- 25 Aralık 2020
- 5.942
- 21.366
- 298
- 41
normal şartlarda sizin gibi düşünüyorumBende doğum için özel hastane tercih etmiştim. Ama aynı dönem devlette doğum yapan arkadaşim çok memnun kalmıştı. Riskli bir hamilelikti, özel hastanede başlarindan atmıştı doktorlar. Devlet hastanesinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor ilgilendi. Hatta doktor demişki ben doğum için özele giden insanlara şaşıyorum, burda bedavaya alacakları hizmet için özele tonla para veriyorlar.
Tavsiye edilen doktoru ve hastaneyi araştırın bence. Bu pahalilikta o kadar para vermeyin.
Devlet sezaryen yapiyor mu ? Ben ozele gittim, doktoru da kendim seçtim. Normal dogumu hic istemedim, surec benim istedigim gibi ilerledi. Ameliyathaneye fotografcimi soktum, odami organizasyoncuya yaptirdim. Keyif benim keyfim, neden devlete gideyim ki :)Bende doğum için özel hastane tercih etmiştim. Ama aynı dönem devlette doğum yapan arkadaşim çok memnun kalmıştı. Riskli bir hamilelikti, özel hastanede başlarindan atmıştı doktorlar. Devlet hastanesinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor ilgilendi. Hatta doktor demişki ben doğum için özele giden insanlara şaşıyorum, burda bedavaya alacakları hizmet için özele tonla para veriyorlar.
Tavsiye edilen doktoru ve hastaneyi araştırın bence. Bu pahalilikta o kadar para vermeyin.
Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum
Evimiz arabamız var çok şükür maaşı da epey iyi zaten insan gibi param yok altınları bozalım dese ona da kabulüm ama böyle delirtecek insanı illa
Hep böylemiydi peki eşiniz genel cimriliği mi yoksa çocukta mı boyle oldu herşey çok pahalı oldu ama sizin ek birikime ihtiyacınız yokmuş valla doğum bu hadi oda neyse de hassas konu yani ha devlette de yapan tabi birsuru var o ayrı ama özelde daha iyi hissedecekseniz vermesi lazımEvimiz arabamız var çok şükür maaşı da epey iyi zaten insan gibi param yok altınları bozalım dese ona da kabulüm ama böyle delirtecek insanı illa
Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.bu adamları nereden buluyosunuz kızlar?
çok biliyosa hastaneye de gerek yok evde doğuruverirsin, sanki 100 sene önce millet hastanede mi doğuruyodu di mi?
Kendi çalıştırmayıp her şeyini ben karşılarım yaparım demişti doğumdan önce de bunun sözünü verip şimdi döndü siz devlette yaparsınız ne güzel kocanızı masrafa sokmazsınız doğum kadar basit deyip te doğum da acı çeken kadınları görmezden gelip yok sayamazsınız fikrinizi kendinize saklayın rica edicem.Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel.hasyane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısınolsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servef harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.
Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
Ne ilgisi var şimdi ? Devletin hizmeti ve deneyimi her zaman daha iyidir.bu arada asıl bu adamlar, bu pişkin, egolu kadınları nereden buluyor ? Hem çalışmayıp, hem de özel hastane istemek de ayrı bir pişkinlik.hadi bir artısı olsa tamam diyeceğim.doğum kadar kolay bir işlem için servet harcamaya ne gerek var ? Gideceksiniz en fazla 1 gün yatıp çıkacaksınız bu yani? Ufacık olayı abarttıkça abartmış.tamam sonra istediğin yerde yap demiş zaten.inanılmaz fuzuli bir harcamayı istememek de cimrilik olmuş.gereksiz yere ben de 15,20 bin vermek istemem yani.gerekli şeylerde cimrilik olur.
Devlet sezaryen yapiyor mu ? Ben ozele gittim, doktoru da kendim seçtim. Normal dogumu hic istemedim, surec benim istedigim gibi ilerledi. Ameliyathaneye fotografcimi soktum, odami organizasyoncuya yaptirdim. Keyif benim keyfim, neden devlete gideyim ki :)
Kendi çalıştırmayıp her şeyini ben karşılarım yaparım demişti doğumdan önce de bunun sözünü verip şimdi döndü siz devlette yaparsınız ne güzel kocanızı masrafa sokmazsınız doğum kadar basit deyip te doğum da acı çeken kadınları görmezden gelip yok sayamazsınız fikrinizi kendinize saklayın rica edicem.
Bence kendini zorla normal doğum yapHanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum
Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
İki çocuğumu da sezeryanla doğurdum ikisinde de alerjimiz olmadı ikisini de emzirdim hatta o kadar kilolulardi ki gören mamami veriyorsun obez olacak bu bebekler diyordu doktora götürdüm obez mi olacaklar diye anne sütü alan bebek obez olmaz merak etme dedi yanlış yonlendirmeyin konu sahibiniBence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Ayy benim eşimde bazen Arkadasinin aklına uyardı bebeği özel hastaneye götürüyorum kontrol için gerek yokmuş l götürmüyormus bir iki bişey daha dedi valla bı bağırdım senin arkadaşında zengin ama cebindeBebek odası dediysem bende genç odası düşünüyorum bebek odasını bende gereksiz buluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?