Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
deterjanlarda en uygun yerel marketler bende ordan yapıyorum alışveriş ve türk firmalarını seşiyorum,yerli mal kullanıyorum,yerli firmalardan alışveriş yapıyorum.diğer büyük marketlerin sahibi hep yabancı uyruklu.ülkem kazansın,insanım kazansın...:72:

ben aslında carrefouru tercih ediyorum çünkü ürün çesidi bol seçenekler fazla ama evime pek yakın degil, o yüzden günlük alışverişimi mecburen evimin yaninda olan mopaş ve bim den yapıyorum. ama burda ürün çeşidi çok kısıtlı ve çogu zaman istedigim ürünü alamıyorum olmadığı için. fiyat konusuna gelince mopaş çok pahalı, bim çok ucuz. carrefour da fiyatlar ortalama.

yerel marketleri tercih ediyorum daha uygun oluyolar bizim mahallede epeyce bi market var rekabetleri bize yarıyo

deterjan alışverişi için özel bir yere giymiyorum her zaman nerden alışveriş yapıyorsam (real) deterjanımı da oradan alıyorum

Ben makromarketten alışveriş yapıyorum.Uygun fiyat çok çeşit
deterjanlarda genelde indirim olur benimde işime gelir.

Şimdi alışverişe çıkacagım Real e gitmeyi düşünüyorum.

ben carrefouru tercih ediyorum çoğunlukla alışveriş yaptığım market tek bi öarka kullandığım için orada indirimini takip edip oradan alıyorum

ben carrefouru tercih ediyorum hem yakın hem hesaplı indirim günlerini takip ediorum...:49:

alışverişi genelde eşim yapıyor ve yakın olması ve çeşit yönünden migrosu tercih ediyor. Bir de bebek mamaları v.s orda bulmak mümkün. Arada bizim deterjanı da çıkartıveriyor işte

çoğunlukla Migros, arasıra Carrefour ya da evimin yakınındaki Özkuruşlar hipermarketi tercih ediyorum.

Ben genelde gürmar ve pehlivanoğlundan alıyorum oraların fiyatları daha uygun...:40:

bende adeseden yapiyorum alisverisimi fiyatlari ve kampanyalari daha uygun geliyor

Back
X