- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
sizin gibi canli insanlarin samimi ama saygilida oldugu bir mahallede civil civil harakette buyudum aynen hersey el altiydi alternatif hep vardi uygunu kaliteliyi gezer bulurdun canin sikilsa cikip soyle bastan basa caddeyi yurusen kafan dagilir haraket olurdu birakin dev siteyi daha sakin bir yere tasindik site falan degil alisamadim hic sevmedim insanlar garip bir iki konusuyorsun iiih tutmuyor elektrik komsu dedigin suistimalci,herkes cok merakli ilk tasindigimizda is guc hep disardan soyledik ay koca insanlar evlerinde yemek yapmiyorlar diye laf cikartma hakkini kendilerinde gorduler eve biri gelse kapiyi hep beraber aciyoruz az gece kalsalar ses var efendim (konusma sesi,coluk cocuk degil)kapiya dayaniyorlar daha neler neler kira olsa topuklardik ama gel gorki degil sikistik kaldik hergun dua ediyorum bir kapi icin
Siteyemi gidersin baska yeremi bilmem yaka degistirme oraya alisan burada yapamiyor muhakkak muhitinden muhitine fark vardir guzel gayette maddi imkani iyilerin bir yerindeyim ama yok istersen 20 yil gecsin mutsuz oluyorsun yalan yok
Siteyemi gidersin baska yeremi bilmem yaka degistirme oraya alisan burada yapamiyor muhakkak muhitinden muhitine fark vardir guzel gayette maddi imkani iyilerin bir yerindeyim ama yok istersen 20 yil gecsin mutsuz oluyorsun yalan yok