- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Biliyorum haklısınız fakat özet itibariyle durum bu aslındaÇok uzun yazmışsınız özeti olsa okurduk
Aslında sorum hangisini tercih edeyim değil. Sadece kafamda yaptığım muhasebeye farklı bir bakış açısı katmak. Her ikisi de olmayabilir. Ama bu süreçte gözden kaçırdığım görmediğim şeyler olmasın. Sizlerin fikri önemli gerçekten merak ediyorum.bizim fikrimizin ne önemi var ki?
hangisini seviyorsun?
Aslında sorum hangisini tercih edeyim değil. Sadece kafamda yaptığım muhasebeye farklı bir bakış açısı katmak. Her ikisi de olmayabilir. Ama bu süreçte gözden kaçırdığım görmediğim şeyler olmasın. Sizlerin fikri önemli gerçekten merak ediyorum.
Kalbiniz ilk sevgilinize dönmenizi istiyor ama şu an vicdanınız da sevgilinizi terketmenizi uygun bulmuyor.
Biz ne desek boş, ama şu an ki sevgilinizle tam olarak mutlu değilsiniz sanki, ilkiyle de sürekli kavgalar falan. İyice değerlendirin, şu an hayatınızdaki insana da yazık etmeden içinizden geçen kararı verin. Bu hayat 1 kere yaşanıyor.
Sizin için hayırlısı olsun inşallah pişman olmayacağınız, kimsenin üzülmediği kararlar verip mutlu olursunuz.Haklısınız hayat bir kere yaşanıyor çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız ve fikrinizi sunduğunuz için bunları göz önünde bulunduracağım.
yaptığınız muhasebe yok ki..
etik olarak 2. ci ile devam etmeye çalışmanızdan başka bir şey göremedim ben..
İlk sevgilinize dönün fakat şimdiki sevgilinizi sakin aldatmayin güzellikle bitirin saygı cercevesinde.sizin gonlunuz ilk sevgilinizde belli.Ha bir de nacizane bı önerim daha olacak mesleki anlamda kıskançlık yapmayin adam sizi seviyor belli...
Dediğiniz olabilir de o bunu asla yapmaz diyemem zira ne görüyosak yapmam diyenlerden görüyoruz. Fakat "benim tanıdığım kadarıyla" bunu yapabilecek biri aslında. Herkes hata yapabilir ama onun yaptığı çok yanlış zamanda çok acıtıcıydı. O zaman da bana ben başkasıyla olma gayesiyle gitmiyorum sadece çok bunalttık birbirimizi demişti. Bu arada bana kendi numarasından değil çevresindekilerin numaralarıyla ulaşıyor çünkü bende her türlü sosyal mecradan engelli. Ama sizde haklısınız bakış açıka yenisini kattığınız için teşekkür ederimBana 1.adam hic samimi gelmedi.
Yalniz olecegine inanmanizi bekleyerek zekanizla dalga geciyor resmen. Birakmasaymis. 2.le gider mi bilmem ama ben olsam arkama bakmazdim hatta bana ulasmasina izin verip istemiyorum yan cebe havasi yartmazdim.
Büyük konuşmayayım aklımdan asla birinin üstüne basıp mutluluk peşine düşme gibi bir şey asla geçmedi Allah da düşürmesin öyle bir duruma. Bunun başka yolları da var. Ki karakterim itibari ile başka bi tercihte bulunacaksam bile usuluyle adabıyla edebiyle yaparım. Teşekkür ederim üşenmeyip okuduğunuz ve fikrinizi sunduğunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?