Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketDeterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?
deterjanlarda en uygun yerel marketler bende ordan yapıyorum alışveriş ve türk firmalarını seşiyorum,yerli mal kullanıyorum,yerli firmalardan alışveriş yapıyorum.diğer büyük marketlerin sahibi hep yabancı uyruklu.ülkem kazansın,insanım kazansın...
ben aslında carrefouru tercih ediyorum çünkü ürün çesidi bol seçenekler fazla ama evime pek yakın degil, o yüzden günlük alışverişimi mecburen evimin yaninda olan mopaş ve bim den yapıyorum. ama burda ürün çeşidi çok kısıtlı ve çogu zaman istedigim ürünü alamıyorum olmadığı için. fiyat konusuna gelince mopaş çok pahalı, bim çok ucuz. carrefour da fiyatlar ortalama.
alışverişi genelde eşim yapıyor ve yakın olması ve çeşit yönünden migrosu tercih ediyor. Bir de bebek mamaları v.s orda bulmak mümkün. Arada bizim deterjanı da çıkartıveriyor işte