Destek olmayan erkek arkadaş

Ayrılın; size para vermediği veya vermeyi teklif dahi etmediği için değil, kumar oynayan arkadaşı için kredi dahi çekmekten gocunmazken ve utanmadan arkadaşı ödemeyince gelip size dert yanacak karakterde bir adam olduğu için ayrılın.

İlk dediğiniz de mantıklı. Sordum yok dedi ama oynayabilir. İyi oldu zor günümde nasıl davrandığını görmüş oldum.

Evet, bugün ayrılacağım. Birkaç bir şey duymaya ihtiyacım vardı tam emin oldum.

İlk dediğiniz de mantıklı. Sordum yok dedi ama oynayabilir. İyi oldu zor günümde nasıl davrandığını görmüş oldum.
Esinin abisinin kumarbazligi yuzunden evliligi bitmis bir kadin olarak yaziyorum bunu, yuzde 90 dedigim gibidir emin olun, bir kumarbaz tum sulaleyi bitirebilir.

Bence tez vakitte kurtarin kendinizi. Allah dirayet versin.

Esinin abisinin kumarbazligi yuzunden evliligi bitmis bir kadin olarak yaziyorum bunu, yuzde 90 dedigim gibidir emin olun, bir kumarbaz tum sulaleyi bitirebilir.

Bence tez vakitte kurtarin kendinizi. Allah dirayet versin.
Zaten kumardan nefret ettiğimi biliyor. Oynuyorsa tuz biber olur üstüne. Amin, teşekkür ederim.

Ben direkt ayrılırdim. Size yardım etmek zorunda mı, böyle bir yazılı kural yok evet ama insan birlikte olduğu kişinin de zor zamaninda maddi manevi yanında olur.
Günümüzde cenazesi olan insana bir şeye ihtiyacı olur diye eş, dost, akraba toplar para verir. Sizinki arkadaşının kumar borcuna para veriyor, size bir gram desteği yok.

Bence tez vakitte kurtarin kendinizi. Allah dirayet veversin.
Ay bir de abisinin kumar borcuna mi yedirmisti paraları gözü çıkmasın. Anasına falan yedirdi sanmıştım iyice sinir oldum şimdi.

Evet, o zor durumda olsa ben hiç düşünmezdim. Sadece üzüldüm, canını sıkma demekle yetindi.

Valla zaten emin değildim şimdi buradaki yorumlardan sonra bence kendi için çekti diye düşünüyorum. Müsait olmasını bekliyorum arayacağım.

Evet zorunda değil ama insan sevdiğinin üzülmesini istemez, özellikle de annenizden Kalan tek şeymiş. En kötü borç verseydi de siz de ödeseydiniz. Sizi sevseydi mutlu etmek için yapardı maalesef sevmiyor.
Söylemesi bile yeterdi, borç da olurdu tabii. Aaa görsen lafta ölüp bitiyor bana (!)

Ayrilin diyecektim ki zaten ayrilcaginizi soylemissiniz hakkinizda hayirlisi

Birbirinize destek olmayacaksanız, neden aynı yolda yürüyesiniz ki?
Siz sıkıntıdayken destek çıkmayan insandan ne dost ne sevgili ne de eş olur.
Bizler bir şeye ihtiyaç duyduğumuzda açık açık yardım isteyemesek bile yakınımızdakiler durumumuzu bilir ve sadece bizi düşünenler destek olurlar.
Para değil mevzu zaten vermek zorunda da değil ama bu zorunlulukla alakalı bir durum değil.
Kumar oynayan arkadaşla olan kişiden uzak durun ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…