Dertsiz başıma dert

Tamam 1.yi sevmiyosun belki ama 2.yi de sevmiyosun bence . Yoksa bu kararsızlık olmazdı . Kıyaslama olmazdı .

İkinciyle anlaşacak gibi değilsin. Yani bir sürü olumsuz yönünü saymışsın. Hem çok sevsen bu aşamada görmezdin bu olumsuzlukları. Ben olsam birinciye koşardım. Ne de güzel mesaj yazmış.

Tamam 1.yi sevmiyosun belki ama 2.yi de sevmiyosun bence . Yoksa bu kararsızlık olmazdı . Kıyaslama olmazdı .

Haklısınız sanırım çok fazla sorgulamak da duygularıma dair görmezden gelinmeyecek bir sinyal aslında. Sevmediğimi hiç düşünmemiştim ama belkide bir ömür geçirecek yoğunlukta değilimdir.

Rica ederim her zaman yaninizda&buradayim

Çok teşekkürler eksik olmayın çok sağolun

İkinciyle anlaşacak gibi değilsin. Yani bir sürü olumsuz yönünü saymışsın. Hem çok sevsen bu aşamada görmezdin bu olumsuzlukları. Ben olsam birinciye koşardım. Ne de güzel mesaj yazmış.

Haklısınız görmezdim, nitekim 1.ninkileri görmemiştim, gördüğümde de görmezden gelmiştim
Hakkımda hayırlısı olsun, dua edin bana

Kimsenin kimseyi sonsuza kadar bekleyeceğini sanmıyorum :/

Tabi ki beklemeyebilir, kimse beklemesin de zaten. Zira kimse için bir ömrü heba etmeye değmez. Ama bunu söylemek de bir meziyettir. Yani burda konu bir ömür beklemesi değil, geridönülmez bir şey yapmış olsan dahi, geçen bunca zamana rağmen, verdiği ben burdayım arkandayım mesajı. Bunu gurur meselesi haline getirmeyip söyleyebilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…