ismim büşra 21 yşndayım uzun boylu esmer normal kiloda bi kızım:)
erkk arkdşm samet 24 yşnda esmer hafif kilolu oda çok uzun olmasada uzun :) şöle bi genel baksan yeter tşkrler şmdiden:)
Büşra merhaba...
Samet'in seni gerçekten sevdiğini söyleyebilirim ancak senden emin olamadım. Aranızda sosyal farklılıklar var. Sen ona göre daha sosyalsin ve sana göre olmadığını düşünüyorsun onun çünkü o biraz kaba biri sayılabilir. Ya da saf tiplerden diyebiliriz..
Etrafın insanlarla dolu. Çok fazla arkadaşın var..
Sameti aldattığını görüyorum. Şimdiki zaman mı yoksa gelecekte mi bilmiyorum ama açtığım çok sayıda kart onu aldatacağını söylüyor. Ki bu sebepten dolayı sorunlar yaşayacaksınız.
Birde cinsel birliktelik çıktı.. Senin kontrolünde olan.. Olmuş olabilir ya da sen istiyor olabilirsin ama bu kişi aldatacağın kişiyle olacak.
Bu kişi düzgün hatları olan, güzel elleri olan , mükemmelliyetçi biri.
Sonuç olarak o çok üzülecek. İlişkinizin gidişatı bu yönde çıktı canım..
tşk.ederim canım....Merhaba Tuba..
Falını emin olamadığım ve yanlış bir şey söylemek istemediğim için birden fazla kez açtım ve ortak bir sonuçta birleştim.
Eğer yanlış anlamıyorsam eşinin işe girmen konusunda bir hassasiyeti var. Bunu sana belli ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama işe girdiğin taktirde kesinlikle sorunlar yaşayacaksınız. Bu konuda sana bir baskı söz konusu olacak.
Aslında bu senin kendine olan güvenini yeniden sağlaman için iyi bir adım ama kartlar işe girmeni kesinlikle tavsiye etmiyor..
Bu arada hayatının içerisinde sinsi ve kurnaz biri var. Üstelik yakınlarından biri ve bu iş olayı ile alakalı bir takım problemler üretiyor. Buna dikkat etmelisin.
Kartlar ilişkiniz açısından işe girmenin, yanlış bir yol olduğunu söylüyor canım..
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
ben genel demıstım ama o zaman soru yonelteyımgenel olarak öğrenmek istiyorum
birde eşimin işinde sorunları var ne zaman düzene girer
ismim deniz.24 yaşındayım.07 05 87 .170 boyunda açık tenlı açık renk saçlı boğa burcuyum.
baska bılgı gereklımı
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
adım nazile 24 yaşındayım siyah saçlı buğday tenliyim ve aslan burcuyum
genel bir açılım yapabilir misiniz bir de olmazsa olmaz aşk tabi ki :)
hayatıma giren girdiği gibi çıktığından çok sıkıldım, girip mümkünse çıkmayacak biri ufukta görünüyor mu acaba
teşekkürler :)
adım yasemin bekarım işim yok ..(evleneceğim insanla bu yıl tanışmam olucakmı...nasıl biri olucak..görücü usülümü yoksa kendimmi bulucam??
evlilik ne zaman olur..ve iş hayatım yeniden olucakmı?çok soru sordum artık falımda ne çıkarsa yazarmısınız..şimdiden dört gözle bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?