mrb deste
benbir yengeçburcu mağduruyum.maddi yetersizlik ve aile sorunları sebebiyle uzaklaştık ve benden ayrıldı ama duygularının bittiğine inanmıyorum
ben balık burcuyum
adım elfida
16.03.1984
teşekkürler cnm evet kalpler çok kırıldı
aşkın gizli kalması ne demek canım?
merhaba canım bende 2.5 senelik evliyim ama şuan işe başlamak istiyorum benimde rica etsemfalıma bakarmısınBir kaç aydır desteyle ilgileniyorum arkadaşlar. Bugüne kadar söylediklerimin neredeyse hepsi çıktı ama hep tanıdıklarımın fallarına baktığım için yorumlamam kolay oldu. Artık hayatı hakkında bilgi sahibi olmadığım kişilerin fallarına bakarak kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu yüzden siteye üye oldum.
Eğer falınıza bakmamı isterseniz ;
Aşk falı için ;
- İsminiz , yaşınız , fiziksel özellikleriniz
- söz konusu diğer kişinin ismi , yaşı ve fiziksel özellikleri.
Eğer herhangi bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorsanız , yalnızca açık ve net bir soru ve isminiz yeterlidir.
cnm yoğun değilsen bir daha bakabilir msn genel olacak ama
bir daha sevebilir mym
aşk cok zor yakaladığm bir şey takıyorum iste napiim
Tabiki bakarım.. Bu sefer senin için uzun gelecekli bir fal baktım.
Şuan acı çekiyorsun ve sevdiğin insanın değişeceğine inanıyorsun ama hiçbir şey değişmeyecek. O yine aynı kalacak. Maddi konularda belli etmemeye çalışsa da doyumsuz ve yalan söyleyen biri.
Birini yeniden sevebilmek adına girşimlerde bulunacaksın ancak bunlar başarılı olmayacak.
Ta ki yakın bir dostundan iyi bir haber alana kadar :)
Esmer, temiz yüzlü , başarılı ve dürüst bir erkekle tanışacaksın. İlk andan itibaren ona öyle çok güveneceksin ki. Zaten evleneceğin kişi de bu insan olacak.
Birazcık zorlayıp isim için açılım yaptım ve adının içinde " D " , " E " , ve " Z " harfleri olduğunu gördüm. Deniz olabilir mi acaba :)
Sonunun güzel çıkmasına çok sevindim.. Lütfen hayatından geçmiş o insan için canını sıkma.
Sağlıcakla kal..
ismim tuba işe girip girmemek konusunda fal baktırmak istiyorum
bide bana baksanız gitsem uzaklara mutlu olur muyum?
ceyda .26.07.1993 aslan esmer, kahverengi gözlü.
bana da bakabilir misiniz acaba?
Herhangi bir soru sormamışsın bende genel bir açılım yaptım senin için..
Birincisi sana çok yakın olan bir erkek var. Suratında sana karşı bir maskeyle geziyor ve bu kişiden çok büyük bir kötülük görüyorsun. Bu kişi esmer, kız düşkünü aynı zamanda korkak ama her türlü ortama ayak uydurabilen biri. İsminin içinde " U " harfi olabilir mi ?
Onun dışında senin hayatında çok sayıda erkek var. Sarışın esmer kumral.. Bir çok kişi var ama biri var ki seni sadece o mutlu edebilecek. Tanıştın mı yada tanışacak mısın bilemiyorum ama tarif edeyim ;
Yaşı senden büyük , siyah ya da kahve gözlü , buğday tenli.. Çok sadık biri. Bunu önceleri fazla önemsemiyorsun fakat sonradan değerini anlıyorsun. Bu kişi seni çok arzuluyor haberin olsun.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?