DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Sanırım ki markaları diye tahmin ediyorum?swanson,puritans. Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında 3ay günde1, 75mg puritans pride Dhea kullandım. Etkisi 1,5 ay sonra çıkıyormuş...Tüp tedavilerimde önceleri kist olmuyordu ama son 2 aydır 2. günümde kist oluyor? Maalesef çökmelerini beklemek durumunda kalınca 2 ay çöpe gidiyor sanki? Sizdeki durumu iletirsiniz bakalım ne oldu?

SE

Ben de şuan günde iki kez Biosteron 25 mg alıyorum. Esasında şuan ben tüp bebek tedavisi olmuyorum, şuan bu hormon destek tedavi. AMH ve FSH'ımda sorun var. Eşimin tahlilleri tam sonuçlandığında esas tedavi başlayacak diye düşünüyorum. Salı günü kontrolden sonra hemen buradan durumu paylaşmaya çalışırım. 6 tane yumurtam vardı toplamda. Sanırım bu ilaç yumurta sayısı ve kalitesine destek olmada işe yarıyor. O amaçla fayda etmesi için reçete edilmiştir.

Merhaba,
Salı günü kontrolüm vardı. Rahimde, yumurtalıkta kist vb bir sorun yok çok şükür. Bir tane gelişmiş yumurta görünüyor dedi doktor. Ona istinaden Salı günü tekrar kontrole çağırdı. İlaçlarımın ilk kutusu bitti, ikincisine devam edeceğiz dedi.

Bu arada en çok merak ettiğim şey FSH veya AMH'a ilacın etki edip etmeyeceğiydi fakar reglim Cuma günü başladı, maalesef reglim kısa sürdüğü için (3 gün) kan tahlili veremedim. Sanıyorum gelecek ay kan tahlili yaptıracaktır doktor.

Kist olmamasına sevindim cnm, benim 3 ay sonra kist oldu, şimdi bıraktım 1,5 aydır kullanmıyorum

Kist olmamasına sevindim cnm, benim 3 ay sonra kist oldu, şimdi bıraktım 1,5 aydır kullanmıyorum

Sanırım ben de bırakacağım. Denge problemim oluşmaya başladı. Baş dönmesi ile denge problemi arasında gidip geliyorum maalesef.

Merhaba biosteron Kullanımından sonuç aldiniz mi acaba doktor bana da verdi E2 değerim düşük

Canım kendiliğinden adet göryormuydn bende cylo kullanıyorum ama doktorum bebek ıstyosn kes dedı

Bende aldm testere dişli aslan pencesi bakalım ne çıkacak bu ay tahlilleri de adet görmıyorm kendılğımden nasıb elimden geleni yapıcam takdir yaradanın

Canım mm Bende mı alsam dhayı prowomen almştm ama işim zor adet görmıyorm erken menepoz nasıp

canım doktrum bana bebek düşünuyorsun cyloyu kes dedi bırakıncada kendliğimden adet görmediğim gibi fsh de yükselıyor 50 lerde seyredıyor bırakınca ben anlamadım ama dun burda okuduktan sonra dheayı aldım başladım günde 2 alıyorum yeterlimi akşamda cyloyu d vıtamınıde alıyorm 5 gün klomen kullandım geçen ay sonra ultrason çektım ama ne fayda hıc gelişme yok folukul yok rab hayrlısnı bılr bana yumrta naklı dediler asla dedım iş oraya kalırsa bır yetım sahıplenırm dahaıyı ilaca bugun başladım tahlıl yaptrınca yazıcam lakın başka bırı fshyı geçici düşürüyor braknnca hemen çıkıyor yazmıs bu doğrumu ?

bide bişey kafama takıldı rahım filmi isteyen doktrum hiç olmadı sahı onu neden istyorlar sizden yumrta takıbını ultrasonla yapmıyorlarmı_?

Merhabalar
Konu çok eski ama bi şansımı denemek istedim. Dr nuz hangi aktarı onermisti öğrenebilir miyim?

Merhaba dhea kullanımı sonrası tahlil yaptırdınız mı faydasını gördünüz mü?

Merhaba dhea kullanımı sonrası tahlil yaptırdınız mı faydasını gördünüz mü?
Merhaba hayır yapmadım doktorum durumumu bıödğı ICIN oyle her ay tahlil yapmıyor fsh hormonun sürekli kullandığım Cylo prognovaya gore değiştiği için bu ay amlytm var sonrası tahlil ister bende sana yazarm

Sonuc ne oldu sevgili üyedaşım.
Ben 31 ocakta bu yana kullanmaya basladim gunde 3 tane. Artı prowomen isimli bir ilac günde 1 tane. Prospektuste ses kalinlasmasi, kıllanma, akne yapabilir yazıyor. Bilgi rica ediyorum. Umarim görür ve donersiniz. Simdiden tesekkur ediyorum.

3 aydır günde 3 biosteron kullaniyorum. yan etkisini görmedim, etkisini görüp görmedigimi bu tüp bebek tedavisinde anlayacagim.

Merhaba evet beşırşı donem kullandım sanrm kas kemik iskelet ağrlık endeksi i ağırlaştrdı kilo aldm hormonal olarak ben kıstas olmam size çünkü kendiliğimden adet goruyorm kızlar sız biraz fazla içmıyormusnz ben 1 adet alıyordum 50 gramlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…