Ufffff böyle saçma sapan akılları vererek bişey yaptığınızı mi saniyorsunuz? Arkadaşım ben normal doğuracağım diye bir taraflarımı yırttım, 2 kere suni sancı aldım üstelik. İnadım yüzünden 17 saat sonra 10 dk da sezaryana alındım, kordon çocuğumun boynuna dolanmış... Doktor uygun görüyorsa, hasta sezaryen istiyorsa kime ne yahu? Ayrıca benim hiç sütüm gelmedi, mama çocuğu benim oğlan, ne kilolu nede hasta. Oldukça sağlıklı büyüdü şükür.Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
özel hastanede para verdiğin için daha ilgili davranıyorlar paranla hizmet satın alıyorsun. devlet hastanesinde doktor ve diğer çalışanlar devletten para aldığı içim herkese eşit ve daha az ilgili davranıyorlar. devlet hastanesi daha yoğun ve son yıllarda mülteci akınına uğradığı için herkes işinden bıkmış sekreter doktorın odasına 3-4 kişiyi birden çağırıp sıraya koyuyor doktor seni muayene ederken senden sonrakini almaya başlıyorlar doktorla konuştuğunu 10 kişi duyuyor yani.. mülteci akınına geri dönecek olursak bir doktora randevu bulup gitmen sıkıntı, zaman alıyor. saatlerce sıra bekliyorsun. hastane özele göre daha pis.. kullanılan malzemeler daha eski. teknoloji daha eski. ancak çalışanların tecrübesi daha fazla olabiliyor.Arkadaşlar bilmediğim ve merak ettiğim için soruyorum.
devlet ve özel hastane farki ne?
Doktorlar az eģitimlimi ,sadece assistan doktor mu giriyor?
yeterli ilgi yokmu?
odalar hastane eski olduğu içinmi?
bilmiyorum gercekten,almanyada ve çoğu avrupa ülkelerinde hep devlet hastanesini gidilir .
çok az özel yerler var oraya zenginler gidiyor.
yani bazen assistan Doktor bakiyor ,bazende çok eski bina oluyor .Bir odada şansli değilsen 3 kişi ve bir tuvalet duş var.
Tamamlayıcı sağlık özelde doğum masraflarını karşılıyor mu acaba? Eğer karsiliyorsa, hamilelik düşünen bir arkadaşımla paylaşacağım. Hamilelik sürecini karşılayan özel sigortalar için çok öncesinde başvurmak gerekiyor demişler kendisine..Cimri erkekler kapatılsın.Eşime ben devlet hastanesinde doğum yapacağım desem o kabul etmez bi kere. Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyoruz her sene, hep özel hastaneye gittiğimiz için. Öyle bir şey teklif etseniz adamın yüreğine iner herhalde ahsjhsjs
5 aya kadar devlette doğum yap diye bişey duymadığım için oda istedim ki bebek odası değil çocuk odası 3,4 yaşına gelince oynasın eşim şuan yapmazsa bir daha yapmaz tanıyorum suçlar gibi konuşacağınıza anlamaya çalışsanız keşke.Ya allah aşkına çocukların emin olun umrunda değil bir odasının olup olmaması 2-3yaşında belki bir odam var der siz daha 5aylık doğmamış bir çocuk için mahrum kalmasın diye gidip altın bozdurup oda yapmışsınız. Madem kocanız bu kadar cimri ve özelde doğum yapmak istiyorsunuz oda yapacağımıza gidip o altınlarla özelde doğursaydınız.
İstekleriniz kocanıza bağlı farkında değil misiniz? O isterse oluyor istemezse olmuyor. Buna bir çözüm bulmanız lazım. Oto koltuğunu da gereksiz bulur bu adam. Eşim yapmaz ne demek, kendinizi buna layık görmeyin. Çocuğa oyuncaklar kitaplar yer-oyun halısı vs milyon tane şey gerekecek. Alır mı almaz mı diye dert mi edineceksiniz?5 aya kadar devlette doğum yap diye bişey duymadığım için oda istedim ki bebek odası değil çocuk odası 3,4 yaşına gelince oynasın eşim şuan yapmazsa bir daha yapmaz tanıyorum suçlar gibi konuşacağınıza anlamaya çalışsanız keşke.
Gereksizmi yahu bir can taşıyor bir yandan da kendi canının derdinde korkuyor olmazmıNe ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
sirf korkuyorum demekle sezeryan olunmazNormal doğumdan korkuyormuş. Devlette seçme şansı yok. Gerçi bu devirde evrimleştik mi ne olduk hiç birimiz normal doğuramıyıruz hep bir aksilik çıkıyor. Normal doyurabiliyorsa doğursun devlette bana kalırsa
Ama hamile kafası işte. Korkuyorsa da üstüne
Çok öncesi değil de bir sene öncesinden başlatmak lazımdı bizim anlaştığımız sigorta şirketinde. Hamilelik ve doğum eklenirse ödeme de biraz daha fazla çıkıyor haliyle.Tamamlayıcı sağlık özelde doğum masraflarını karşılıyor mu acaba? Eğer karsiliyorsa, hamilelik düşünen bir arkadaşımla paylaşacağım. Hamilelik sürecini karşılayan özel sigortalar için çok öncesinde başvurmak gerekiyor demişler kendisine..
Sezeryanım çocuğumda alerji fln yokBence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
sirf korkuyorum demekle sezeryan olunmaz
herkes korkar normal
Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
Ben de normal doğumun.Hem de evde doğum.Anne sütü de almışım.Ama bünyem alerjik.Bence kendini zorla normal doğum yap
Ve kilolular
Siz ya erkeksiniz,ya da çok mutsuz bir kadın.Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
genç odası bakın adı üzerinde :)Bebek odası dediysem bende genç odası düşünüyorum bebek odasını bende gereksiz buluyorum :)
Evli, çoluklu, çocuklu halimle bikini mankeni vücudu korumaya çalışıyorum. Çünkü canım öyle istiyor ve kendimi öyle seviyorum Ne o zoruna mı gitti? Evlilerin kendi hayatlarından vazgeçtiği gibi saçma bir yanılgıya nerden düştün sen?Evlenmişsin, barklanmışsın bir de.belli ki erkek defterini ölene kadar kapatmışsın.ee bir de bebek falan derken o iz olsa neee olmasa neee.zaten kendi hayatından vazgeçmiş gibisin.artik iz de kalmıyor ki.hayırdır evli, çoluklu, çocuklu hâliyle bikini mankenliği yaoacak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?