benim dokturum bir yasindan sonra devam sütünü önermedi. Cocuga faydadan cok zarar verecegini söyledi, internette bircok doktorun kendi sitesine de baktim hicbiri bir yasindan sonra önermiyor. Bizde inek sütü icerek büyüdk cok sükür heryerimiz saglam , bundan 100 sene öncesine kadar devam sütü diye bir ürün de yoktu, , zaten devam sütü denilen sey inek sütünün toz haline gitirilmisi daha endüstiriyel o kadar. benim genel olarak süt hakkinda endislerim var , yani süt yerine yogurt tüektmek bana daha saglikli gibi gelyor.
ben pınar çocuk sütü veriyorum devam mamasıyla besin değerlerini karşılaştırdım(aptamil) aynı ben 1 yaşına kadar aptamil verdim severek içmedi 1+ geçtik iyice zorlandık içirmekte keçi sütü de veriyorum arada çok seviyor ayrıca aptamilin içindeki şekerden haberiniz var mı muhalif arkadaşlarım ve de tuzdan nişastadan kimyager değilim bazı maddelerde var yineliyorum bende kullandım ama mecbur kalıyor insan ama 1+ olup süt alerjisi olmayan bir bebeğe ben niye mama vereyim zorla birde
kizim 22 aylik ve gece 200 cc kadar devam sutu iciyor.faydadan cok zarari olur derken neyi kast ettiniz acaba,lutfen paylasir misiniz?tesekkurler
benim kızım 26 aylık hala devam sütü veriyorum dr inek sütünden daha faydalıdır içtiği sürece 3 yaşına kadar verebilirsin dediği için bende kesmedim. zararı neymiş bende merak ettim doğrusu,süt olmadan uykuya geçmez benim kızım geceleri de süt içiyor uht sütleri sağlıklı bulmadığım için vermek istemiyorum bende zaten çok iştahlı bir çocuk değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?