- 21 Aralık 2019
- 40
- 15
- 18
- 44
Benim bugunki degerlerim:kızlar allah hepimize şifa versin öncelikle... benim fsh değerim yükselmiş 26 olmuş ama aşılama ve doğum kontrol hapından sonra öyle oldu, umarım düşecek.. sizin başınıza geldi mi ? bu ilaç dengeliyormu hormonları.. ben agnucaston aldım bu ay bakalım.
Degerlerin yuksek canim, yumurta sayi ve kalite olarak azalmis gorunuyor, kac yasindasin, onceki degerlerin nasildiBenim bugunki degerlerim:
Estradiol 143
Lh 21.36
Fsh 22.00
Ne anlama geliyor?
Normalde kac olmasi gerekiyor?
Bilginiz varmi?
41...Degerlerin yuksek canim, yumurta sayi ve kalite olarak azalmis gorunuyor, kac yasindasin, onceki degerlerin nasildi
Aynı durumu bende yaşadım fsh 21di yumurta azlığı da var tabiki ama tüp bebek ilaçlarıyla 6 tane toplandı ama devlet hastanesi diye negatif tutmadı. Ama ben fshyi düşürmek için cyclo-prognova da kullandım 15e düşürdüm... aramızdaki fark maalesef yaş ben 32 yaşındayım ama sonuç değişmiyor menopoz başlangıcı sonuçta41...
Ekimin sonunda farkedildi ilk.
O gun bugundur moralim sıfır :'(
Yasama hevesim kalmadı :'(
Hiçbirşeyden keyif alamaz oldum :'(
Aklimda surekli bu konu :'(
Yumurta 1-2 tane ya çıkıyor ya cikmiyor. Cikan yumurtalarda kalitesiz.
Gecen ay 5 yumurta gordu doktor.
Corona dan kaynakli tatile girdi hastaneler toplanamadi.
5 yumurtayi bir daha bulamam...
Zaman aleyhime isliyor :'(
Yasimi hic gostermiyor olmak aldatti beni :'(
Benikde fsh 28, 3 aydir boyle ve bianda yukseldi, bir onceki ay hic bisey yoktu. Bu ay bakalm nasil. Erken menopoz diyorlar41...
Ekimin sonunda farkedildi ilk.
O gun bugundur moralim sıfır :'(
Yasama hevesim kalmadı :'(
Hiçbirşeyden keyif alamaz oldum :'(
Aklimda surekli bu konu :'(
Yumurta 1-2 tane ya çıkıyor ya cikmiyor. Cikan yumurtalarda kalitesiz.
Gecen ay 5 yumurta gordu doktor.
Corona dan kaynakli tatile girdi hastaneler toplanamadi.
5 yumurtayi bir daha bulamam...
Zaman aleyhime isliyor :'(
Yasimi hic gostermiyor olmak aldatti beni :'(
Sizin yaşınız kaç?Benikde fsh 28, 3 aydir boyle ve bianda yukseldi, bir onceki ay hic bisey yoktu. Bu ay bakalm nasil. Erken menopoz diyorlar
37, bi anda ne oldu anlamiyormSizin yaşınız kaç?
:'(37, bi anda ne oldu anlamiyorm
1 aydan fazla kullanmak mi canım? Ben bülent tıraşın yazısında dusuk rezervliler en az 4 ay kullansın diye okudum kafam karıstıDHEA yı aydan fazla kullanmak zarar veriyor dedi doktor. Bilginiz olsun.
bilmiyorum ki bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve kalitesiz sağ tüpüm de yok ullanmadığım tek ilaç buydu . siz kullndınız mı ?Gerçekten kalite konusunda etkili mi acaba
benimde sağ tüp yok solda yumurta eh işte amh değerim en son 1 di ama kalite sıkıntım var döllenme olmadı tğp bebekteArkadaşlar ben de 4 aydır kullanıyorum. Yan etki yaşamadım. Devam edeceğim tüp bebek tedavisine başlayacağım çünkü.
bazı çalışmalar kalitesini artırdığını söylüyor. Doktorum da kullan dedi.
34 yaşındayım. Dış gebelik nedeniyle martta sağ tüpüm alındı. Sadece sol tüp var ama sol yumurtam çok zayıf. Sağ yumurtam da öyle canavar gibi de değil maalesef. 4 ay arayla yaptırdığım amh: 0,61 ve 0,41 çıktı farklı labaratuarlarda.
kullanmadım, drum pek bi numarası yok onun dedi. zaten hormon ilacı diye istemiyordum kullanmak ama aklımda da kalmadı değil :)bilmiyorum ki bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve kalitesiz sağ tüpüm de yok ullanmadığım tek ilaç buydu . siz kullndınız mı ?
Merhaba.uzun zaman geçmiş. Ben de biosteron kullanıyorum şu an.tüp bebek tedavisine başladım bu ay ilk denemem.2 ay kullandim doktor 1 ay daha kullan dedi.benimde rezervim düşük. Acaba siz yumurta sayısı ve kalitesinde fayda gordunuzmu. Umarım ise yaramıştır.suan ki durumunuz nedir acaba. Inşallah mesajimi görürsünüzbilmiyorum ki bende sol yumurta yavaş çalışıyor ve kalitesiz sağ tüpüm de yok ullanmadığım tek ilaç buydu . siz kullndınız mı ?
Merhaba tedaviye başladınızmi acaba.bende bu ilacı kullanıyorum Iki aydır.bu ay tedaviye başladım.siz fayda gordunuzmu bu ilaçtan .son durumunuz nedir acaba.cok heycanlı ve tedirginim. Umarım ilaç ise yaramıştır.insallah hamile kalmışsınızdırArkadaşlar ben de 4 aydır kullanıyorum. Yan etki yaşamadım. Devam edeceğim tüp bebek tedavisine başlayacağım çünkü.
bazı çalışmalar kalitesini artırdığını söylüyor. Doktorum da kullan dedi.
34 yaşındayım. Dış gebelik nedeniyle martta sağ tüpüm alındı. Sadece sol tüp var ama sol yumurtam çok zayıf. Sağ yumurtam da öyle canavar gibi de değil maalesef. 4 ay arayla yaptırdığım amh: 0,61 ve 0,41 çıktı farklı labaratuarlarda.
Canim ben 4 ay kullandim..yumurta sayim..2 tane gorunuyodu 1 toplaniyodu hep..4 ay sonunda bu trdavide 4.5 tane gorundu..suan 3 yumurtam var..sabah Allah izin verirse toplanacakk..bende sayi artti..bakalim yarin..hepsi dolu cikcakmi..yada..5. Gune hepsi gidicekmi bilmiyorum..Merhaba.uzun zaman geçmiş. Ben de biosteron kullanıyorum şu an.tüp bebek tedavisine başladım bu ay ilk denemem.2 ay kullandim doktor 1 ay daha kullan dedi.benimde rezervim düşük. Acaba siz yumurta sayısı ve kalitesinde fayda gordunuzmu. Umarım ise yaramıştır.suan ki durumunuz nedir acaba. Inşallah mesajimi görürsünüz
Allahım inşallah toplama işlemin başarıyla geçer.Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinCanim ben 4 ay kullandim..yumurta sayim..2 tane gorunuyodu 1 toplaniyodu hep..4 ay sonunda bu trdavide 4.5 tane gorundu..suan 3 yumurtam var..sabah Allah izin verirse toplanacakk..bende sayi artti..bakalim yarin..hepsi dolu cikcakmi..yada..5. Gune hepsi gidicekmi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?