- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Aklından hala eski sevgilin geçiyorsa zaten bitmemis birşeyler. Kafanızı kurcalayan eski sevgili ne yazıkki unutulmuş bir mazi değil.Merhabalar
Öncelikle dert desem dert değil ama kafamı kurcalıyor çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Anlatmaya başlayayım.
Yaklaşık 1 buçuk yıl önce 3 yıllık ilişkimi bitirdim. Fakat severek bitirdik. Çok büyük kavgalar çok büyük laflar ediyorduk birbirimize. Ama hep niyetlerimizden emindik söylenenler her barışmada unutulup gidiyordu. Ben biraz kıskanç bir insanım onunda ilişkimiz başladıktan sonra mesleki yönden tamamen farklı bir işe yönelmesiyle (sporla ilgili) ben biraz kıskançlık krizlerine girdim. Kendisi de çok dilli bir insan nasıl desem tanıştığınızda direk sanki kırk yıldır tanıyormuşsunuz gibi keyif alabiliyorsunuz muhabbetinden. Çok sıcakkanlıdır. Hal böyle olunca hemcinslerimin bu tavrı yanlış anlamaları çok olağandı. Ondan emindim fakat bu durum yüzünden hergün düşünecek birşey çıkarıyodum kendime başka hiç derdim yokmuş gibi
Neyse son zamanlarda benim bazı ailevi ve iş konularında problemlerim oldu ve zor zamanlar geçirdim. Bu yüzden bazı konularda daha bi çekilmez daha bir çirkef çingene oldum farkındaydım. Çok çektirdim ona. Sonunda ayrılmamızın doğru olacağını düşündük. Fakat ben o ayrılığı da sindiremedim çünkü onun sen dönemsel sıkıntılar yaşıyorsun sabredelim demesini bekledim. Demedi ve ben de kinlendim ve o şekilde bitirdim. Sonrasında da çok zor zamanlar geçirdim başımdaki sorunlar ayrı ayrılık acısı ayrı. Nitekim ben o günleri çok şükür atlattım sorunlarımı hallettim.
15 temmuz günü yana yakıla bana ulaştı iyi olup olmadığımı sordu. O sırada tekrar konuşmaya başladık kendisini çok tedirgin ve çok özlemiş gördüm. Ona yolladığım hiçbir şeyi silmemiş bize dair herşeyi saklamış. Fakat ben hayatıma birini almamış olsam da onun yokluğunu kabul ettim, sindirdim ve kendime bambaşka bir düzen kurdum. Konuşmamızın seyrinde de ona bunu ifade ettim. Buna rağmen konuşmak istediğini söyledi ki biliyorumki bir umudu vardı hala. Ben de bu anlam karmaşasını yaşamak ve yaşatmak istemediğim için onu hayatımdan çıkardım. Fakat bu sefer evime iş yerime çiçekler çikolatalar yollamaya başladı. Bense ona dile getirmesem de önceden aklın nerdeydi düşüncesindeydim. Keşke bunları yapmasaydında zor zamanımda yanımda olsaydı diye düşündüm. Mesleğini değiştirmesini beklemedim fakat orta yolu bularak en azından beni anlamasını beklemiştim. Bu arada hiç mi kötü zamanımda yanında olmadı diye sorarsanız. Oldu. Yiğidi öldür hakkını yeme. Çok daha kötü zamanlarımda da yanımda oldu. Ama konu ne zaman mesleğiyle ilgili bir soruna gelse hiç hoşgörülü olmaz hep beni kırar ve karşıdaki güpe gündüz haksız dahi olsa beni değil onu savunur benim kafamda kurduğumu düşünürdü. Ki ben bu süreçte hep çevremden fikir alır acaba abartıyor muyum derdim ama tüm fikirler hep benden yana olurdu. Neyse, onu hayatımdan tekrar çıkardım demiştim.
Ve
Bir süre sonra benim bi ilişkim oldu. Keza hala da devam ediyorum. Fakat bu ilişkimde karşımdakini sevmeme rağmen bazı konularda uyuşmadığımızı farkettim. Tabiki ikiz gibi olmak durumunda değiliz farklılıklar eksik olanları tamamlar fakat nasıl desem espiri yaptığımda komik değilse bile nezaketen gülen bi adam yok karşımda. Kalıyorum öyle malak gibi bozuluyorum sonraBazı konularda beni çocuk gibi uyarıyor.İşiyle ilgili benden hep fikir alır bu konuda hakkını yiyemem. Ama kendisi biraz sinirli bir insan ben de tartışırım ben de az değilim fakat ben hep kavgayı bitiren insan olmuşumdur şebeklik yaparım gülerim ne biliym seviyosam niyetinden şüphem yoksa uzatmam sıkılırım o gerginlikten. Herkesin yapısı kişiliği farklıdır fakat o bu gerginliği sakız gibi uzatıyo tüm günümüzün içine ediyo artık tartışacak halimiz kalmıyor ve konu o şekilde kapanıyor onun haricinde beni çok sevdiğini biliyorum. Bir de bazı konularda ki bunu zaman geçtikçe gördüm biraz dürtüsel davranan biri. İstediği hemen olsun isteyen biri. Bazı şeyler duruma ve şartlara göre planlanır değil mi? Ama onda bu yok. Hemense hemen.
Uzattım biliyorum ama esas kısma gelirsem lütfen bunu bi bahane olarak algılamayın bunu yaşadıktan sonra bu muhasebeleri yapmış değilim. Noldu şimdi mi geldi aklına bunlar demeyin. Hayır hep düşünüyordum.Allah korkum var kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi de asla başkasına yapmam bunun yükünü taşıyamam.
Eski erkek arkadaşım İstanbul'da fırtına olduğu gün bana başka bir numaradan ulaştı iyi olup olmadığımı merak etmiş. Ve sonrasında bana uzunca bir mesaj attı. Mesajın içeriği şu; benim yolum belli hayatıma senden sonra hiçkimseyi sokmadım ( buna inanırım çünkü ortak çok çevremiz var istesem öğreneceğimi bilir) sen olmazsan başkası da olmayacak yalnızlıktan ölen olmamış. Ailem arkadaş çevrem var. Ama şunu bilki ben hep burdayım. Allah göstermesin evlenip boşansan da, biriyle yakın bir birliktelik yaşamış olsan da ben bunca zaman ne yeminlerimi yedim bunu da yerim. Ben o elmayı seviyorsam nolmuş o elma dğşmüşse dalından. Sen ne yaşarsan yaşa o senin Allahla arandaki mesele. Ama ben kızımı tanıyorum (bana kızım der bazen) o hayatında hep en doğrı kararı verecek. Belki bunların hiçbirini yaşamadın ama kafamdan geçen milyonlarca ihtimalin bir kaçını ifade etmek istedim. Aklında belki en kötüsü olarak düşüneceğin durumlar için bile sana kapım hep açık demek istedim. İnşallah hep mutlu olursun. Şimdi engelleyebilirsin beni yazmış.
Bu iki gündür kafam çok karışık benim ona dönmekle ilgili değil. Biliyorum olacağı varsa o zaman olurdu zaten ama elimde değil önümü göremiyorum ben. Hangisi doğru karar bilemiyorum. Fikirlerinizi alırsam biraz olsun rahatlayacağım.
Hayırlısı olsun hakkınızda.