- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
Akıllı tahta kullandırmama mümkün mü zaten ders uygulaması akilli tahtayla yürütülüyor artik.Sınıfta idareye parayı öğretmen istiyor. Kim vermiş kim vermemiş onlar biliyorlar bu yüzden. Bizde gayet de dışlanıyordu. Akıllı tahta kullanmaları yasaktı, öne oturmaları yasaktı gibi gibi. Keşke olmasa ama maalesef böyle olaylar yaşanıyor.
Sen gözünü kapa sen bakamazsın mi demiş öğretmen.
Akilli tahtalar bağış parasıyla da alınan bir sey değil bunu yasal mantıksal bir tutarlılığı yok.
Bizim okulumuzda öğrencinin kullanması genel olarak yasak sonra bangır bangır müzik sesi duyuluyor uygun olmayan sitelere giriş tespitinden sonra bir programla sadece ders saatinde öğretmen kullanımına açık. Boyle bir durum mu söz konusu acaba.
Sıra düzeni de boy ve göz sağlığı gozetilir.
Kayit parasını ogretmen istemez idareye veli arasında görüşülür okula kaydolduktan sonra öğretmene sadece sinif listesi verilir. Öğrenci ismi listesinin karşısında da bağış miktarı yazmaz bu öğretmeni bağlamaz