Devlette doğum yapacak mışım

Hayır çalışmıyorum maalesef
İkna etmeye kendi fikrinizi kabullendirmeye çalışmayın, devlette mi diyor gıcık bir sekilde hayır diyin. Her seferinde tek kelime hayır. Siz ağlayip ikna etmeye calistikca bu konuda cürreti artar. Hicte aglayip üzülmeyin kararli davranin sadece

Durumumuz gayet iyi diyorum anlamadınız heralde

devlet hastanelerinde doğum yapacak kadına erkekler refakatçi olamıyor.
bence bu gayet yeterli bir sebep.

Türkiye siyasi tarihinde senin kadar her şeye muhalefet olan, siyasi isim yoktur yemin ederim. Herkesi gömüyorsun. Kız keşke aday olaydın oy verirdik sana.
Kendi evlensin, bide hamile kalsın, zor bi gebelik geçirsin, görürüm ozman , bukadar basite indirgemesini. Candan ,can çıkıyor

Siz kaç tane doğurdunuz? Veya kaç tane doğum yaptırdınız? Doğum komplikasyonlarını biliyor musunuz, doğum kadar kolay bir işlem diyorsunuz. Gereksiz işlem dediginiz sey insanin canından can çıkması. Bilginiz olmadigi konularda bu kadar fikir sahibi olmayin lutfen

Durumumuz gayet iyi diyorum anlamadınız heralde
Bi de size kibarca bir öneri sunmuş EloraViolet Adlı üyeye veya başka herhangi bir üyeye anlamıyorsun herhalde diyene kadar, eşinize özelde doğuracağım anlamadın herhalde diyebilseniz keşke. Hamilesiniz üzülmüşsünüz streslisiniz anlıyorum ama saygıyı kaybetmemek çok önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla ve istediğiniz biçimde kavuşun bebeğinize

3 normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum devletten doğurdum ilk çocugumda senin gibi çok korkuyordum doğumhaneye girdiğimde oradakilerin çığlıklarını hala unutamıyorum korkumdan canım acıyacak diye epidural doğum istedim hiç ağrı sızı olmadı sadece bebek çıkarken hissettim doktorumda hasta bakıcı hemşirelerde çok iyiydi 2. gebelik kansızlığım olduğu için çok zorlandım ağrı sızı deyilde tutremekten ıkınamıyordum bacaklarım buz kesmişti 3.gebelikse doğumhaneye girmemle çıkmam 5 dakika sürdü çok rahattı inan korkulacak bisey yok çocuğun doğduğu gibi ayaklanıyorsun kendi ihtiyacını bebeyin ihtiyacını kendin karşılıyosun bi sorun yoksa sezeryan olma aynı odada sezeryan olanlarla kalmıştım kalkıp bebeklerini emzirmekte bile zorlanıyorlardı bol bol yürüyüş yap hareketsiz kalma vitamin demir eksikliyi ilaçlarını kullan yeme içme dikkat et stres yapma normal doğum tercih et sancı başlayınca banyo yap vücut yumuşar doğum rahat olur kendini de sıkma bebek odasına gelince bebek 1 yaşa gelene kadar senin yanında kalacak zaten biraz büyüsün odasını sonra hazırlarsın

Demediğimi nerden biliyorsun gayet açık bir şekilde söyledim saygı gösterene saygı gösteriyorum yorumunuz için teşekkürler

Devlette doğum yaptım bebekte ki bazı sıkıntılardan dolayı. Mis gibi baktılar odam tek kişilikti özelde ayrı ilgi var tabi ama bende aynı islem İcin onca parayı gereksiz buluyorum doğrusu sahsı fikrim

Devlet neden bu kadar istenmiyor ? Onlar hatalı desek, siz neden bu kadar özel hastane sevdalısı çiktiniz ? Hiç kendinize de bakma ihtiyacı neden hissetmediniz ? Hep başkaları mı suçlu ?

Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Ne kadar sacmalamissiniz, bebegim duzeltilmis 11 aylik. Mama aliyor 11 kilo 80 cm. Hicbir zaman tombul bebek olmadi zaten, her zaman orantiliydi. Ayrica hicbir alerjisi yok su ana kadar. Altini dolduramayacaginiz sozler soylerek anneleri veya anne adaylarini kiskirtmayin lutfen.
940gr 35cm 26 haftalik dogdu, duzeltilmis 10 aylik yurumeye basladi. Acil sezaryen oldum, iyi ki normal dogurmamisim. Ve iyi ki mamayi icat etmisler.

Arkadaşınız şanslıymis ama benim çevremde devlette hep kötü tecrübe yaşayanlar var. Hatta ilkini devlette yapanlar ikinciyi özelde yaptı.
Kendi adıma hamileliklerim de, özele insanca muamele görmek için gittim, çünkü tecrübe edenlerin anlattıkları çok çirkindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…