Öncelikle başarılar diliyorum,peki kilonuz için doktora gittiniz mi hormonlarınıza ve tiroitlerinize baktırdınız mı eğer bu tür rahatsızlıklarınız varsa bunlarda kilo alımına ve alınAn kilonun zor verilmesine sebep olur.Arkadaşlar yaklaşık 8 gündür diyetteyim ama henüz kiloda bi oynama yok diyetin yanına sporuda eklemeye karar verdim. Haftada 3 gün 30dk yürüyorum. Onun dışında ip atlamakda aklımda ama alt bacakları kalinlastiriyormus diye duydum ben günde ancak 100 110 arası atlayabiliyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum aklım çok karıştı doğrusu
Öncelikle başarılar diliyorum,peki kilonuz için doktora gittiniz mi hormonlarınıza ve tiroitlerinize baktırdınız mı eğer bu tür rahatsızlıklarınız varsa bunlarda kilo alımına ve alınAn kilonun zor verilmesine sebep olur.
Arkadaşlar yaklaşık 8 gündür diyetteyim ama henüz kiloda bi oynama yok diyetin yanına sporuda eklemeye karar verdim. Haftada 3 gün 30dk yürüyorum. Onun dışında ip atlamakda aklımda ama alt bacakları kalinlastiriyormus diye duydum ben günde ancak 100 110 arası atlayabiliyorum. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum aklım çok karıştı doğrusu
Ben diyet yaptım geçen sene 3 kilo verdiysem bırakınca 5 kilo geri aldım o yüzden bu diyet olaylarını pek sevmiyorum =) Sonra kendim dikkat ettim azalttım gece yememeye özen gösterdim abur cubur çok yerdim onları azalttım derken gitti kilolar 10 kilo verdim geride almadım..
Tebrikler :) kadar surede verdin peki ? Bende abur cubur bıraktım ekmek yemiyorum ve aksamlari hafif şeylerle geçiştiriyorum
Teşekkür ederim sanırım hiç fark etmeden almıştım 10 kilo.. Şimdi de 2 3 kilo fazlam var kısmetse onları da vermeyi düşünüyorum =)) 6 7 den sonra bir şey yememiz gerekiyor aslında ama ben de aksine o saatlerden sonra acıkıyorum özellikle gece film izlerken cips yemeye bayılırım =) Mutlaka sonuç verir diyetiniz. Listeniz var mı peki ?
Sabah domates salatalık light peynir birde bazi sabahlar haşlanmış yumurta ve yesil cay
Ara öğün yapamıyorum ne kadar yapmaya calissam dozu abartiyorum
Oglende yesil elma yiyorum
Akşamda haşlanmış besinler salata tüketiyorum
Saat 6dan sonra sadece su ve arada yeşil çay içiyorum aksamlari 100 110 filan ip atliyorum onun dışında da sabah ve akşamüstü okul çıkışları yürüyorum
Ve hala kilo veremedin öylemi ? Diyetisyen doğrultusunda mı yapıyorsun canım diyeti yoksa kendin mi hazırladın liste ? Ben öyle yapmaya kalksam ölürdüm herhalde =))
Bugün 8. Günüm gram oynamalar filan var ama kesin bişiler yok.kiyafetlerimde bollanmalar var. Nasil is anlamadim :) Valla kafama göre takılıyorum diyetistene gitmekte aklımda ama pek ısınamıyorum kibrit kutusu peynir falan bakalım belki gider durumu anlatir akil alırım :)
Dediğim gibi ben diyet falan sevmiyorum ama yapıyorsan bir uzmandan yardım al. Ona göre yemen gereken şeyleri söylesin sen yine kendin yap istersen listeni..
Bakalım ya tek isteğim sağlıklı bir şekilde kilolarimi verebilmek
En önemli şey o zaten =)
Olacak olacak :))
İstemek başarmanın yarısı =) Haberlerini bekliyorum umarım istediğin kiloya kavuşursun =)
İnşallah desteğin icin cok tesekkur ederim :)
Rica ederim her zaman =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?