Deste Katina - Fal Bakıyorum

merhaba ismim seda
iş hayatımla ilgili beni neler bekliyor bakabilirmisin bana da?

Merhaba Seda..

Etrafında bulunan bir bayan iş konusunda sana engel teşkil ediyor. Doğrudan ya da dolaylı yollarla önünü kapatma çabası içerisinde. Bir süre iş hayatın konusunda herhangi bir değişiklik olmuyor fakat sonra tam da istediğin gibi bir işe giriyorsun. Ancak bu iş seni biraz yoracak ve psikolojini zedeleyecek. Yine de işini seveceksin...

merhaba canım;

13.07.1987 doğumluyum..(neslişah)

iş hayatımda beni neler bekliyor?

Son düzenleme:

Merhaba Nazile...

Üzgünüm ama durumun bir süre daha böyle devam ediyor :) Kartlar onu beklemekle hata yaptığını düşünüyor. Çünkü sen ne zaman beklemekten vazgeçersen o , o zaman karşına çıkıyormuş. Ailene daha fazla önem vermen gerekiyor. Maddi konularda sana onlardan kalan bir şeyler olacak ve bu hayatını yoluna fazlasıyla yoluna koyacak.

Çok güzel ve güvenilir bir ilişki kapıda... Bu kişi ikizler burcu. Hareketli, yerinde duramayan, başladığı işi asla tamamlayammayan, sürekli değişiklik isteyen, üstün zekalı ancak deli biri.

Ona ayak uydurman zor olacak ama birlikte çok sevip çok eğleneceksiniz..

ayy çok meraklandım şimdi şu sıralar fal baktırmaya ihtiyacım var :)
adım tülay 1.65 bıyunda 60 kiloyum..kumral kahverengi göz hafif balık etli başak burcuyum
eşim sezgin 1.82 boyunda 90 kilo sarı saç uzun boylu biraz toplu balık burcu
genel olarak bi bakabilirmisiniz..teşekkürler

Bende eksik kalmayayım canım :) Bu arada bunca kişiye üşenmeden fal baktığın için teşekkür ederiz :)

Yağmur. yaş 21. burç Kova. Kumral, ela gözlüyüm. Genel bir üstünkörü bakıverir misin lütfen :)

neeee fal mı bakıyonuz bayılırım. kambersiz düğün mü yapıyorsunuz ben de isterem. olayı tam anlamadım ama okuduğum ve anlayabildiğim kadar yazıyom. lütfeeen ben de istiyorummmmmm sanırım doğum tarihi ve fiziki özellikler yazılıyo. 30 yaşındayım 14 nisan ama ruhum genç 1.70 boy balık etliyim azcık türk kasım var siyah saçlı buğday tenliyim. başka ne yazacaktım

amaaa ammaaaaa neden gittinnn

merhaba kadestel,

çiğdem ben

ben de yeni evliyim henüz 2 ay cık oldu ama çalışma hayatına o kadar alışkınım ki evde çok sıkıldım bi iş görüşmesine gittim
konuşmalar genel de olumluydu arayacaklarını söylediler ama ben sabırsızım acaba arayacaklar mı ? bir de eski işim den biraz
sorunlu ayrıldım dava açtım acaba mahkeme olumlu sonuçlanır mı bana da fal bakarmısın ? biliyorum yoğunsun ama çok ihtiyacım var
güzel bi kaç söze

mehaba canım banada bakarmısın ???

belkıs aslan burcu uzun boylu bugday tenli 28 yas

halil koç burcu uzun boylu beyaz tenli: 27 yas 18:

Son düzenleme:

Leyla Hanım özelden cevap yazamadığım için, buraya yazıyorum açılımınızı. Evliliğinizin geleceğini öğrenmek istemiştiniz..

Siz aile içinde huzur ve sukuneti sağlayan birisiniz. Evin düzenini siz sağlıyorsunuz.Şuan bir takım sorunlar yaşıyorsunuz ve bu sorunları aşmak için değişik yollar deniyorsunuz.Bu yolda yaptığınız hiç bir şey boşuna gitmeyecek. Verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız. Eşinizin ailesinden biri bakışlarıyla ve düşünceleriyle sizi rahatsız ediyor. Ki eşiniz ailesine düşkün biri gibi görünüyor.

Kısa süreli bir hastalık veya bir kargaşa hakim olacak evinizde. Bundan biraz yara alcaksınız ama yine bu sorununda üstesinden geleceksiniz.

Eşinizle aranızdaki tuttu çok büyük..

Kolay kolay yıkılmayacak türden bir ilişki sizinki :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

kadestel hanım dunden berı beklıyorum ya cok merak ettım soyleyeceklerınızı benı unutmayın

Merhaba Ebru..

Falına baktım ancak olumlu şeyler çıkmadı. Bu yüzden yazıp moralini bozmak istemiyorum... Umarım çok mutlu bir evlilik yaparsın..

baktığınız için tşk ederim.ama şimdi daha çok merak ettim ((( lütfen neler çıktı öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…