- 2 Şubat 2025
- 551
- 1.220
- 28
- 26
- Konu Sahibi flytostayalive
-
Kumar oynayan arkdası degıldır kendısıdır..Burnuma kötü kokular geliyor dikkat et derim..Kızlar Merhaba,
Kafamı kurcalayan nasıl tepki vermemi kestiremediğim bir problemim var.
Geçenlerde hatta buraya da bir konu açmıştım. Rahmetli annemden kalma bir borç varmış. Araştırdım ettim ödememiz gerekiyormuş. Ben şuan çalışmıyorum, iş arıyorum. Kardeşim çalışıyor. İnanılmaz bir şekilde maddi olarak sıkıntıdayız. Üstüne bu borç gelince ben annemden yadigar kalan altın bilekliğimi satıp borcu ödedim. Tek o vardı annemden kalan mecbur bozdurup kapattım ama içim çok acıdı. Benim uğurum gibi bir şeydi. Babam deseniz her şey ben ve kardeşime atar ah vah demekten başka bir şey yapmaz.
Neyse çok uzattım. Ciddi yolda ilerlediğim erkek arkadaşım bildiği halde ve maddi durumu da gayet iyi olduğu halde ''aşkım bozdurma ben veririm demedi'' büyük bir meblağ değil bu ara. Bir yanım diyor ki zorunda değil bir yanım diyor ki o aynı durumda olsa ben her şeyimi verirdim.
Daha ona kırıldığımı söylemedim. Paragöz durmaktan korkuyorum. Çalışmıyorum ya yemeğe gitsek bile en ucuza gidiyor elim yük olmak istemediğim için.
Üstüne bu olaylardan 2 hafta önce kumar oynayan bir arkadaşı için yüklü miktar kredi çektiğini öğrendim ki bana en başta söylemedi arkadaşı taksitleri ödemeyince söyledi.
Kızlar sizce ne yapayım? Susayım mı yoksa konuşayım mı?
Tabiki öyle..Hep aynı hikayeyi yazıyorlar kumarbazlar..Ama işe yarıyor valla..Kumar bagımlısı bu kişi.. Şimdiden yalanları uydurmaya baslamıs..Burada sorun sana borç vermeyi teklif etmemesi mi gerçekten? Uyandırayım, erkek arkadaşın kumar borcu için arkadaşına yüklü miktarda kredi çekmiş. Her gün defalarca oku bu yazdığını. Ayrıca bence sallaması muhtemel. Kendi kumar oynuyor olabilir. Bahanesi hazır olacak, arkadaşım beni kandırdı.
Salağa yatmak tam kumarbaz davranışı..Evet ben kolay kolay ihtiyacım var diyemem o da bilir. Üzüldüğümü bildiği halde üç maymunu oynadı. Doğru bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim derler :)
Yine manıpule edıyor..Yenisini al desen almayacak..Yine salaga yatıyor..Annesinden kalma manevi değeri olan bileziğin yerine yenisini alalım diyen bagımlı manıpulator..5 yaşındaki çocuk yapmaz bunu.Ama o böyle davranarak karsıdakini ikileme düsürüyor aklınca.Düşunemedım yenisini alalım. Ucuz insan.Hep bir salaga yatma.Ahlak yoksunu ve saygısız..Selam kızlarr, yazamadım dün. Aradı konuştuk. İnatla arkadaşı için çektiğini söylüyor tabii ki inanmadım. Arkadaşın için çeksen bile benim gözümde hatalısın dedim.
Sonra konu annemin bilekliğine geldi. Yok sen istemezdin destek olmamı falan dedi. Dedim nerden biliyorsun ya bana sordun mu dedim. Herhangi bir şey zaten olsa zaten istemem ama anısını olduğunu sen çok iyi biliyorsun dedim.
Gidip alacağım hemen yarın dedi. Çok geç büyük ihtimal satılmıştır ya da eritmeye göndermişlerdir dedim. Bana diyor ki yenisini alalımYani salak anlamıyor hala konu maddiyatı değil hatırası. Devam etmek istemiyorum dedim. Yok kestirip atma yarın geleceğim yanına dedi. Boşa gelirsin dedim gelsen de görüşmem seninle dedim. Bitti benim için dedim.
Hala inat etti en son ben geri vites yapmayınca yarına kadar düşün olumlu ya da olumsuz karar ver dedi. İş mülakatımı mı dedim. Kararım net bitti dedim. Engelledim her yerden.
Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar
Aptal işte, neye üzüldüğümü bile anlamayacak kadar at gözlüğüyle bakıyor. İnanılmaz düştü gözümde ve soğuttu kendinden.Yine manıpule edıyor..Yenisini al desen almayacak..Yine salaga yatıyor..Annesinden kalma manevi değeri olan bileziğin yerine yenisini alalım diyen bagımlı manıpulator..5 yaşındaki çocuk yapmaz bunu.Ama o böyle davranarak karsıdakini ikileme düsürüyor aklınca.Düşunemedım yenisini alalım. Ucuz insan.Hep bir salaga yatma.Ahlak yoksunu ve saygısız..
Şimdi ilgilendirmez ama ilerde siz evliyken de yapabilir o zaman ne olacak? Evet bu bileklik hatıra deyip size kıyamayıp bozdurtmamaliydo1 senedir. Evet bu konuda kafamı çok karıştırdı sonra dedim ki kendi bütçesi beni ilgilendirmez ama haklısınız.
Size hayatınızda başarılar. Ah şöyle ya normal bir ayrılma okuyalım. Yoksa başkaları ay ayrılmıyor, ay bırakmıyor diye saçma sapan bahaneler buluyorlar. Kendinizi kandırmamışsınız, dik durmuşsunuzSelam kızlarr, yazamadım dün. Aradı konuştuk. İnatla arkadaşı için çektiğini söylüyor tabii ki inanmadım. Arkadaşın için çeksen bile benim gözümde hatalısın dedim.
Sonra konu annemin bilekliğine geldi. Yok sen istemezdin destek olmamı falan dedi. Dedim nerden biliyorsun ya bana sordun mu dedim. Herhangi bir şey zaten olsa zaten istemem ama anısını olduğunu sen çok iyi biliyorsun dedim.
Gidip alacağım hemen yarın dedi. Çok geç büyük ihtimal satılmıştır ya da eritmeye göndermişlerdir dedim. Bana diyor ki yenisini alalımYani salak anlamıyor hala konu maddiyatı değil hatırası. Devam etmek istemiyorum dedim. Yok kestirip atma yarın geleceğim yanına dedi. Boşa gelirsin dedim gelsen de görüşmem seninle dedim. Bitti benim için dedim.
Hala inat etti en son ben geri vites yapmayınca yarına kadar düşün olumlu ya da olumsuz karar ver dedi. İş mülakatımı mı dedim. Kararım net bitti dedim. Engelledim her yerden.
Çok teşekkür ederimmSize hayatınızda başarılar. Ah şöyle ya normal bir ayrılma okuyalım. Yoksa başkaları ay ayrılmıyor, ay bırakmıyor diye saçma sapan bahaneler buluyorlar. Kendinizi kandırmamışsınız, dik durmuşsunuz
Bir firmada yönetici, kira vermiyor kira geliri var birikmişi de var.Mesleği ne imkanı var mı
Kendi işini mi yapıyor yaniBir firmada yönetici, kira vermiyor kira geliri var birikmişi de var.
Yok kurumsal bir firmada yöneticilik yapıyor. Kendi işi değil.Mesleği ne imkanı var mı
Kendi işini mi yapıyor yani
Valla doğruPara parayı çeker kızım. Altında araban, bankada faizde paran, iş adamı baban olsaydı hayatim birak ben ödeyeyim derdi. Bize gelen zenginse de fakir oluyor çünkü bizde yok.
Bir firmada yönetici, kira vermiyor kira geliri var birikmişi de var.
Akıllı kızlara bayılıyorumSelam kızlarr, yazamadım dün. Aradı konuştuk. İnatla arkadaşı için çektiğini söylüyor tabii ki inanmadım. Arkadaşın için çeksen bile benim gözümde hatalısın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?