Dertsiz başıma dert

Aklından hala eski sevgilin geçiyorsa zaten bitmemis birşeyler. Kafanızı kurcalayan eski sevgili ne yazıkki unutulmuş bir mazi değil.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

O kadar uzun ki sonuna dogru adamlar karisti. Daldan dusen elmayi kabul eden yani muhtemelen iliski yasayan kadini kabul eden tiriviriyi kabul etme. Biseyler tahmin ediyor basina kakacak.

Cok tatli seyler yazmis. Her zaman yaninda oldugunu da soylemis. Bazi insanlarin degismez dogrulari vardir,belki o da isinden vazgecemiyor. Bi de ikili iliskilerde cevreden akil almak cogu zaman olumsuz sonuclaniyor cunku insanlarin karakterleri farkli farkli. O diyor onu yapsaydi bu diyor boyle yapsaydi. Ama o oyle yapti ve sen onu oyle oldugu icin sevdin,katlandin. Umarim hakkinda hayirlisi olur.

Aklından hala eski sevgilin geçiyorsa zaten bitmemis birşeyler. Kafanızı kurcalayan eski sevgili ne yazıkki unutulmuş bir mazi değil.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Amin çook teşekkür ederim.
Senin aklında gönlünde spor hocasında... bize diyecek bişey yok. Sen karar vereceksin :)
Aha korktuğum şey çook teşekkürler yorumunuz için.
O kadar uzun ki sonuna dogru adamlar karisti. Daldan dusen elmayi kabul eden yani muhtemelen iliski yasayan kadini kabul eden tiriviriyi kabul etme. Biseyler tahmin ediyor basina kakacak.

Kendimi çomakla dürtülen ters dönmüş kaplumbağa gibi hissettim dediğiniz gibi olabilir bakalım, Allah önümüze hayırlı tırıvırılar çıkarsın inşallah

o halde ben fikrimi yazayım.
şu andaki sevgilinizden ayrılın zira bu kafa karışıklığınız bile ona karşı yeteri kadar güçlü hislerinizin ve bağınızın olmadığının kanıtı..bu durum ikinize de haksızlık..

sonra kendinizi dinleyip ilki ile ilgili daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz..
bencil, suçlu vs gibi duyguların baskısı olmadan .

Evet herkesin beklentileri farklı farklı. Ama işte insan bir çift farklı göz, farklı bir bakış istiyor ne olursa olsun. Kaçırdığımız şeyler illaki oluyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için, iyi geliyorsunuz

bence eski sevgilin seni etkiledi. afilli laflar hareketler falan.. etkilenmen bence normal. mantıklı karar vermek için bence bekle

Bunu siz de dahil hemen hemen herkes söyledi.
Açıkçası ben hiç böyle düşünmemiştim. Başkalarının konularını okurken, onlara yorum yaparken hayata hep mantık çerçevesinden bakabilirmişim gibi geliyor ama iş kendime gelince böyle apışıp kalıyorum

Bana ayna tutan herkese çok teşekkür ederim.

bence eski sevgilin seni etkiledi. afilli laflar hareketler falan.. etkilenmen bence normal. mantıklı karar vermek için bence bekle

Olası tabiki, ama ben epeydir bulunduğum durumu sorguluyordum aslında. Tabi şu da bir gerçek ki hiç aklımda yokken, şimdi ve eskiye dair kıyas yapmama sebep olup işimi zorlaştırdı. O konuda haklısınız.

Kalbimi dinler eski sevgilime dönerdim ben olsam .
Zaten şimdikiyle de süper mutlu değilsin . Hadi olsan neyse .

İlkiyle aranızdaki bağ çok kuvvetli geldi bana, ki anlatma tarzınıza bakacak olursak aklınız bence hala onda.. Hayırlısı olsun hakkınızda :)

Bence siz aslinda o ilk hala sevgiyle bahsettiginiz kisiyi seviyorsunuz ve bizden de bunu duymak ve destek almak icin yazmissiniz. Ama ben 17-18 yasinda degilseniz duygularinizla beraber mantiginizi da dinleyin gibi bir yorumda bulunacagim, karar sizin :)

Nerdeeee 30uma yaklaştım
Sevmek değil de özlemek belki
Onunla yaşadığım, paylaştığım şeyleri özlemek
Eğer bana bir seçenek verseler ve bu bencillik ve hayatımdaki kişiyi aldatmak olmasaydı;
hayatında kim olursa olsun, onunla arkadaş kalmayı kabul eder misin diye sorsalar, hiç düşünmeden başka bir beklentiye girmeden kabul ederdim.

2.sini yara bandı niyetine hayatınıza almışsınız ve 1.sinde alıştığınız her seyin 2.sinde olması arayışına girmişsiniz bu da sizin kesinlikle ilk sevgilinizi hayatınızdan tamamiyle çıkarmadığınızı gösterir..Sizin en iyi ilaciniz zaman mantıkla kalp bir cekismeye girsin önce ama bu süreç içerisinde 2.ile de görüşmeyin..

İnanın yara bandı değil o bana. Başıma gelmesinden enn çok korktuğum şey bu, Allah da göstermesin. 1.yi ben severek nefsime hakim olarak isteyerek çıkardım hayatımdan. Yukarıdaki yorumumda da dediğim gibi özlemek belki benimki. Onunla anlaşma tarzımızı, eğlenmeyi, dertleşmeyi, onun şefkatini özledim belkide. Ama şunu biliyorum ona karşı bir tutkum bir arzum yok. Sadece özledim sanırım.

Kalbimi dinler eski sevgilime dönerdim ben olsam .
Zaten şimdikiyle de süper mutlu değilsin . Hadi olsan neyse .

Dönecek yoğunluğum yok ki olsa.. en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş gerçekten.
Ama ona aşık olduğumu düşünmüyorum ben.
Biraz olsun hissetseydim 2.yi almazdım hayatıma.
Genelde bu konularda seçiciyimdir kolay kolay hayatıma birini alamam. Ay boş kalmiym, yaş da geçiyo buliym birini kafasında olmadım hiç. Ama zamanla karşımdakine bakış açım değişti. Öyleyken böyle oldu. Kötü biri değil asla. Beni çok sevdiğini de biliyorum. Ama bana benim dilimden anlatamıyor o sevgiyi. Durum buyken 1. De çıkıp gelince bir anda bir kıyaslamanın içinde buldum kendimi.
Kararsızlığım bundan sebep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…