Sanırım ki markaları diye tahmin ediyorum?swanson,puritans. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde1, 75mg puritans pride Dhea kullandım. Etkisi 1,5 ay sonra çıkıyormuş...Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama son 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalınca 2 ay çöpe gidiyor sanki? Sizdeki durumu iletirsiniz bakalım ne oldu?Merhaba,
Maalesef ilk sorunuzun yanıtını ben de bilmiyorum. İlk kez bu tür ilaçlar kullaniyorum.
Bana doktorum onermiyorum demedi ve Bioseteron yazdı, fakat dediğiniz gibi o hanım in kist ile ilgili yazısını ben de okudum ve çok merak ediyorum gerçekten. Sali günü vajinal kontrolüm var ve aynı zamanda da ilacı kullanmaya başlayalı bir ayım dolmuş olacak. Olumlu ve olumsuz etkilerini merak ediyorum ben de.
Sanırım ki markaları diye tahmin ediyorum?swanson,puritans. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde1, 75mg puritans pride Dhea kullandım. Etkisi 1,5 ay sonra çıkıyormuş...Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama son 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalınca 2 ay çöpe gidiyor sanki? Sizdeki durumu iletirsiniz bakalım ne oldu?
Sanırım ki markaları diye tahmin ediyorum?swanson,puritans. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde1, 75mg puritans pride Dhea kullandım. Etkisi 1,5 ay sonra çıkıyormuş...Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama son 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalınca 2 ay çöpe gidiyor sanki? Sizdeki durumu iletirsiniz bakalım ne oldu?
Kist olmamasına sevindim cnm, benim 3 ay sonra kist oldu, şimdi bıraktım 1,5 aydır kullanmıyorumMerhaba,
Salı günü kontrolüm vardı. Rahimde, yumurtalıkta kist vb bir sorun yok çok şükür. Bir tane gelişmiş yumurta görünüyor dedi doktor. Ona istinaden Salı günü tekrar kontrole çağırdı. İlaçlarımın ilk kutusu bitti, ikincisine devam edeceğiz dedi.
Bu arada en çok merak ettiğim şey FSH veya AMH'a ilacın etki edip etmeyeceğiydi fakar reglim Cuma günü başladı, maalesef reglim kısa sürdüğü için (3 gün) kan tahlili veremedim. Sanıyorum gelecek ay kan tahlili yaptıracaktır doktor.
Kist olmamasına sevindim cnm, benim 3 ay sonra kist oldu, şimdi bıraktım 1,5 aydır kullanmıyorum
Merhaba biosteron Kullanımından sonuç aldiniz mi acaba doktor bana da verdi E2 değerim düşükArkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.
Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım
Canım kendiliğinden adet göryormuydn bende cylo kullanıyorum ama doktorum bebek ıstyosn kes dedıArkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.
Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım
Bende aldm testere dişli aslan pencesi bakalım ne çıkacak bu ay tahlilleri de adet görmıyorm kendılğımden nasıb elimden geleni yapıcam takdir yaradanınbende yaklaşık üç aydır kullanıyorum hapı umarım faydası olur 3 yumurtam vardı günde 2 tane kullanıyorum birde fülik asit kullanıyorum geçen gün saraoçlunun tv programında izledim testere dişli aslan pencesi dedi onuda içmeye başladım şifa niyetine ne olursa deniyorum dogrumu bilmiyorum ama umut işte
Canım mm Bende mı alsam dhayı prowomen almştm ama işim zor adet görmıyorm erken menepoz nasıpArkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki bu ay. yaklaşık 1 aydır dheayı kullanıyorum 3 aydır adet görmüyordum cyclo ile birlikte başladım dheayı içmeye ilk önce birinci adetimi gördüm 3 ay sonra. şuan adetim bitti. benim için bu ay önemli çünkü yumurtalar yenilendi inş. bu arada ben rahim filmide çektirdim zaten adet görmediğim için 3 aydır herhangi bir günde çektirmiştim. 1 tane 16mm çapında yımurtaya benzer birşey görüyorum demişti doktor o yumurta görünümlü kalıntı 3 aydır orda duruyordu ne büyüyordu nede küçülüyordu. cyclodan sonra adet görünce inş oda gitmiştir. heycandan doktora gitmedim hiç bu ay için. bu ay hergünü değerlendireceğim. inş Güzel şeyler yazmak nasip olur. doktora bu ayıda geçirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum. şuanlık kıllanma gibi buna bemzer yan etki görmedim. günde 3 tane içmeme rağmen. Ayrıca kalsiyum+d vitamini takviyesi alıyorum. birde sülük yaptırmıştım. inş onunda faydası olur. birde hayıt ısırgan karışımlı macuna başlayacağım. nedense onu düzenli kullanamıyorum bugünden sonra onada düzenli başlayacağım. benden bu kadar şimdilik :) gelişmeler oldukça yazıcam
sizde yazın. konuşalım dertleşelim destek olalım birbirinmize
canım doktrum bana bebek düşünuyorsun cyloyu kes dedi bırakıncada kendliğimden adet görmediğim gibi fsh de yükselıyor 50 lerde seyredıyor bırakınca ben anlamadım ama dun burda okuduktan sonra dheayı aldım başladım günde 2 alıyorum yeterlimi akşamda cyloyu d vıtamınıde alıyorm 5 gün klomen kullandım geçen ay sonra ultrason çektım ama ne fayda hıc gelişme yok folukul yok rab hayrlısnı bılr bana yumrta naklı dediler asla dedım iş oraya kalırsa bır yetım sahıplenırm dahaıyı ilaca bugun başladım tahlıl yaptrınca yazıcam lakın başka bırı fshyı geçici düşürüyor braknnca hemen çıkıyor yazmıs bu doğrumu ?Arkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki bu ay. yaklaşık 1 aydır dheayı kullanıyorum 3 aydır adet görmüyordum cyclo ile birlikte başladım dheayı içmeye ilk önce birinci adetimi gördüm 3 ay sonra. şuan adetim bitti. benim için bu ay önemli çünkü yumurtalar yenilendi inş. bu arada ben rahim filmide çektirdim zaten adet görmediğim için 3 aydır herhangi bir günde çektirmiştim. 1 tane 16mm çapında yımurtaya benzer birşey görüyorum demişti doktor o yumurta görünümlü kalıntı 3 aydır orda duruyordu ne büyüyordu nede küçülüyordu. cyclodan sonra adet görünce inş oda gitmiştir. heycandan doktora gitmedim hiç bu ay için. bu ay hergünü değerlendireceğim. inş Güzel şeyler yazmak nasip olur. doktora bu ayıda geçirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum. şuanlık kıllanma gibi buna bemzer yan etki görmedim. günde 3 tane içmeme rağmen. Ayrıca kalsiyum+d vitamini takviyesi alıyorum. birde sülük yaptırmıştım. inş onunda faydası olur. birde hayıt ısırgan karışımlı macuna başlayacağım. nedense onu düzenli kullanamıyorum bugünden sonra onada düzenli başlayacağım. benden bu kadar şimdilik :) gelişmeler oldukça yazıcam
sizde yazın. konuşalım dertleşelim destek olalım birbirinmize
bide bişey kafama takıldı rahım filmi isteyen doktrum hiç olmadı sahı onu neden istyorlar sizden yumrta takıbını ultrasonla yapmıyorlarmı_?canım doktrum bana bebek düşünuyorsun cyloyu kes dedi bırakıncada kendliğimden adet görmediğim gibi fsh de yükselıyor 50 lerde seyredıyor bırakınca ben anlamadım ama dun burda okuduktan sonra dheayı aldım başladım günde 2 alıyorum yeterlimi akşamda cyloyu d vıtamınıde alıyorm 5 gün klomen kullandım geçen ay sonra ultrason çektım ama ne fayda hıc gelişme yok folukul yok rab hayrlısnı bılr bana yumrta naklı dediler asla dedım iş oraya kalırsa bır yetım sahıplenırm dahaıyı ilaca bugun başladım tahlıl yaptrınca yazıcam lakın başka bırı fshyı geçici düşürüyor braknnca hemen çıkıyor yazmıs bu doğrumu ?
maveracım selam canım.. yumurtanın çatlamasına okadar mutlu oldumki kalbimde bir umut pırıldadı, bin mutluluk oluştu..gözünaydın canım.. çalışmalara devam ediyosun ?? muhtelemen ... kanama gibi olmaması çok iyi olmuş canım resmen ovulasyon olmuşşş hadi bakalım inşallahhh.....!! buarada ben de senden çooookk ümitliyim haberin olsun enerjn buaralara yansıyor , azimlisin :) yorucu günün ardından bu haber iyi geldi inannn..... eve yeni geldim .. ...sana bi haber verim ,, .. ortadoğudaki hsg mi çeken doktorumun yanına gittim evrak almak için bana şöyle söyledi,, sizin gibi hastaların sorunu yumurtanın az olmasının yanında muhtelemen kalitesiz çıkması.. toplamadan anlaşılmaz ama sana önerim bi aktar var oraya git dedi bi karşım hazırlicaklar onu kullan dedi.. hastalarımı gönderdim aldılar sonuç hep olumlu oldu dedi.. neyse ben dururmuyum hemen gittim .. aktardaki adam fsh düşecek yumurtalar kalitelli hale gelecek tam 1,5 ay sürecek bu karışımı bitirmen dedi .. nekadar dedim 450 tl dedi.. içinde ne var diye sordum söleyemeyiz dedi ... ama garantisi 100 de 100 dedi.. tamamen organik dedi.. tabi ben almadan çıktım .. ama aklımda orda kaldı ... işi fazlasıyla ticarete dökmüşler . faydası var inandım ama kendim bişeyler yapmak istiyorum canm ..şuan zaten çok harcamalarımız var...
Merhaba dhea kullanımı sonrası tahlil yaptırdınız mı faydasını gördünüz mü?canım doktrum bana bebek düşünuyorsun cyloyu kes dedi bırakıncada kendliğimden adet görmediğim gibi fsh de yükselıyor 50 lerde seyredıyor bırakınca ben anlamadım ama dun burda okuduktan sonra dheayı aldım başladım günde 2 alıyorum yeterlimi akşamda cyloyu d vıtamınıde alıyorm 5 gün klomen kullandım geçen ay sonra ultrason çektım ama ne fayda hıc gelişme yok folukul yok rab hayrlısnı bılr bana yumrta naklı dediler asla dedım iş oraya kalırsa bır yetım sahıplenırm dahaıyı ilaca bugun başladım tahlıl yaptrınca yazıcam lakın başka bırı fshyı geçici düşürüyor braknnca hemen çıkıyor yazmıs bu doğrumu ?
Merhaba hayır yapmadım doktorum durumumu bıödğı ICIN oyle her ay tahlil yapmıyor fsh hormonun sürekli kullandığım Cylo prognovaya gore değiştiği için bu ay amlytm var sonrası tahlil ister bende sana yazarmMerhaba dhea kullanımı sonrası tahlil yaptırdınız mı faydasını gördünüz mü?
Merhaba evet beşırşı donem kullandım sanrm kas kemik iskelet ağrlık endeksi i ağırlaştrdı kilo aldm hormonal olarak ben kıstas olmam size çünkü kendiliğimden adet goruyorm kızlar sız biraz fazla içmıyormusnz ben 1 adet alıyordum 50 gramlıktanSonuc ne oldu sevgili üyedaşım.
Ben 31 ocakta bu yana kullanmaya basladim gunde 3 tane. Artı prowomen isimli bir ilac günde 1 tane. Prospektuste ses kalinlasmasi, kıllanma, akne yapabilir yazıyor. Bilgi rica ediyorum. Umarim görür ve donersiniz. Simdiden tesekkur ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?