Çelik ürünlerin benimkilerle aynıGüle güle kullan canım Horozlu baharatlıklara ben de bayıldım setine 160 lira dediler pahalı geldi ama seninkilerin biraz daha büyüğüydü internette daha uyguna bulursam ben de almayı düşünüyorum. Buarada hem zevklerimiz benziyor hem de kararsızlığımız hatta bu kararsızlığımla ilgili daha önce konu açmış olmam lazım İnşallah bir gün biri beni onaylamadan kendi kararımı verecek hale gelirim. Amin
Al bendende o kadar cnm büyükleri çok anlamlı gelmedi bir tek çay koyma için alabilirm sonradan ama gördüklerinin hepsinden üç tanesi 160 lira işte evet fazla biraz ama çok deil az öz şeyler olsun istedim hayırlısı bakalım inşallah alnımızın akıyla içimiz raahat tamalarız eksikliklerimizi :)) hisar gücenilir geldi aldığım eşden taksit yaptı sıkıştırmayacakta bi addam gerçi sölemesini gerekecek durum olmadı hiç allaha şükürde bakalım bu arada misafir bardak ve kahvaltı takımı alsam mı almasam mı gelgitlerindeyim sen ne yaptın?
hayırlı olsun canım topiğin inşallah herşey gönlünce olur :) benim de tüm çeliklerim hisar hepsini çok severek aldım umarım memnun kalırız
İnşallah kötü yorum çok a o da üretim hatası arasıra olabilecek şeyler die düşünüyorum:)
Kızlar bunu alsam mı acaba kahvaltı içinde kullanorım misafire pastaya filanda ama günlük yemek takımım var fuzuli mi olurki acaba
Cnm öncelikle topiğin hayırlı olsun
eşyalarının hepside birbirinden güzeller cnm güle güle hayırlı günlerde kullanırsın inşallah
cnm bende bu takımı çook begendim alsammı almasammı diye çook düşündümürün hakkında birşey yazmamışlar bulaşık makinasında yıkanırmı rengi solarmı vs vs bunalrı bilmeden almak istemedim ve içinde fincalarıda yok cnm orda ayrı vardı kahve ve çay fincanınıda alırsan hepsiyle 503 tl gibi bir rakam tutuyor. ben kahvaltı takımım var. ama misafir yemek takımı için alacaktımm geri vaz geçtimm belki dışarıda tüm parcasını buluurm ve ürün hakkında garanti alırımm diye düşündüm. olmadı başka model alırım artık hakkıma hayırlısı dedim ve vaz geçtim takımdan
Teşekkürler cnm vende vazgeçtim dediğin gibi çok fazla bilgi tok gerelsiz kalabalık yapmayayım diyorum ama kahvaltı içinde bişyler almak istiyorum bakalımm kararsızım az gerekli olanları alayım hem maddi olarak hemde çok eşyadan haz etmiyorummm
Kızlar bunu alsam mı acaba kahvaltı içinde kullanorım misafire pastaya filanda ama günlük yemek takımım var fuzuli mi olurki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?