- 21 Aralık 2019
- 40
- 15
- 18
- 44
Ben olmuyorumBende kendiligimden adet oluyorum.
Merhabalar
Konu çok eski ama bi şansımı denemek istedim. Dr nuz hangi aktarı onermisti öğrenebilir miyim?
Arkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.
Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım
günaydın kızlar bugün yine kahve rengi leke geldi bilemiyorum ... biraz sonra doktora gidecem bakalım ne dicek... bugün 35. günüm eğer yanılıp şaşırıp hamile kalmışsam amh 0,1 fsh 20 küsürdü bu ay folükülde 5 di ...UMUDUM MU ? TEK KELİMEYLE SIFIRRR.... akşam yazarım kızlar anneme geçecem hastane çıkışı....
Hayır cnm çok uğraştım yumurta elde edilemedi..Işe yaradimi? Bebeginiz oldumu? Ne olur bilgi verin.
Hayır cnm çok uğraştım yumurta elde edilemedi..
günde 3 tane.Günde kac tane kullandin?
Adetleriniz duzenli mi3 gun once amh olcumu yaptirdim 0.10 cikti.
Sag ve sol yumurtaligimda toplam 5 yumurta goruldu.
Yumurtalarin kucuk oldugu soylendi.
20 ekimde amh yaptirmistim. 0.03 cikmisti.
31 Araliktan bu yana
gunde 3 tane DHEA
1 tane prowomen kullaniyorum.
Tok karnami ac kullanmtaliyim bilmiyorum.
Doktorun biri ac digeri tok digeri farketmez dedi.
Bebeginiz oldumu bu amh degeri ile
lutfen yazin. Bilgilendirin. Umarim gorur ve bilgilendirirsiniz. Gozum burada olacak.
Merhaba,çok eski bir konu ancak sizin üyeliğiniz güncel olduğu için sormak istedim,ben de ikinci çocugu isterken amh ve fsh engeline takıldım burdaki Dr um tup bebek dedi gittik 3 merkez gezdik Martta ancak 3u de bizi eve gönderdi siz gidin bi 6 ay deneyin diye,ancak ben çok umutsuzum vitamin falan araştırırken dhea yi keşfettim nasıl kullandınız ve gebeliginizi de vitamin desteği ile mi elde ettiniz acaba hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin bebeginizeczaneler olmadigini soyluyor cnm internettede yok stoklarda bunu ithal eden firmada 2 3 ay sonra getirecgini soyledi
Başka ürün var ama adı PURİTANS DHA TABLET BAYA FARKLI MG FORMALRDA VAR BEN ALDIM NETTENMerhaba,çok eski bir konu ancak sizin üyeliğiniz güncel olduğu için sormak istedim,ben de ikinci çocugu isterken amh ve fsh engeline takıldım burdaki Dr um tup bebek dedi gittik 3 merkez gezdik Martta ancak 3u de bizi eve gönderdi siz gidin bi 6 ay deneyin diye,ancak ben çok umutsuzum vitamin falan araştırırken dhea yi keşfettim nasıl kullandınız ve gebeliginizi de vitamin desteği ile mi elde ettiniz acaba hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin bebeginiz
Evet ona da baktım ancak 250li tabletlik olanı mevcut birkaç yerde o da baya fazla geldi banaBaşka ürün var ama adı PURİTANS DHA TABLET BAYA FARKLI MG FORMALRDA VAR BEN ALDIM NETTEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?