Dertsiz başıma dert

Kalplizebra

Senden vıttırıvızzık olmasın ama,
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
545
918
103
Merhabalar
Öncelikle dert desem dert değil ama kafamı kurcalıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Anlatmaya başlayayım.

Yaklaşık 1 buçuk yıl önce 3 yıllık ilişkimi bitirdim. Fakat severek bitirdik. Çok büyük kavgalar çok büyük laflar ediyorduk birbirimize. Ama hep niyetlerimizden emindik söylenenler her barışmada unutulup gidiyordu. Ben biraz kıskanç bir insanım onunda ilişkimiz başladıktan sonra mesleki yönden tamamen farklı bir işe yönelmesiyle ben biraz kıskançlık krizlerine girdim. Kendisi de çok dilli bir insan nasıl desem tanıştığınızda direk sanki kırk yıldır tanıyormuşsunuz gibi keyif alabiliyorsunuz muhabbetinden. Çok sıcakkanlıdır. Hal böyle olunca hemcinslerimin bu tavrı yanlış anlamaları çok olağandı. Ondan emindim fakat bu durum yüzünden hergün düşünecek birşey çıkarıyodum kendime başka hiç derdim yokmuş gibi
Neyse son zamanlarda benim bazı ailevi ve iş konularında problemlerim oldu ve zor zamanlar geçirdim. Bu yüzden bazı konularda daha bi çekilmez daha bir çirkef çingene oldum farkındaydım. Çok çektirdim ona. Sonunda ayrılmamızın doğru olacağını düşündük. Fakat ben o ayrılığı da sindiremedim çünkü onun sen dönemsel sıkıntılar yaşıyorsun sabredelim demesini bekledim. Demedi ve ben de kinlendim ve o şekilde bitirdim. Sonrasında da çok zor zamanlar geçirdim başımdaki sorunlar ayrı ayrılık acısı ayrı. Nitekim ben o günleri çok şükür atlattım sorunlarımı hallettim.

15 temmuz günü yana yakıla bana ulaştı iyi olup olmadığımı sordu. O sırada tekrar konuşmaya başladık kendisini çok tedirgin ve çok özlemiş gördüm. Ona yolladığım hiçbir şeyi silmemiş bize dair herşeyi saklamış. Fakat ben hayatıma birini almamış olsam da onun yokluğunu kabul ettim, sindirdim ve kendime bambaşka bir düzen kurdum. Konuşmamızın seyrinde de ona bunu ifade ettim. Buna rağmen konuşmak istediğini söyledi ki biliyorumki bir umudu vardı hala. Ben de bu anlam karmaşasını yaşamak ve yaşatmak istemediğim için onu hayatımdan çıkardım. Fakat bu sefer evime iş yerime çiçekler çikolatalar yollamaya başladı. Bense ona dile getirmesem de önceden aklın nerdeydi düşüncesindeydim. Keşke bunları yapmasaydında zor zamanımda yanımda olsaydı diye düşündüm. Mesleğini değiştirmesini beklemedim fakat orta yolu bularak en azından beni anlamasını beklemiştim. Bu arada hiç mi kötü zamanımda yanında olmadı diye sorarsanız. Oldu. Yiğidi öldür hakkını yeme. Çok daha kötü zamanlarımda da yanımda oldu. Ama konu ne zaman mesleğiyle ilgili bir soruna gelse hiç hoşgörülü olmaz hep beni kırar ve karşıdaki güpe gündüz haksız dahi olsa beni değil onu savunur benim kafamda kurduğumu düşünürdü. Ki ben bu süreçte hep çevremden fikir alır acaba abartıyor muyum derdim ama tüm fikirler hep benden yana olurdu. Neyse, onu hayatımdan tekrar çıkardım demiştim.
Ve
Bir süre sonra benim bi ilişkim oldu. Keza hala da devam ediyorum. Kendisi iyi biri. Beni çok mutlu da ediyor fakat birbirimizi sevmemize rağmen bazı konularda uyuşmuyoruz. Tabiki ikiz gibi olmak durumunda değiliz farklılıklar eksik olanları tamamlar fakat nasıl desem espiri yaptığımda komik değilse bile nezaketen gülen bi adam yok karşımda. Kalıyorum öyle malak gibi bozuluyorum sonra Bazı konularda beni çocuk gibi uyarıyor.İşiyle ilgili benden hep fikir alır bu konuda hakkını yiyemem. Ama kendisi biraz fevri bir insan ben de tartışırım ben de az değilim fakat ben hep kavgayı bitiren insan olmuşumdur şebeklik yaparım gülerim ne biliym seviyosam niyetinden şüphem yoksa uzatmam sıkılırım o gerginlikten. Herkesin yapısı kişiliği farklıdır fakat o bu gerginliği devam ettiriyor.Onun haricinde beni çok sevdiğini biliyorum. Bir de bazı konularda ki bunu zaman geçtikçe gördüm biraz dürtüsel davranan biri. İstediği hemen olsun isteyen biri. Bazı şeyler duruma ve şartlara göre planlanır değil mi? Ama onda bu yok. Hemense hemen.
Bunlar kafamı kurcalıyor. Öyle içimi dökeyim istedim. Kafam çok karışıkk

Son düzenleme:
Kalbiniz ilk sevgilinize dönmenizi istiyor ama şu an vicdanınız da sevgilinizi terketmenizi uygun bulmuyor.
Biz ne desek boş, ama şu an ki sevgilinizle tam olarak mutlu değilsiniz sanki, ilkiyle de sürekli kavgalar falan. İyice değerlendirin, şu an hayatınızdaki insana da yazık etmeden içinizden geçen kararı verin. Bu hayat 1 kere yaşanıyor.

bizim fikrimizin ne önemi var ki?
hangisini seviyorsun?
Aslında sorum hangisini tercih edeyim değil. Sadece kafamda yaptığım muhasebeye farklı bir bakış açısı katmak. Her ikisi de olmayabilir. Ama bu süreçte gözden kaçırdığım görmediğim şeyler olmasın. Sizlerin fikri önemli gerçekten merak ediyorum.

yaptığınız muhasebe yok ki..
etik olarak 2. ci ile devam etmeye çalışmanızdan başka bir şey göremedim ben..

canım ben okudum ve bence sen eski sevgiline bayagı alışmışsın yokluğunu hissediyorsun

şuan görüştüğün kişi ile mutsuzsan ona da haksızlık etme eğer aklın hep öncekinde kalacaksa ki kafanı karıştırmaya yetmiş demekki yeni bir ilişkiye hazır değilsin

Haklısınız hayat bir kere yaşanıyor çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız ve fikrinizi sunduğunuz için bunları göz önünde bulunduracağım.

İlk sevgilinize dönün fakat şimdiki sevgilinizi sakin aldatmayin güzellikle bitirin saygı cercevesinde.sizin gonlunuz ilk sevgilinizde belli.Ha bir de nacizane bı önerim daha olacak mesleki anlamda kıskançlık yapmayin adam sizi seviyor belli...

yaptığınız muhasebe yok ki..
etik olarak 2. ci ile devam etmeye çalışmanızdan başka bir şey göremedim ben..

Büyük konuşmayayım aklımdan asla birinin üstüne basıp mutluluk peşine düşme gibi bir şey asla geçmedi Allah da düşürmesin öyle bir duruma. Bunun başka yolları da var. Ki karakterim itibari ile başka bi tercihte bulunacaksam bile usuluyle adabıyla edebiyle yaparım. Teşekkür ederim üşenmeyip okuduğunuz ve fikrinizi sunduğunuz için.

Bana 1.adam hic samimi gelmedi.
Yalniz olecegine inanmanizi bekleyerek zekanizla dalga geciyor resmen. Birakmasaymis. 2.le gider mi bilmem ama ben olsam arkama bakmazdim hatta bana ulasmasina izin verip istemiyorum yan cebe havasi yartmazdim.

O kıskançlığın tadına ben de vardım haklısınız. Bu olur ya da olmaz ama bundan sonra kimle olacaksam bu davranışımdan kaçınacağım. Çok can sıkıcı bir şeymiş gerçekten. Başına gelmeden anlayamıyormuş insan.

Bana 1.adam hic samimi gelmedi.
Yalniz olecegine inanmanizi bekleyerek zekanizla dalga geciyor resmen. Birakmasaymis. 2.le gider mi bilmem ama ben olsam arkama bakmazdim hatta bana ulasmasina izin verip istemiyorum yan cebe havasi yartmazdim.
Dediğiniz olabilir de o bunu asla yapmaz diyemem zira ne görüyosak yapmam diyenlerden görüyoruz. Fakat "benim tanıdığım kadarıyla" bunu yapabilecek biri aslında. Herkes hata yapabilir ama onun yaptığı çok yanlış zamanda çok acıtıcıydı. O zaman da bana ben başkasıyla olma gayesiyle gitmiyorum sadece çok bunalttık birbirimizi demişti. Bu arada bana kendi numarasından değil çevresindekilerin numaralarıyla ulaşıyor çünkü bende her türlü sosyal mecradan engelli. Ama sizde haklısınız bakış açıka yenisini kattığınız için teşekkür ederim

işte bunu diyorum sizin muhasebeniz bu konu içeriğinden bile belli..

mesela hangisini seviyorsunuz diye sordum cevap yok..
yanlış adım atmayı bırakın düşünmekten bile kaçıyorsunuz..
önce siz neyi istiyorsunuz bunu belirleyin, atılacak adımların düzgünlüğü en kolay iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…