destek lütfen :)

Çok sevindim canım senin adına gerçekten =) en başta dedim onlar yardımcı oluyorlar kendi kendini boşuna üzdün.. Olsun şimdi daha hevesle yaparsın diyetini çabuk farkedilmesi de ayrı güzel değil mi bayılıyorum ayyy sen ne kadar zayıflamışsın diyenlere =)) Ben de 55 olayım diyorum ama 58 de kaldım geçen bi baktım 59 yine bi ayar çekmek lazım =))

Ne kadar güzel bir duygu vallahi :) inşallah hepimiz istedigimiz kiloya varabiliriz :) doktor 1 ayda 4 kilo ideal dedi 3 ayda aksilik olmazsa 10 kiloyu gözden çıkarcaz sakın acele yok dedi bakalım :) heyecanlıyım çok :)

Ne kadar güzel bir duygu vallahi :) inşallah hepimiz istedigimiz kiloya varabiliriz :) doktor 1 ayda 4 kilo ideal dedi 3 ayda aksilik olmazsa 10 kiloyu gözden çıkarcaz sakın acele yok dedi bakalım :) heyecanlıyım çok :)

Kesinlikle öyle olmalı canım hızlı kilo vermek zararlı yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…