Dertsiz başıma dert

2.den acil olarak ayrıl. Olmaz olamazsınız. Aranızdaki bağ güçlenmez. Ama belki o daha çok bağlanır size ve bitirmesi daha zor daha trajik olur. Birincisiyle de zamana bırak birseylerin olması için uğraşma olacağı varsa zaten olur.

Çok güzel ifade etmişsin su gibi okudum..
2.yle uyumsuzluk var
Ölçüp biçmeden, 1.de eksik gördüğün bir yönün 2.de olması sebebiyle 2. ile birliktesin bence..
Öyle bir his doğdu içime bilmem doğru mu?

Ne 2. ile ne 1. ile ol.
Biraz kendinle baş başa kal ki bizim gibi sen de kendine dışarıdan bakabil, sen seveceksin, sen beraber olacaksın sonuçta.

Ay ne çok 1. 2. dedim şöyle konularda nick takın yahu..

Asla demeyeyim büyük konuşmaktan korkarım insanız sonuçta. Fakat gerçekten öyle mi, eskiye mi bu özlemim bilmiyorum. Çok teşekkür ederim fikriniz için

Ilk sevgilinizle bazı şeyler yarım kalmış..
Hava da kalmış...
İçiniz sogumamis..
Yaşanacak olan olayları hala merak ediyorsunuz...
Aramasını isterken, arama beni diyorsunuz...
Aklinizi bilmem ama kalbiniz onda olmasa bir mesajla akliniz karışmaz..
Öyle olsa benim de karisirdi..
Geçen hafta kapimda bağıran eski sevgiliden sonra

Evet nickname konusunda haklısınız biraz karışıklık oldu
Çok teşekkür ederim ya ilaç gibi geliyorsunuz inanın.
Burayı bu yüzden çok seviyorum ya. Kimseye açamadığımız önyargılı olur mu dediğimiz her konuda kimse birbirini tanımadan önyargı olmadan fikir alışverişinde bulunuyor. Çok teşekkürler tekrardan. Hepsini göz önünde bulunduracağım.

2.ile mutlu olsaydınız bu konuyu açmazdinız.
İlkine döner misiniz bilmem ama 2.uygun değil size
1.belki duydu ilişkinizi duygularınızı tartıyor ego tatmini yapmak için
Başkasıyla beraber ama hala beni seviyor gibi

Kk paranoyak yaptı beni :))

O kadar mı umutsuz vaka göründü. Hiçbir şeyi atlamadımki sizler olabildiğince doğru çıkarımlar yapabilesiniz diye. Bir psikoloğa nasıl anlatıcaksam buraya da o şekilde aktardım herşeyi. O yüzden her fikir benim için çok değerli. Çok teşekkürler.

Ben bu muhasebeyi hep yapıyordum. Bu endişelerim hep vardı ama kafamı karıştırmadı desem yalan olur. Hiç olmadı bu kadar yakın bir önizleme yaşamama sebep oldu. İnsan ister istemez kıyas yapıyor, elde değil

Yok duymadığını düşünüyorum çünkü bu ilişkimi ailem de dahil bir iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor onlar da zaten çocukluk arkadaşlarım benim bilgim dışında paylaşmazlar. Şu an ki ilişkimin yine de oluru var sanarken, ben yine de olur mu acaba diye bakarken, dışardan bakan gözler ne kadar farklı görmüş herşeyi. Bu kadar insanın yanılamayacağı düşüncesini kulak arkası etmeyeceğim. Hayatımdaki kimseye haksızlık etmeden, kimsenin hakkına girmeden göz önünde bulunduracağım inşallah, çok teşekkürler.

Yanlış anlama ama eski arkadasiniz bana biraz anasinin gözü diye bir tabir var ya öyle geldi..
Özgüveni oldukça yüksek, konuşma kabiliyeti iyi , vücut yapısı buna müsait..
Istediği gibi hayatına girip çıkma konusunda da başarılı...
Ona dikkat et ..
Lütfen..

Evet anasının gözüdür biraz tam bir laf cambazı ama o tilkiyse ben kuyruğum diye bir tabir varya heh işte ordaki kuyruk benim ben de hiç az değilimdir bana çoğunlukla sherlock diye hitap ederdi zaten bakmayın ayrıldık anlaşamadık ama bazı konularda hakikaten ciğerini biliyorum. Utandığında nasıl bi ses tonu kullandığına, nasıl baktığına, bi haltlar karıştırdığında nasıl konuştuğuna, yüzünün hangi şekle girdiğine, hangi kelimeleri seçtiğine kadar ıncık cincik hepsini gözümün önünden slow motion geçirip analizini yaparım. Bu sayede az çok bir kalıp oluştu bende tabi az çok anlıyorum üçkağıtçılık olup olmadığını. Ama yine de yüzde yüz güvenmem.

Kesinlikle güvenme...
Bilmene sevindim..
Kendini kaptırma...
Zamana birak ..
Bak bakalım sevgi mi yoksa heves mi ?

Bence ikincisi hiç uygun değil size ve anlattiginiz kadarıyla kaba birine benziyor ilkide sizi hala seviyor genel dusunulenin aksini düşündüm ben niye sizin için ugrassin niye biten bı iliskinin peşine dussun sizin gibi oda hayatına yön verirdi tabi takıntılı değil saglikli bı bireyse siz daha iyi tanirsiniz ama ben olsam önce kalbime sorardım seviyormuyum diye eğer seviyorsam ilkini tercih ederdim sevmiyorsam ikisinide hayatimdan çıkarırdim

Ben kendim düşünmekten kaçındığım için, düşün düşün işin içinden çıkamadığım için aslında bu konuyı açtım. Benim düşünmekten korktuklarım konusunda sizler yardımcı olun istedim. İnsan tek başına bir karara varmaya çalışınca çok fazla realist başlamayabiliyor, abartılı vicdan muhasebelerine girip suistimal edilecek seviyede suçluluk hissedip kendini yanlış kişilere adayabiliyor, bencillikle de suçlayabiliyor. Belki de ben böyleyim bilmiyorum. Fikir almanın bir zararı olmayacağını hatta farklı bir bakış açısı olabileceğini düşündüm. Nitekim hepiniz yardımcı da oldunuz. Bana da, düşüncelerime fikirlerinizi katıp, hakkımda en iyi kararı vermek düşer.

Bakış açınızda haklısınız. Nitekim ben de zamanında çok sevmiştim ama olmayacağını kabullenip hayatıma yön vermesini bildim. Doğru yalnız hala muallak tabi. Ama kişiden kişiye göre de değişiyor aslında. Onda biraz kırılmaktan korkma, yeni birine güvenmeye çalışma korkusu var ne kadar insancıl olursa olsun. Eskiye bağlılığında bunun da etkisi olduğu aşikar. Ama bu hislerinin yalan olduğunu da göstermez aslında. Bilemiyorum. Bunların hepsini düşüneceğim. Sunduğunuz bakış açısı için çok teşekkür ederim

Bilmem farkında mısın ama 1. Ve 2. Yi anlatırken bile bilinçaltının hangisini tercih ettiği ortaya çıkmış zaten.

Bilmem farkında mısın ama 1. Ve 2. Yi anlatırken bile bilinçaltının hangisini tercih ettiği ortaya çıkmış zaten.

Olabilir..
Onu gerçekten çok sevmiştim çünkü. Hayatımda hiçkimseye karşı o kadar rahat olamadım da hiç. Beni beğenir mi? Rezil olur muyum? Benden uzaklaşır mı? Küçük düşer miyim? Beni ayıplar mı? Korkusu yaşamadan hep kendim oldum onun yanında. Ki bir daha kısmet olmasa dahi, onun yeri bende hep ayrı olacak onu da biliyorum. Belki ondan sebep bu izlenimi verdim, belki de gerçekten dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…