- 5 Nisan 2023
- 4.395
- 14.117
- 138
- 27
Ordan burdan örnek vererek konuşan birine herhangi bir sey anlatmam mümkün değil. Emzirme ve anne sütü üzerine yerli yabanci bir sürü egitim aldim ama siz ve cevrenizdekiler kadar bilemem tabi en çok siz biliyorsunuz. Sınırlı vizyonunuz ve çevre örneklerinizle ilime bilime ışık tuttunuz tesekkurlerSize ne ki kim kimin hakkina giriyor?
Alin size bir ornek, arkadasim 3 yasina kadar doyasiya emmis. Hastaliktan kurtulamiyor. Bizzat annesinin agzindan dinledim. E peki sizin tezinize gore arkadasimin bu kadar hasta olmamasi gerekiyordu, nede olsa annesinden antikor gecmis.
Sacmalamayin isterseniz. Cevremde tonla cocuk var emdigi halde surekli hasta olanlar. Gercek hayattan ornek verin.
6 ay bile anne sutu almamisim, mama ile buyumusum. Hic hasta olmuyorum, esim 1 yasina kadar emmis, daha kolay hasta oluyor. Ne yani?
Size diyorum ki mama veya sutle alakasi yok, cocugun mikropla erken yasta tanismasi lazim.
Genelde de pimpirikli annelerin cocuklari daha cok hasta oluyor, cunku cocuklarinin mikropla tanismasina izin vermiyorlar neredeyse.
Ben cok mutluyum, bebegim cok mutlu. Iyi ki emzirmiyorum diyorum hatta.
Emzirmeyi cok abartiyorsunuz, genetik ve yetistirilme tarzi her seyden daha onemlidir.
Ay öyle deme deli gibi kıskanıyor, çalışmayan kadınların özel hastane de doğum yapmalarını daha önce de yazdı bunu.Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse
Ya allah aşkına çocukların emin olun umrunda değil bir odasının olup olmaması 2-3yaşında belki bir odam var der siz daha 5aylık doğmamış bir çocuk için mahrum kalmasın diye gidip altın bozdurup oda yapmışsınız. Madem kocanız bu kadar cimri ve özelde doğum yapmak istiyorsunuz oda yapacağımıza gidip o altınlarla özelde doğursaydınız.Kendi paramı ellemem altınları bozarsak oda olur dedi bende çocuğum mahrum kalmasın diye kabul ettim ?
Sorunuza cevap vermemisim, kim kimim hakkina giriyor? Doğuran kadın, isteyerek emzirmeyi tercih etmedigi "bebeğinin" hakkina giriyor.Size ne ki kim kimin hakkina giriyor?
Alin size bir ornek, arkadasim 3 yasina kadar doyasiya emmis. Hastaliktan kurtulamiyor. Bizzat annesinin agzindan dinledim. E peki sizin tezinize gore arkadasimin bu kadar hasta olmamasi gerekiyordu, nede olsa annesinden antikor gecmis.
Sacmalamayin isterseniz. Cevremde tonla cocuk var emdigi halde surekli hasta olanlar. Gercek hayattan ornek verin.
6 ay bile anne sutu almamisim, mama ile buyumusum. Hic hasta olmuyorum, esim 1 yasina kadar emmis, daha kolay hasta oluyor. Ne yani?
Size diyorum ki mama veya sutle alakasi yok, cocugun mikropla erken yasta tanismasi lazim.
Genelde de pimpirikli annelerin cocuklari daha cok hasta oluyor, cunku cocuklarinin mikropla tanismasina izin vermiyorlar neredeyse.
Ben cok mutluyum, bebegim cok mutlu. Iyi ki emzirmiyorum diyorum hatta.
Emzirmeyi cok abartiyorsunuz, genetik ve yetistirilme tarzi her seyden daha onemlidir.
Amaciniz laf sokmaksa, cıks ise yaramadi yeni yontemler bulun lutfen.Ordan burdan örnek vererek konuşan birine herhangi bir sey anlatmam mümkün değil. Emzirme ve anne sütü üzerine yerli yabanci bir sürü egitim aldim ama siz ve cevrenizdekiler kadar bilemem tabi en çok siz biliyorsunuz. Sınırlı vizyonunuz ve çevre örneklerinizle ilime bilime ışık tuttunuz tesekkurler
Bu kafa yapisindaki birisiyle daha fazla muhatap olmaya gerek gormuyorum, alintilamayin lutfen.Sorunuza cevap vermemisim, kim kimim hakkina giriyor? Doğuran kadın, isteyerek emzirmeyi tercih etmedigi "bebeğinin" hakkina giriyor.
Gercek hayattan ornek veremiyorum cunku ben uzay arastirmalari ile ilgileniyorum hic bilgim yok gercek hayat hakkinda. Boş zamaninizda genetik ve yetistirme tarzi ile ilgili tezlerinizi okumak isterim
Aa demek ki emzirmek tek Türkiyede olan bir sey degilmis bak aydinlandim şuandaAmaciniz laf sokmaksa, cıks ise yaramadi yeni yontemler bulun lutfen.
Ben turkce kaynaklar okumuyorum hanimefendi, dogruluguna inanmiyorum cogunun. Zaten Tr’de de yasamiyorum. Buradaki egitim Tr’den cok daha iyi, ve buradaki doktorlar anne sutunu sizin kadar savunmuyorlar emin olun.
Yapilan arastirmalardan yola cikarak soyledim size, gercek hayattan da ornek verdim.
Hangi egitimleri aldiniz mesela? Cok merak ettim gercekten, boyle bilgisiz bir sekilde yazdiklariniz sok etkisi yapti. Soyleyin de buradaki insanlar o egitimi almasin.
Vizyonsuz lafini tanimadigim bir insandan duymak komik geldi, kimsiniz ki su yazdiklariniza uzulecegimi dusundunuz?
Verdiginiz mama kutusunin ustunu okuyunda firma neyi önermis ögrenin millete akıl vermeden önceBu kafa yapisindaki birisiyle daha fazla muhatap olmaya gerek gormuyorum, alintilamayin lutfen.
Sence güzel seyler olmayabilir ama bizce güzel iste Ferhans olmayan doğruların üzerinden bunlara laf söyleyemezsin bilmeden. Bilmiyorsun çünkü yaşamadın. Gıcık oluyorsan yapma tabiki ama emzirme çocuk çocuk koca cok seviyorum ben meselaSevgisiz de kalmadım aslında ama nedense şu koca, emzirme, çoluk, çocuk işlerine çok gıcık oluyorum.ben de anlamıyorum valla.çocuk yapan bir kadının hayatı kararmış gibi geliyor bana.siz de böyle güle oynaya bu tarz bir duruma girip, bunu romantikleştirince daha da sinirleniyorum.bence güzel şeyler değil.özgürlük ve macera bence her zaman daha güzel.haa denemedim mi sımsıkı, hesap kitap sorulan ilişki.3,5 defa denedim.her seferinde de vazgeçtim yapamadım.çok anlamsız geliyor bana bu tarz istekler.kaç defa evliliğe yanaşmadığım için ilişkilerim bitti.2 defa kürtaj oldum.kıskanacak bir duurm yok ki ortada.
İmminoloji ne demek?Aa demek ki emzirmek tek Türkiyede olan bir sey degilmis bak aydinlandim şuandaSizin mesleginiz nedir? Eminim imminoloji uzmanı falansınız siz
Evet yanlış yazdım,yeni telefon aldım klavyeme alısamadım telefonda kusura bakmayınİmminoloji ne demek?
Yanlış yazdınız sanırım ünlü harflerden bazılarını
Ben de öyle düşünmüştüm klavye azizliği diye genelde öyle oluyor çünkü:)Evet yanlış yazdım,yeni telefon aldım klavyeme alısamadım telefonda kusura bakmayın
Annene ve babana sormalisin, neden seni dunyaya getirmisler ? Olmasan da olurmusHiç empati yapamıyorum ki.bir insan neden çocuk ister ? Ben neden bu kadar farklıyım.farklıysan sus otur değil mi? Susmuyorum da.
Sevgisiz de kalmadım aslında ama nedense şu koca, emzirme, çoluk, çocuk işlerine çok gıcık oluyorum.ben de anlamıyorum valla.çocuk yapan bir kadının hayatı kararmış gibi geliyor bana.siz de böyle güle oynaya bu tarz bir duruma girip, bunu romantikleştirince daha da sinirleniyorum.bence güzel şeyler değil.özgürlük ve macera bence her zaman daha güzel.haa denemedim mi sımsıkı, hesap kitap sorulan ilişki.3,5 defa denedim.her seferinde de vazgeçtim yapamadım.çok anlamsız geliyor bana bu tarz istekler.kaç defa evliliğe yanaşmadığım için ilişkilerim bitti.2 defa kürtaj oldum.kıskanacak bir duurm yok ki ortada.
Ferhans, sağlıklı ve güvenli bir ilişki de kurabilirsin. Evlilik=hesap kitap sormalı boğucu bir ortam demek değil. Etrafında hiç denk gelmemiş olabilirsin ama normal ve sağlıklı ilişkiler de var. Umarım sana da nasip olur.Sevgisiz de kalmadım aslında ama nedense şu koca, emzirme, çoluk, çocuk işlerine çok gıcık oluyorum.ben de anlamıyorum valla.çocuk yapan bir kadının hayatı kararmış gibi geliyor bana.siz de böyle güle oynaya bu tarz bir duruma girip, bunu romantikleştirince daha da sinirleniyorum.bence güzel şeyler değil.özgürlük ve macera bence her zaman daha güzel.haa denemedim mi sımsıkı, hesap kitap sorulan ilişki.3,5 defa denedim.her seferinde de vazgeçtim yapamadım.çok anlamsız geliyor bana bu tarz istekler.kaç defa evliliğe yanaşmadığım için ilişkilerim bitti.2 defa kürtaj oldum.kıskanacak bir duurm yok ki ortada.
Yalnız bu koca profili sıkıntılı. Sizin sorununuz sezaryen özel hastane vs değil. Siz de çalışıyor olsaydınız hayırdır sen mi doğuracaksın, ben veririm parasını geç kenara diyebilirdiniz. Karısının çalışmasına engel olan, senin çalışmana gerek yok diyen adamlarda kötü niyet arıyorum ben. Sonra böyle parayla yönetiyorlar eşlerini. İster çalış ister çalışma diyene laf yok da çalışamazsın diyen öküz bence.durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?