- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
kuzum aynı durumdayım şuanda psikolojik olarak benim durum biraz daha farklı olsa da
istediklerinin olmaması bunları düşünüp durmak çok kötü. çaresizlik çok kötü.
duadan başka yapacak bir şey de yok. inşallah istediğin hayatı sürersin canım. Allah yardımcın olsun.
Canım bende hemen hemen aynı durumdayım allahtan eşim ve işim var gerisi boşu bende hep dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
sendemi tatlım .... bak yine aynı hissi taşıyoruz
amin güzelim amin ben eşimlede anlaşamıyorum iş durumumda kötü işte :26:
Dibe vurmak guzeldir. Daha fazla batacak bir yerin yoktur cunku.
Yapacagin butun olumsuz dusunceleri bir kenara atmak ve her gun sadece bir sorununa el atmak. O sorunu cozene kadar otekileri hic mi hic dusunme. En kolayindan basla , yavas yavas islerinin cozuldugunu goreceksin.
arkadaşlar bu mübarek günde dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim....... Rabbim her zor durumda olana yardım etsin inşaallah ezan okunurken dilerim.
eşinizle sorununuz var , maddi göçmüş durumdasınız , manevi olarak eşiniz anneniz kimseyi bulamıyorsunuz sizi anlayacak , kendinizi günahkar hissediyorsunuz , eliniz kolunuz kalkmıyor , neye elinizi atsanız kuruyor gibi hissediyorsunuz , çok istediginiz birşey olmuyor , sağlık problemleri yaşıyorsunuz , mesleginizi yapamıyor iş bulamıyorsunuz , çok seviyorum dediginiz herkes sanki yoklar , insanların kötülükleri yedikleri kul hakları umursamızlıklarını görüp Allahım bu ne hal böyle diyorsunuz , yaşamak çok zormuş ya diyorsunuz...........yani kendinizi en dipte hissediyorsunuz............ nasıl geri ayağa kalkarsınız ?
ben bu dediklerimin hepsini yaşıyorum kendimi çok yorgun ve çok çaresiz hissediyorum....
Dibe vurduğunuzda diyorsunuz.. kime göre dip?
Hiçbirşeyin en dibini bilemezsiniz. Hakkınızda ne hayırlı ne değil bilemezsiniz. Dibe vurmuş gibi hissettiğinizde de yine de halinize şükredin ki sizden dipte olanlar da vardır diye. Şükredin ki isyan boyutuna gelmesin. Mübarek günlerde edilen dualar geri çevrilmez dua edin.. Rabbimizden başka sığınacak kimsemi var.. İsyan ediyoruz bazen ama ne büyük günah.Veren de Allah alan da..
Dua edin arkadaşım Allah yardımcınız olsun..
isyan etmiyorum Rabbimin aksine beni sevdigine imtihan ettigine inanıyorum ama depresif halde olmak ve sorunlarımın hepsinin birden üzerime gelmesiyle hatta yıllardır devam etmesiyle ayağa daha da dik yenilenmiş kalkmak için cabalıyorum.
dibe vurma konusunda emin olun ki yalnız değilsiniz.ben defalarca kendimi dibe vurmuş hissettim halen de hissediyorum.daha da dibi vardır biliyorum.şikayetlendiğim için pişman oluyorum bu durumda.bir uçtan bir uca gidip geliyorum.bir yandan kendime acıyıp,vay ben ne bahtsızım deyip iç çekiyorum bir yandan da şikayet etmemeliyim bu Allahın gücüne gider daha beter olmaktan Allah korusun deyip şükrediyorum.yapabilecek bir şey yoksa Allaha dua edip ona sığınmak ve herşeyi zamana bırakmak gerekiyor.bu konuda başka bir çare de ben bilmiyorum.:44:
sendemi tatlım .... bak yine aynı hissi taşıyoruz
amin güzelim amin ben eşimlede anlaşamıyorum iş durumumda kötü işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?