Deste Katina - Fal Bakıyorum

adım nazile 24 yaşındayım siyah saçlı buğday tenliyim ve aslan burcuyum
genel bir açılım yapabilir misiniz bir de olmazsa olmaz aşk tabi ki :)
hayatıma giren girdiği gibi çıktığından çok sıkıldım, girip mümkünse çıkmayacak biri ufukta görünüyor mu acaba
teşekkürler :)

merhaba sema ben
22 yaşındayım
eğitim ve özel hayat konusunda falını bekliyorum
bir erkek var çevremde onun duygularından emin değilim acaba onunla ilgili bir geleceğim olur mu, bana karşı duyguları ne

adım Arzu 17.11.1993 doğumluğum.siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.genel olarak bakabilir misin:)özellikle eğitim açısından.

genel olarak öğrenmek istiyorum
birde eşimin işinde sorunları var ne zaman düzene girer
ismim deniz.24 yaşındayım.07 05 87 .170 boyunda açık tenlı açık renk saçlı boğa burcuyum.

baska bılgı gereklımı

Son düzenleyen: Moderatör:
ismim büşra 21 yşndayım uzun boylu esmer normal kiloda bi kızım:)
erkk arkdşm samet 24 yşnda esmer hafif kilolu oda çok uzun olmasada uzun :) şöle bi genel baksan yeter tşkrler şmdiden:)

Büşra merhaba...

Samet'in seni gerçekten sevdiğini söyleyebilirim ancak senden emin olamadım. Aranızda sosyal farklılıklar var. Sen ona göre daha sosyalsin ve sana göre olmadığını düşünüyorsun onun çünkü o biraz kaba biri sayılabilir. Ya da saf tiplerden diyebiliriz..

Etrafın insanlarla dolu. Çok fazla arkadaşın var..

Sameti aldattığını görüyorum. Şimdiki zaman mı yoksa gelecekte mi bilmiyorum ama açtığım çok sayıda kart onu aldatacağını söylüyor. Ki bu sebepten dolayı sorunlar yaşayacaksınız.

Birde cinsel birliktelik çıktı.. Senin kontrolünde olan.. Olmuş olabilir ya da sen istiyor olabilirsin ama bu kişi aldatacağın kişiyle olacak.

Bu kişi düzgün hatları olan, güzel elleri olan , mükemmelliyetçi biri.

Sonuç olarak o çok üzülecek. İlişkinizin gidişatı bu yönde çıktı canım..

ayy töbe töbe Allah korusun:) sosyal olan o aslında falımz tersmi çıktı ne:) teşekkür ederm yinede:)

canım özelden sana bilgilerimi yolllasam banda bakar mısın buraya yazarsın baktıgın falı olur mu lütfeeeeeeeeeeeeeeen

hatta yolladım bile bilgilerimi canım.bilgine şimdiden teşekkür ederim..

beyza 25/12/1983 kumral kahverengi gözlü alyanaklı minyonum

ufuk 16/02/1972 yeşil gözlü kır saçlı uzun boylu

aşk falı rica edeceğim kuzum şimdiden teşekkürler

tşk.ederim canım....

merhaba, bende baktırmak istiyorum. Adım ayten 36 yaşındayım orta boylu zayıf yapıya sahibim sevgilimle barışma durumum olabilir mi? bana da fal bakar mısın rica etsem.

Bana da bakarsanız sevinirim.

Adım Seher, 22.11.80 doğumluyum, kumral kahverengi gözlüyüm.
Eşimin adı Ömer, 24.08.74 doğumlu, kızıl saçlı, ela gözlü.

Melis merhaba..

Özel mesaj seçeneğim kapalı olduğundan buraya gönderiyorum açılımı..

Aranıza giren üçüncü şahıs ilk kartımda açıldı ve bu kişinin , çok konuşan sürekli tartışma yaratan biri olduğunu gördüm. Merak etme yakında ayrılacaklar. Hemde tartışmalaı kavgalı bir şekilde. Yalnız, eğer bu kız seni tnıyorsa hakkında kötü şeyler konuşuyor olabilir. Dikkat etmelisin. Sana karsı Cenki kışkırtıyor olabilir.

İkiniz için çıkan durum ise barıştığınız yönünde. Er ya da geç pişman olup sana geri dönecek. Çünkü senin onu mutlu ettiğini düşünüyor..

BU ARADA ARKADAŞLAR LÜTFEN SORU YÖNELTEREK AÇILIM İSTEYİN ...

ben genel demıstım ama o zaman soru yonelteyım
ewlılıgımle ılgılı bakarmısn lutfen bıde esımın ısıyle ılgılı
bu arada esımın ısmıde furkan benmkıde denız

Merhaba Kadestel.Bende aşk falı baktırmak istiyorum rica etsem.Adım selen 26.03.1990 doğumluyum.Esmer kahverengi gözlüyüm
burak 01.05.1990 esmer ela gözlü

Ya arkadaşım şuan buna çok ihtiyacım var :)
Arzu 01.05.1984 1.67 boy beyaz ten kıvırcık saç
Mücahit 29.06.1976 1.69 boy beyaz ten siyah göz
Bu ilişki mutlu bir evlilikle sonuçlanacak mı?

inşallah gerçek aşkını bulursunnn arkadaşımm:)))

Merhaba Yasemin..

Sen kendi kendine duvarlar örmüşsün ama içine girdiğin hapishaneden ve yalnızlıktan kurtulacaksın. İlerleyeceksin. İş hayatını ve evlilik durumlarını sormuşsun. Bunlarda olumlu yönde olacak. Bir işe başlayacaksın. Ailevi sorunların varsa düzelteceksin. Şuan kimsenin sana önem vermediğini düşünüyor olabilirsin ama aslında öyle olmadığını anlayacaksın.

Bir süre daha yalnız kalıyorsun ama acele etmemelisin. İyi yönde bir şeyler kat hayatına.

Bu süreç içerisinde pişman olacağın bir şey yaptığını ve bundan utanç duyduğunu görüyorum. Dikkatli olmalısın.

Evleneceğin adamla tanışmanız kavgalı ve gürültülü olacak. Bir nevi seni sinir edici hareketlerde bulunacak. Bu kişi kumral, nazik, yumuşak tavırlı ve bir o kadar da etkileyici biri. Biraz da politik. Konuşmasını çok iyi biliyor.

Dediğim gibi tanışmanız biraz zaman alabilir ama aceleci davranma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…