırmayın. Böyle bir şey varsa ve o da bunun farkına varırsa birlikte ortak bir yol çizersiniz. Onunki belki ilgisizliktir, belki zafer sarhoşluğudur, belki de aslında romantik olmayan düz biridir; sadece elde edene kadar numara yapmıştır. Ilk önce hangisi bu bir kesinleşsin. Baktınız yine böyle devam ediyor; bir ara vermek iyi olabilir o zaman.Peki sizce şu an yapmam gereken şey ilişkimizi bitirmek mi olmalı? Yoksa ona karşı ayna gibi mi olmalıyım?
Bence kararlı ve ciddi bir konuşma yapın. Cidden bunun sebebini sorun ama kızıp kaçırmayın. Böyle bir şey varsa ve o da bunun farkına varırsa birlikte ortak bir yol çizersiniz. Onunki belki ilgisizliktir, belki zafer sarhoşluğudur, belki de aslında romantik olmayan düz biridir; sadece elde edene kadar numara yapmıştır. Ilk önce hangisi bu bir kesinleşsin. Baktınız yine böyle devam ediyor; bir ara vermek iyi olabilir o zaman.
Rica ederim, size de iyi geceler :)Kafamda bir ulusa sesleniş edasında metin hazırlamaya başlamalıyım o zaman :) teşekkür ederim çok, iyi geceler.
Valla canim bu kadr erken boyle yapmasi cok düşündürücü seni seviyorsa bunu yapmamali senin bnce bunu ona hissetirmen lazim bu duruma uzuldugunu oyle yapki anlasin gec olmadan
Zaten belli ettim çok kez. Mesajdan olsun, yüzyüzeyken hep canım sıkkındı sorduğundaysa benle ilgilenmediğini söylüyordum. Ama dediğim gibi ona göre ilgileniyor, sevgisinde azalma yok vs... Çokta üstüne gitmek istemiyorum bunalmasın diye ama ben bunaldım kendimi yiyorum artık.
Madem seni seviyor sende hissediyorsan...eskisi gibi konusup mesajlasmiyorsaniz..bekle sen hic ne mesaj at nede ara o meraketsin arasin mesaj atsin senin kolay bi kiz olmadigini ona hissetir sert ol uzuldugunu soyleme bu sefer
Evet herkes bunu söylüyor biraz zor olacak ama bu sefer kararlıyım. Hep gidecek gibi davranmak gerekiyor zannedersem... Of sevgililik böyle zorsa evlilik yürütmeyi(illa bu kişiyle ilgili değil) düşünemiyorum... Çok zoor
Inan canim sen kendine guveniyorsan bunuda badindan gelirsin evliliginde
Demişsin ya çözümü, ayna gibi mi olayım aynen öyle ol ayna gibi ol o nasılsa sende öyle ol haftada bir gün olan buluşmanızda sürekli saate bak kızlara sözüm var buluşucaz de ondan sıkılıyormuş gibi davran ilgi bekliyor gibi değil kısaca ulaşılmaz ol çünkü ulaşılmazken değerliydin.. Her ilişkide olur çünkü biz kadınlar basta emin olamadığımız içim yüz vermeyiz sonra hayatımızın merkezine koyar bir uydu gibi etrafımızda dönmesini isteriz.. Senin kendine ait hayatın arkadaşların bi dünyan var dünya ondan ibaretmiş gibi davranırsan kavga eder bir gün iyi olur sonra yine eskiye döner..kaçan kovalanır en ilkel ama en etkili taktiktir..
Biraz ilgini çek bakalım neler yapacak? El üstünde tutma mesela uzaklaş bakalım yanaşacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?