Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
Merhaba. ben sabriye. genel olarak hayatımda olmasını çok dilediğim bikaç şey var fakat ben aşk hayatımın geleceği hakkında umutsuzum. zahmet olmazsa bana da bakabilir misin?Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Aşk falı için ;
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
GENEL OLARAK YORUMLAMAM UZUN ZAMAN ALDIĞINDAN , LÜTFEN SORU ÜZERİNDE YOĞUNLAŞALIM ARKADAŞLAR...
Bir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Aşk falı için ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?