Detaya bakar mısınız lütfen kınamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar haklısın ki karnı burnunda kadından sırf kendi zevki için ilişki isteyeni bile duydu bu kulaklar. İşte o adamlar bu adamların devamı.
Malesef ki siz de haklısınız .insan sevdiğine kıyamaz benim gözümde. Bu tarz insanlar sadece BENCİL. Aşık falan değil

seven insan bunu zorla yapmaz
iki tarafın da onayıyla olur
bunu kendinize nasıl layık görürsünüz
bırakın gitsin ya

İnsallah gercek degildir bu konu. Cok cok üzüldüm. Lütfen o adamdan uzak dur. Nefsi ugruna sana hissettirdiklerine bak. Bunu haketmiyorsun, kendine kötülük yapma

Bile bile sizin canınızı yakmış. Bu onun hayvanligi tamamen. Kendi zevki için resmen zorla devam etmiş. Sakın yüzüne bakmayın. Eğer içinizden gelirse Allahla sizin aranizda, tövbe edersiniz. İşte her haram olan şeyin mantıklı bir sebebi var. Ne kadar temiz olursak olalım popomuzun ta içi asla hijyenik olmaz. Hem karşı tarafa zarar hem size zarar. O yüzden Rabbimin haram kıldığı şeylere şükürler olsun ki koruyormus bizi herkesten önce..

Bacım adam zorla yapmış resmen sen hala dışkı koku filan diyosun.. Yüzüne bakmaman gerekirken düşündüğün şeyler normal mi..
Günahı sevabı beni ilgilendirmez sen bu adamın yaptığını otur bi düşün..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…