merhaba ismim seda
iş hayatımla ilgili beni neler bekliyor bakabilirmisin bana da?
adım nazile 24 yaşındayım siyah saçlı buğday tenliyim ve aslan burcuyum
genel bir açılım yapabilir misiniz bir de olmazsa olmaz aşk tabi ki :)
hayatıma giren girdiği gibi çıktığından çok sıkıldım, girip mümkünse çıkmayacak biri ufukta görünüyor mu acaba
teşekkürler :)
2. evliliğimi yapıcam mayısta.banada bakarmıısnız lütfen .adım Ebru.
Merhaba Seda..
Etrafında bulunan bir bayan iş konusunda sana engel teşkil ediyor. Doğrudan ya da dolaylı yollarla önünü kapatma çabası içerisinde. Bir süre iş hayatın konusunda herhangi bir değişiklik olmuyor fakat sonra tam da istediğin gibi bir işe giriyorsun. Ancak bu iş seni biraz yoracak ve psikolojini zedeleyecek. Yine de işini seveceksin...
Merhaba Seda..
Etrafında bulunan bir bayan iş konusunda sana engel teşkil ediyor. Doğrudan ya da dolaylı yollarla önünü kapatma çabası içerisinde. Bir süre iş hayatın konusunda herhangi bir değişiklik olmuyor fakat sonra tam da istediğin gibi bir işe giriyorsun. Ancak bu iş seni biraz yoracak ve psikolojini zedeleyecek. Yine de işini seveceksin...
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
MERHABA İSİMİM BURCU /03.12.1978 DOĞUMLUYUM /KUMRAL BALIK ETTİ 1,70 BOYUNDAYIM
MURAT/34 YAŞINDA /UZUN BOYLU ESMER
SORUM BİZE EVLİLİK GÖRÜNÜYOR MU GÖRÜNÜYORSA NE ZAMAN
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
aşk falı için ;
- isminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
Merhaba isimim burcu /03.12.1978 doğumluyum /kumral balık etti 1,70 boyundayım
murat/34 yaşında /burcu aslan /uzun boylu esmer
sorum bize evlilik görünüyor mu görünüyorsa ne zaman
şimdiden teşekkürler
yorumlarınızı bekliyorum
merhaba isimim burcu /03.12.1978 doğumluyum /kumral balık etti 1,70 boyundayım
murat/34 yaşında /burcu aslan /uzun boylu esmer
sorum bize evlilik görünüyor mu görünüyorsa ne zaman
şimdiden teşekkürler
yorumlarınızı bekliyorum
Canim banada genel olarak baksan
İsmim leyla aslan burcuyum
Merhaba Ebru..
Falına baktım ancak olumlu şeyler çıkmadı. Bu yüzden yazıp moralini bozmak istemiyorum... Umarım çok mutlu bir evlilik yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?