Deste Katina - Fal Bakıyorum

merhaba adım pınar. hayırlısıyla evlat sahibi olabilecek miyim. teşekkürler...

konu fal olunca hepimiz hücum ettik tabi :) kız napsın odaklanmak,yoğunlaşmak zor dur kartlara,öyle sanıyorum ben

ismim tuğba 14 ocak 87 doğumluyum...uzun boylu kumral,kahverengi gözlü,balıketli bir bayanım...şu an hayatımda sadece arkadaşlık ettiğim biri var...onunla ciddi birşeyler yaşama ihtimalim var mı?bana karşı ilgisi var mı emin olamıyorum...bana da yorum yapar mısın lütfen...onunda adı rıza...3 ekim 83 doğumlu...uzun boylu sarışın,mavi gözlü,balıketli...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım eşimle baya sorunlarımız var bir bakarsan çok sevinirim adım selda 15.01.1981 eşimin adı erkan 24.07.1977 şimdiden teşekkur ederim .

Canım çok yoğunsun ama benimde sormak istediklerim var

Adım Nilgül Sibel 31 yaşındayım 1,65 boy esmer balık etli, kahverengi gözlüyüm
Eşimin adı yüce 29 yaşında 1,70 boy esmer normal kilolu ve kahverengi gözlü. Şuan boşanma aşamasındayız canım merak ediyorum nolucağını ve eşimin duygularını.Şimdiden sonsuz teşekkürler...

Eşimin adı yüce değil canım yücel...Yanlış yazmışım...

çok teşekkürler.

ya zahmet olmazsa aşk falıma da bakarmısın ya :26::26:

seda/yaş25/esmer, ne çok uzun ne çok kısayım :) kilo60
mustafa/yaş35/kumral uzun boylu kilo 78

Ben genel olarak bakmanı istemiştim ila su konuya bakın diyebileceğim birsey gelmiyo aklima

baktığınız için tşk ederim.ama şimdi daha çok merak ettim ((( lütfen neler çıktı öğrenmek istiyorum.

Ebru Hanım ilişkide bir çocuk sebebiyle kaynaklanan sorunlar çıktı kartınızda. Bu varolan bir çocuk olabileceği gibi , evleneceğiniz kişinin çocuk istememesiyle ilgili de olabilecek bir sorun.Ya da istediğiniz halde çocuğunuzun olamaması gibi... Bu sizi oldukça üzüyor ve yıpratıyor.

Ve onun hakkında bilmediğiniz bir sırrın olduğunu söylüyor kartlar. Yakında herşeyi anlayıp ilişkiyi noktalayacağınızı söylüyor..

Bu ciddi bir konu olduğu için lütfen fala itimat etmeyin ama.. Dediğim gibi ben bunu kendimi geliştirmek amaçlı yapıyorum. Belki de hiç alakası olmayan şeyler ve bu yüzden ilişkinize lütfen acaba gercekten bir sır mı saklıyor bir sorun mu var gözüyle bakmayın..

Umarım herşey sizin için güzel olur..

Bu kadar talep olacağını düşünmemiştim doğrusu.. Hepinize cevap vermeye çalışacağım ama bazen müsait olduğumda bile kartlar kendini kapatıyor arkadaşlar, bakamıyorum.. Yanlış bir yorum yapmakta istemiyorum.. O yüzden biraz zaman alabilir.. Ama hepinize cevap vereceğim...

merhaba sema ben
22 yaşındayım
eğitim ve özel hayat konusunda falını bekliyorum
bir erkek var çevremde onun duygularından emin değilim acaba onunla ilgili bir geleceğim olur mu, bana karşı duyguları ne

Merhaba Sema..

Eğitim ile ilgili kartında bir anne çıktı. Bunu iki türlü yorumlayabileceğimden, seçimi sana bırakıyorum.

Ya eğitim konusunda annenin çok desteğini göreceksin, ya da yakında anne olacak bir yakının sana bu konuda destek çıkacak.

Etrafındaki çocuğun duyguları gayet olumlu çıktı. Yakında bir buluşma teklifi ya da bir aşk itirafı gelebilir.. Güzel şeyler yaşayacaksınız...

17 yaşındayım adım kevser.. zayıfım ve orta boyluyum kumralım .. senden istediğim benim geleceğim hakkında yorum yapman.. şimdiden teşekkürler

adım Arzu 17.11.1993 doğumluğum.siyah saçlı kahverengi gözlüyüm.genel olarak bakabilir misin:)özellikle eğitim açısından.

Arzu merhaba..

Karşılıksız yaşadığın ya da yaşayacağın bir aşk var. Bu eski sevgililerinden birinin yeniden gündeme gelmesi de olabilir. Yakın zamanda sağlığınla ilgili bir sorun yaşayacaksın ama uzun sürmeyecek. Gerek aşk hayatında, gerek sağlığında, gerek eğitim hayatında istediğin herşeyi alıyorsun. Herşey yoluna giriyor.

Kartlardan biri eğitim durumun için, hakettiğin şeyi alacağını söylüyor..

lütfen benim de genel olarak falıma bakın adım ceylan koç burcuyum çok merak ettim lütfen

canım topiqin hayırlı olsun..ben fallara çok meraklı biriyim...topiqi görünce gözlerimin içi güldü...ben tek bişey sorucam tatlım sana...ben cuma günü bir işe girdim deneme dönemindeyim...ama işyerindeki bir kız bnm ayaqımı kaydırmaya çalışıyor...bu işten çıkacakmıyım yoksa süreklimi olucak..birde eqer sürekli olursa maaşı daha konuşmadık belli bir oran söyleyebilirmisin cnm...
bu arada ismim arzu cnm..

Son düzenleme:
umarım sıkılıp kapanmaz topiğin adım Mine 18 yaşındayım sarışın beyaz tenli uzuboyluyumbakablirmisi _? aşk hayatımada değinseniz fena olmaz tabi.Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
28 yaşındayım. evliyim .evliliğim hakkında banada tarot bakabılırmısın şimdiden teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…