Destek olmayan erkek arkadaş

Selam kızlarr, yazamadım dün. Aradı konuştuk. İnatla arkadaşı için çektiğini söylüyor tabii ki inanmadım. Arkadaşın için çeksen bile benim gözümde hatalısın dedim.
Sonra konu annemin bilekliğine geldi. Yok sen istemezdin destek olmamı falan dedi. Dedim nerden biliyorsun ya bana sordun mu dedim. Herhangi bir şey zaten olsa zaten istemem ama anısını olduğunu sen çok iyi biliyorsun dedim.
Gidip alacağım hemen yarın dedi. Çok geç büyük ihtimal satılmıştır ya da eritmeye göndermişlerdir dedim. Bana diyor ki yenisini alalım Yani salak anlamıyor hala konu maddiyatı değil hatırası. Devam etmek istemiyorum dedim. Yok kestirip atma yarın geleceğim yanına dedi. Boşa gelirsin dedim gelsen de görüşmem seninle dedim. Bitti benim için dedim.
Hala inat etti en son ben geri vites yapmayınca yarına kadar düşün olumlu ya da olumsuz karar ver dedi. İş mülakatımı mı dedim. Kararım net bitti dedim. Engelledim her yerden.

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar

Kumar oynayan arkdası degıldır kendısıdır..Burnuma kötü kokular geliyor dikkat et derim..

Tabiki öyle..Hep aynı hikayeyi yazıyorlar kumarbazlar..Ama işe yarıyor valla..Kumar bagımlısı bu kişi.. Şimdiden yalanları uydurmaya baslamıs..

Nedense kumarı kendi oynuyor gibime geldi o yüzden de size verecek parası yok çünkü bütün para kumara gidiyor en güzeli yol yakınken ayrılın emin olun eğer tahminlerim doğruysa çok başınız ağrır

Yine manıpule edıyor..Yenisini al desen almayacak..Yine salaga yatıyor..Annesinden kalma manevi değeri olan bileziğin yerine yenisini alalım diyen bagımlı manıpulator..5 yaşındaki çocuk yapmaz bunu.Ama o böyle davranarak karsıdakini ikileme düsürüyor aklınca.Düşunemedım yenisini alalım. Ucuz insan.Hep bir salaga yatma.Ahlak yoksunu ve saygısız..

Aptal işte, neye üzüldüğümü bile anlamayacak kadar at gözlüğüyle bakıyor. İnanılmaz düştü gözümde ve soğuttu kendinden.

Size hayatınızda başarılar. Ah şöyle ya normal bir ayrılma okuyalım. Yoksa başkaları ay ayrılmıyor, ay bırakmıyor diye saçma sapan bahaneler buluyorlar. Kendinizi kandırmamışsınız, dik durmuşsunuz

Akıllı kızlara bayılıyorum maşallah… iyi karar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…