tövbe etsem kabul olur mu ben günah olduğunu haram olduğunu biliyorum dile de getirdim ama kabul etmedi engel olamadım
Çok teşekkür ederimYanlış anlamayın ama tecavüzden farkı yok istemeden yeter dediği halde yapması falan... Sizin değil onun ayıbı yazdıklarınız utancınızdan değil onun hayvanlığından yüzüne bakmamanız gerekir.
NedenNeden aynı konuyu bir daha açtınız ki ? Konu adı farklı olunca farklı yorumlar alacağınızı mı umdunuz ?
Almak istediğim bir cevap yok niye böyle düşünüp sürekli bir utandırma peşindesiniz evet haklısınız bir öncekinde de zaten kötü yazanlara bile güzelce cevap verdim bende normal olduğunu kabul etmiyorum ama sizin üzerine basa basa böyle yorum yapmanız can sıkıcı herşeyin farkındayım ben zaten!Neden aynı konuyu bir daha açtınız ki ? Konu adı farklı olunca farklı yorumlar alacağınızı mı umdunuz ?
Almak istediğiniz bir cevap yoksa niye soruyorsunuz o zaman? Diğer konularda da insanların verdiği cevaplardan siz rahatsız oldunuz gerçeği söyledikleri için. Bence siz kendinizi muhasebe edin kendinize sorun kendinizde cevap arayın burda sizi tatmin edecek cevap verecek insanlar yok çünkü mantıklı ve olması gereken cevaplara agresif yaklaşıyorsunuzNeden
Almak istediğim bir cevap yok niye böyle düşünüp sürekli bir utandırma peşindesiniz evet haklısınız bir öncekinde de zaten kötü yazanlara bile güzelce cevap verdim bende normal olduğunu kabul etmiyorum ama sizin üzerine basa basa böyle yorum yapmanız can sıkıcı herşeyin farkındayım ben zaten!
Çok haklısınız, ama böyle ayrılınca sonuçta yaşadığım ilk iğrenç şey olduğundan ayrı üzülüyorum bir kez daha hissediyorum o pişmanlığıDışkı falan onun zorlaması ileri gitmesi ve senin kendini sıkmanla alakalı muhtemelen. Böyle ilk şeyler falan hayvanca yapılınca kadınlar cinsellikten nasıl soğumasın ki? Allahın lanetlediği yasakladığı şeyi yapıp hala Allahı karşısına alan iki gün sonra seni mi dinler. Yol yakınken yolunu çiz. İçinde İNSAN olan yolar olması dileğiyle
Pişmanlık iyidir tövbe kapısını açar belkiÇok haklısınız, ama böyle ayrılınca sonuçta yaşadığım ilk iğrenç şey olduğundan ayrı üzülüyorum bir kez daha hissediyorum o pişmanlığı
Bilmeden yorum yapmayın lütfen. Diğer taraftada buna benzer cevaplar oldu bir iki kişi hariç anlamak isteseniz anlarsınız ve agresif bir şekilde ne orada nede burada cevap vermedim. Ben herkese zaten haklısınız diyorum hatamın farkına varabiliyorum ama sizin gibi insanlar ne açıklama yapsanda anlamaz hep bir ön yargı peşindesiniz ilk önce bunları bir atlatın bana cevap yetistirirsiniz olduğum durumu ben sizden daha iyi bilmiyorum niyetim tatmin edici mesajlar değil dikkat ederseniz tövbe etsem kabul olmu diye bir sou daha ekledim paylaşma amacım da buydu.Almak istediğiniz bir cevap yoksa niye soruyorsunuz o zaman? Diğer konularda da insanların verdiği cevaplardan siz rahatsız oldunuz gerçeği söyledikleri için. Bence siz kendinizi muhasebe edin kendinize sorun kendinizde cevap arayın burda sizi tatmin edecek cevap verecek insanlar yok çünkü mantıklı ve olması gereken cevaplara agresif yaklaşıyorsunuz
Nasil bir cevap almak istiyorsunuz ??Neden
Almak istediğim bir cevap yok niye böyle düşünüp sürekli bir utandırma peşindesiniz evet haklısınız bir öncekinde de zaten kötü yazanlara bile güzelce cevap verdim bende normal olduğunu kabul etmiyorum ama sizin üzerine basa basa böyle yorum yapmanız can sıkıcı herşeyin farkındayım ben zaten!
Diğer konunuzun ismi dikkat çekici olduğu için çok fazla insan görerek haliyle kötü yorumlarda bulundular. Sizi kınamak gibi bir derdim yok. Fakat ben ağlarken o devam etti diyorsunuz gönlünüz razı değilse neden kurtulmayı denemediniz ? Ve hala size bunları yaşatan için vazgeçemiyorum diyorsunuz. Benim sitemim kendini beni böyle zavallı yerine koyan kadınlara. Benim sitemim ne kadar güçlü olduğunun farkında olmayıp boyun eğen kadınlara. Sonrasında size bunu yaşatan adama nasıl vazgecemem dersiniz. Canınız sağlığınız bu kadar değersiz mi ? Kanama oldu demişsiniz Oradaki damarlar zarar gördü muhtemelen bunun biraz üstü damarlarının kopması. Ben sizi utandırma derdinde değilim. Size bunu yaşatan adamdan vazgecmediğiniz için ilerde kendiniz kendinizden utanacaksınız. Umarım mutlu olursunuz. Siz ağlarken hala zevk peşinde olması peeessssssNeden
Hoca mıyız kardeşim bize tövbe etsem kabul olur mu diyorsun ben gene sana burda düzgün Bi şekilde izah ediyorum.Bilmeden yorum yapmayın lütfen. Diğer taraftada buna benzer cevaplar oldu bir iki kişi hariç anlamak isteseniz anlarsınız ve agresif bir şekilde ne orada nede burada cevap vermedim. Ben herkese zaten haklısınız diyorum hatamın farkına varabiliyorum ama sizin gibi insanlar ne açıklama yapsanda anlamaz hep bir ön yargı peşindesiniz ilk önce bunları bir atlatın bana cevap yetistirirsiniz olduğum durumu ben sizden daha iyi bilmiyorum niyetim tatmin edici mesajlar değil dikkat ederseniz tövbe etsem kabul olmu diye bir sou daha ekledim paylaşma amacım da buydu.
Haklısınız vazgecmek istemiyorum konusunda 3 senelik bir arkadaşım ayrilinca bunun pismanligi daha cok olacak pişmanın o ayri ama iste anlatamiyorum derdimi teşekkür ederimDiğer konunuzun ismi dikkat çekici olduğu için çok fazla insan görerek haliyle kötü yorumlarda bulundular. Sizi kınamak gibi bir derdim yok. Fakat ben ağlarken o devam etti diyorsunuz gönlünüz razı değilse neden kurtulmayı denemediniz ? Ve hala size bunları yaşatan için vazgeçemiyorum diyorsunuz. Benim sitemim kendini beni böyle zavallı yerine koyan kadınlara. Benim sitemim ne kadar güçlü olduğunun farkında olmayıp boyun eğen kadınlara. Sonrasında size bunu yaşatan adama nasıl vazgecemem dersiniz. Canınız sağlığınız bu kadar değersiz mi ? Kanama oldu demişsiniz Oradaki damarlar zarar gördü muhtemelen bunun biraz üstü damarlarının kopması. Ben sizi utandırma derdinde değilim. Size bunu yaşatan adamdan vazgecmediğiniz için ilerde kendiniz kendinizden utanacaksınız. Umarım mutlu olursunuz. Siz ağlarken hala zevk peşinde olması peeessssss
hepimiz muhtemelen aşkı yaşamış insanlarız ve sizi inanın anlayabiliriz. Ama çevremizde o kadar çok örnekler var ki sonrasında mutsuz olan. Bir kere şunu anlayın siz can acısı çekerken ağlarken sizi umursamayıp devam etmiş sizi ÖNEMSEMEMİŞ. Lütfen siz kendinizi önemseyin. Bir cesaret ayrılın mutlaka zor günler olacak ama sonrası daha güzel olacak. İnsanlar yıllarca aynı yatakta uyuyup uyandığı insanlardan vazgecebiliyorlar ve bazen sadece sevmek yetmez sadece sizin sevginiz hiç yetmez. Kendinize yazık etmeyin karar sizin.Haklısınız vazgecmek istemiyorum konusunda 3 senelik bir arkadaşım ayrilinca bunun pismanligi daha cok olacak pişmanın o ayri ama iste anlatamiyorum derdimi teşekkür ederim
O kadar haklısın ki karnı burnunda kadından sırf kendi zevki için ilişki isteyeni bile duydu bu kulaklar. İşte o adamlar bu adamların devamı.hepimiz muhtemelen aşkı yaşamış insanlarız ve sizi inanın anlayabiliriz. Ama çevremizde o kadar çok örnekler var ki sonrasında mutsuz olan. Bir kere şunu anlayın siz can acısı çekerken ağlarken sizi umursamayıp devam etmiş sizi ÖNEMSEMEMİŞ. Lütfen siz kendinizi önemseyin. Bir cesaret ayrılın mutlaka zor günler olacak ama sonrası daha güzel olacak. İnsanlar yıllarca aynı yatakta uyuyup uyandığı insanlardan vazgecebiliyorlar ve bazen sadece sevmek yetmez sadece sizin sevginiz hiç yetmez. Kendinize yazık etmeyin karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?