DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Hangi sehirde bu aktar. Belirtin lutfen bizlerde alalim. Simdiden tesekkur ederim.
Yumurta kalitesini artirmak ve fsh düzeyini dusurmek içinmi bu aktarin yapacagi karisim.

ben 3 ay biosteron kullandım ama tüp bebekte yumurtalarım ve embriyolarım çok kalitesiz oldugundan tedavim iptal edildi. yine biosterona devam ediyorum. bakalım etki edecek mi...

3 gun once amh olcumu yaptirdim 0.10 cikti.
Sag ve sol yumurtaligimda toplam 5 yumurta goruldu.
Yumurtalarin kucuk oldugu soylendi.

20 ekimde amh yaptirmistim. 0.03 cikmisti.

31 Araliktan bu yana
gunde 3 tane DHEA
1 tane prowomen kullaniyorum.

Tok karnami ac kullanmaliyim bilmiyorum.
Doktorun biri ac digeri tok digeri farketmez dedi.

Bebeginiz oldumu bu amh degeri ile
lutfen yazin. Bilgilendirin. Umarim gorur ve bilgilendirirsiniz. Gozum burada olacak.

kızlar allah hepimize şifa versin öncelikle... benim fsh değerim yükselmiş 26 olmuş ama aşılama ve doğum kontrol hapından sonra öyle oldu, umarım düşecek.. sizin başınıza geldi mi ? bu ilaç dengeliyormu hormonları.. ben agnucaston aldım bu ay bakalım.

Adetleriniz duzenli mi

eczaneler olmadigini soyluyor cnm internettede yok stoklarda bunu ithal eden firmada 2 3 ay sonra getirecgini soyledi
Merhaba,çok eski bir konu ancak sizin üyeliğiniz güncel olduğu için sormak istedim,ben de ikinci çocugu isterken amh ve fsh engeline takıldım burdaki Dr um tup bebek dedi gittik 3 merkez gezdik Martta ancak 3u de bizi eve gönderdi siz gidin bi 6 ay deneyin diye,ancak ben çok umutsuzum vitamin falan araştırırken dhea yi keşfettim nasıl kullandınız ve gebeliginizi de vitamin desteği ile mi elde ettiniz acaba hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin bebeginiz

Başka ürün var ama adı PURİTANS DHA TABLET BAYA FARKLI MG FORMALRDA VAR BEN ALDIM NETTEN

Kızlar DHEA ya özel bir başlama zamanı var mı acaba,mesela adet başlangici veya sonrası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…