Detaya bakar mısınız lütfen kınamayın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Utanankiz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
18
0
6
Utanarak yazıyorum ve haram günah olduğunu biliyorum lütfen dini olarak yorumlamayın herşeyin bilincindeyim. Ben zaten istemeye istemeye yaptım ve ilk kez yaptım. Bunun içinde öncesinde yapılması gereken şeyler varmış ama bilmiyordum. Arkadaşım analdan iki üç kere denedi en sonunda acıdan zaten ağlamak üzereydim o an zaten ben zevk almıyordum ama arkadaşım kendini kaybetmişti ve istemediğimi bilmesine rağmen yapıyordu. Bende artık yeter diye yalvardım ona rağmen devam ediyordu en sonunda bir şekilde kalktım ve penisi hep dışkı olmuştu aynı şekilde benimde ve odaya yayılan koku gerçekten o kadar utanç verici ki normal mi bu durum bilmiyorum. Bunun olması yerin dibine girmekle birebir ama gerçekten ben istemedim temizliğime önem veririm bu konularda ama hiçbir bilgim yoktu zaten hazırlıklı değildim bilsemde yapmazdım. ve çok zorladı korktuğum şey başıma geldi o an. En sonunda da olan oldu yüzüne bile bakamam kaldı ki konuşayım birde 3 senelik erkek arkadaşımdı vazgeçmekte istemiyorum ama devam da edemem ne yapmalıyım birde tövbe etsem kabul olur mu ben günah olduğunu haram olduğunu biliyorum dile de getirdim ama kabul etmedi engel olamadım

Dini boyutunu biliyorsunuz zaten o konuda yorum yapmayacağım kul ile allah arasındadır herşey bize yargılamak düşmez. Töbenizi edin tabiki inş kabul olur. Fakat böyle bir hayvani duyguyu sevgi ile bağdaştıramıyorum ben erkek arkadaşınızın sizi hormonları uğruna kullandığını düşünüyorum. İnsan sevdiğine bunu yapamaz zira . yol yakınken kurtulun o adamdam

İlişki ister vajinal ister anal olsun iki kişinin karşılıklı rızasıyla olmalı.Bu senin anlattığın bir nevi tecavüz.Bu ilişkiyi devam ettireyim dersen erkek arkadaşının bdsm fantazilerine hazırlıklı ol derim.Zira erkek arkadaşın normal gelmedi bana.

tövbe etsem kabul olur mu ben günah olduğunu haram olduğunu biliyorum dile de getirdim ama kabul etmedi engel olamadım

Yanlış anlamayın ama tecavüzden farkı yok istemeden yeter dediği halde yapması falan... Sizin değil onun ayıbı yazdıklarınız utancınızdan değil onun hayvanlığından yüzüne bakmamanız gerekir.

Neden aynı konuyu bir daha açtınız ki ? Konu adı farklı olunca farklı yorumlar alacağınızı mı umdunuz ?
Neden
Neden aynı konuyu bir daha açtınız ki ? Konu adı farklı olunca farklı yorumlar alacağınızı mı umdunuz ?
Almak istediğim bir cevap yok niye böyle düşünüp sürekli bir utandırma peşindesiniz evet haklısınız bir öncekinde de zaten kötü yazanlara bile güzelce cevap verdim bende normal olduğunu kabul etmiyorum ama sizin üzerine basa basa böyle yorum yapmanız can sıkıcı herşeyin farkındayım ben zaten!

Dışkı falan onun zorlaması ileri gitmesi ve senin kendini sıkmanla alakalı muhtemelen. Böyle ilk şeyler falan hayvanca yapılınca kadınlar cinsellikten nasıl soğumasın ki? Allahın lanetlediği yasakladığı şeyi yapıp hala Allahı karşısına alan iki gün sonra seni mi dinler. Yol yakınken yolunu çiz. İçinde İNSAN olan yolar olması dileğiyle

Almak istediğiniz bir cevap yoksa niye soruyorsunuz o zaman? Diğer konularda da insanların verdiği cevaplardan siz rahatsız oldunuz gerçeği söyledikleri için. Bence siz kendinizi muhasebe edin kendinize sorun kendinizde cevap arayın burda sizi tatmin edecek cevap verecek insanlar yok çünkü mantıklı ve olması gereken cevaplara agresif yaklaşıyorsunuz

Çok haklısınız, ama böyle ayrılınca sonuçta yaşadığım ilk iğrenç şey olduğundan ayrı üzülüyorum bir kez daha hissediyorum o pişmanlığı

Bilmeden yorum yapmayın lütfen. Diğer taraftada buna benzer cevaplar oldu bir iki kişi hariç anlamak isteseniz anlarsınız ve agresif bir şekilde ne orada nede burada cevap vermedim. Ben herkese zaten haklısınız diyorum hatamın farkına varabiliyorum ama sizin gibi insanlar ne açıklama yapsanda anlamaz hep bir ön yargı peşindesiniz ilk önce bunları bir atlatın bana cevap yetistirirsiniz olduğum durumu ben sizden daha iyi bilmiyorum niyetim tatmin edici mesajlar değil dikkat ederseniz tövbe etsem kabul olmu diye bir sou daha ekledim paylaşma amacım da buydu.

Nasil bir cevap almak istiyorsunuz ??

Diğer konunuzun ismi dikkat çekici olduğu için çok fazla insan görerek haliyle kötü yorumlarda bulundular. Sizi kınamak gibi bir derdim yok. Fakat ben ağlarken o devam etti diyorsunuz gönlünüz razı değilse neden kurtulmayı denemediniz ? Ve hala size bunları yaşatan için vazgeçemiyorum diyorsunuz. Benim sitemim kendini beni böyle zavallı yerine koyan kadınlara. Benim sitemim ne kadar güçlü olduğunun farkında olmayıp boyun eğen kadınlara. Sonrasında size bunu yaşatan adama nasıl vazgecemem dersiniz. Canınız sağlığınız bu kadar değersiz mi ? Kanama oldu demişsiniz Oradaki damarlar zarar gördü muhtemelen bunun biraz üstü damarlarının kopması. Ben sizi utandırma derdinde değilim. Size bunu yaşatan adamdan vazgecmediğiniz için ilerde kendiniz kendinizden utanacaksınız. Umarım mutlu olursunuz. Siz ağlarken hala zevk peşinde olması peeessssss

Hoca mıyız kardeşim bize tövbe etsem kabul olur mu diyorsun ben gene sana burda düzgün Bi şekilde izah ediyorum.
Git abdestini al duanı et tövbeni et namazını kıl gerisini Allah bilir anca o senin derdine deva olabilir

Haklısınız vazgecmek istemiyorum konusunda 3 senelik bir arkadaşım ayrilinca bunun pismanligi daha cok olacak pişmanın o ayri ama iste anlatamiyorum derdimi teşekkür ederim

Olan olmuş.. hiç birseyi değiştiremezsin.. senin tek derdim gelen dışkı.. o olmasa erkek arkadşın denecek asalık adam zevkini alsa sana teşekkür etse senlikte bi sorun yok aslında benim anladigim bu .. adamın sesk kölesı yatak oyuncağı olmak istiyorsan devam et bu ilişkiye.. çünkü istekleri giderek aratacak .. belki o dışkıdan bile rahtasiz olmadı zevkin doruklarında.. bi kaç hafta sonra tekrar ister sen merak etme .. sende tedbirini al bidakine dışkı gelemsin konu kapanır gider ..istediğin cevap bu galiba .. konuyu bi kaç kere açtığına gore

Haklısınız vazgecmek istemiyorum konusunda 3 senelik bir arkadaşım ayrilinca bunun pismanligi daha cok olacak pişmanın o ayri ama iste anlatamiyorum derdimi teşekkür ederim
hepimiz muhtemelen aşkı yaşamış insanlarız ve sizi inanın anlayabiliriz. Ama çevremizde o kadar çok örnekler var ki sonrasında mutsuz olan. Bir kere şunu anlayın siz can acısı çekerken ağlarken sizi umursamayıp devam etmiş sizi ÖNEMSEMEMİŞ. Lütfen siz kendinizi önemseyin. Bir cesaret ayrılın mutlaka zor günler olacak ama sonrası daha güzel olacak. İnsanlar yıllarca aynı yatakta uyuyup uyandığı insanlardan vazgecebiliyorlar ve bazen sadece sevmek yetmez sadece sizin sevginiz hiç yetmez. Kendinize yazık etmeyin karar sizin.

O kadar haklısın ki karnı burnunda kadından sırf kendi zevki için ilişki isteyeni bile duydu bu kulaklar. İşte o adamlar bu adamların devamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…