Deste Katina - Fal Bakıyorum

merhaba sanırım katina bakıyorsunuz o beni seviyor mu ilerki hayatımda arkadaş ya da sevgili nasıl bir ilişkimiz olacak mı,arzu 44 mavi gözlü açık kumral uzun boylu evli,o ilhan 51 koyu kumral yeşil gözlü kısa boylu evli tşkler

Adım şule çocuğumuz olacak mı.anne olabilecek miyim.falima bakarsanız memnun olurum.tesekkürler

Merhaba. ben sabriye. genel olarak hayatımda olmasını çok dilediğim bikaç şey var fakat ben aşk hayatımın geleceği hakkında umutsuzum. zahmet olmazsa bana da bakabilir misin?

Merhaba. Rica etsem bana da katina bakabilir misin genel anlamda? 1986 doğumluyum, kumralım, akrep burcuyum. Sevdiğim kişi 1981 doğumlu, esmer, ikizler burcu.
Sorum: Sevdiğim kişi ile gelecekte bir arada olabilecek miyiz, evlenebilecek miyiz? şimdiden çok teşekkür ederim.

Su sıralar cok ihtiyacım var. Bakarsanız cok mutlu edersiniz.

1990 doğumluyum.İkizler burcuyum,kısa boylu,beyaz tenli ela gözlüyüm. Karsımdaki kişi de uzun boylu,hafif cekik kahverengi gözlü,koyu kumral esmer de denebilir ama cok koyu değil,yakısıklı biri.

Aklımdaki kişi benimle ilgili ne düşünüyor ve bir beraberlik söz konusu olacak mı ?

Son düzenleme:
Merhaba canım
Ben 25 yaşında kumral kahverengi gözlüyüm. Aşık olamıyorum ya da beni seveni sevemiyorum.. zamanı mı gelmedi bende mi birşey var anlamadım..
Rica etsem benim için de bakar mısın?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,

Görücü usulü ile ali isminde bir erkekle tanisacagim kismetse temmuz ayinda.

Onunla evlilik görünüyor mu acaba? En cok merak ettigim konu evlilik.

23 yasindayim, uzun bele kadar gelen koyu renk saclarim var, gözlerim de koyu kahve, zayifim ve orta boyluyum

Erkegin 24 yasinda yakinlarda 25 olacakmis, sarisin-kumral karisimi, gözleri mavi, uzun boylu, genis omuzlu biriymis

Simdiden cok tskler ☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili kadınlar kulubü arkadaşım,uygunsan bana da katina bakabilir misin?
ismim sebahat 23 yaşındayım kısa boylu zayıf beyaz tenli sarışınım
erkek arkadaşım yavuz uzun boylu buğday tenli kumral

Merhaba fallar oldun olası ilgimi çeker bana da bakabilirmisiniz. Eğer güncelse bilgilerimi yazacagım

Benim de kafamı meşgul eden çok net bir soru var, bana da bakabilirseniz çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…