Dibe vurdum, artık ölmek istiyorum.

Yolunsonunda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
187
26
13
30
Her şey berbat gidiyor, hatta hiçbir şey gitmiyor. Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz, sadece bir kaç mesaj atma oluyor. Dün konuştuk biraz ve konu başka şeylere gitti, benim eskiden yaptığım çok büyük bir hatayı hatırlattı, ben çok utandım. Bu hata da bir kere beni bırakmasından korktuğum için tehdit etmiştim işte kuzeninine anlatıp onu ararım onunla konuşurum diye, kuzeni de erkek ve araları iyi değil, ben sadece beni arasın konuşalım diye yapmıştım şimdi sürekli yüzüme vuruyor o kadar utanıyorum ki. Yakın bir arkadaşım vardı şimdi aramız bozuldu, sevgilimle tartıştığımızdaki çoğu olayı sırlarımı biliyor ve çok saçma bir olaydan aramız bozuldu, eskiye göre çok değişti bu arkadaşım ya da ben yeni tanıdım, bu kız her türlü sırrımı başkalarına söyleyebilecek birisi, eski arkadaşları hakkında herkese onların sırlarını anlatırdı, bense asla bunu yapacak karakterde biri değilim, yapmayacağımı bildiği için kendisi rahat. Bu kız benim yine moralimi bozdu ve sevgilimle konuşurken bahsi geçti, sevgilim de sinirlendi, sen bu olay için aranı bozdun ama geçmişte bize çok müdahele etti tamamen kesmedin bağlarını dedi halbuki ben mesafe koymuştum bu son olay bana yönelikti ama her şeyi bitiren nokta oldu. Sevgilimse ona değer versem en başta keseceğimi kendi başına gelse başta keseceğini arkadaşlığını falan söyledi, halbuki ben zamanla azalttım ilişkimi. İşte sevgilim onun numarası var bende ben ona yazarım sorarım falan dedi, ben de sakın böyle bir şey yapma beni küçük duruma düşürürsün dedim olmaz bana bırak dedim. Şimdi yazarsa da bu kız benim üzgünken anlattığım sinirle söylediğim şeyleri sevgilime söylerse diye çok korkmaya başladım, erkek arkadaşıma yazma deyince benim o eski hatamı taklit ederek anlattı nasıldı sen yaparken falan diye benden nefret eder gibi konuştu, lütfen hatırlatma çok utanıyorum dedim ama öyle utanıyorum ki o yaptığım için, kendimi çok rezil hissediyorum. Şimdi de aramız bozuldu diye bu kızın bütün çevreye benim sırlarımı duyulmasını istemediğim şeyleri anlatmasından, sevgilime yazıp bazı şeyleri aramızın bozulmasından korkuyorum, sevgilime o sinirle anlattığım şeyleri söyleyemedim çünkü, söylesem benden iğrenecek kadar net biri, halbuki ben iyi olmadığım çok kötü olduğum için çaresiz kaldığım zamanlarda anlattım onları. Annemle de aram bozuk bu korkulardan bilinmezlikten ölmek istiyorum artık, ne yapacağımı bilemiyorum, bana bir akıl verin nolur....

Yahu bunun için mi yaşamak istemiyorsun?
Klasik olacak ama ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun?
Diğer arkadaşlarının sırrını ifşa eden kişiye niye sırlarını döktün ki?
O ergen sevgiliyi de arkadaşı da def et hayatından ve yeni bir sayfa aç.

O zamanlar kötü niyetli olduğunu düşünmüyordum ve ben çok zor zamanlar geçirdim yalnız kaldım o yüzden ona anlattım. Şimdi kendimi dünyanın en kötü insanı gibi hissediyorum, yani bu yaptıklarım omuzlarıma ağır geliyor, erkek arkadaşım bunları duysa güveni tamamen yıkılır yerine gelmez ve bu arkadaşım da benim aramın bozuk olduğu birine yaklaşıyor aramız bozulunca daha da yaklaştı beni sinirlendirmek için ama ben onunla iyi olmasına sinirlenmem sadece böyle basit bir davranışı yapması bende bitirdi onu. Sanki herkesle aram bozuk kimse beni önemsemiyor gibi hissediyorum sorunlu bir insanım farkındayım ve insanlar kim bilir hakkımda ne düşünecek diyorum hep

Bu mu ölümü isteyecek sebep.Kaldır kafanı bak bir etrafına.Bak gör insanlar neler yaşıyor ama yaşıyor.Tehdite dayalı bir ilişki,eskiyi hortlatan sevgili....nedir yani ne var eskide adam mı öldürdün.Bırak gitsin hayatında böyle lüzumsuz insanları.Sevgili mi kalmadı dünyada.Yapmayın ya kendinizi basiretsiz insanalr için bu kötülüğü.

Ben hep o hatalarımın pişmanlığını yaşıyorum, bunda sevgilimin aşırı tepkilerinin, şu olursa her şey biter demesinin payı büyük. Erkek arkadaşım çok iyi çok düzgün bir insan ve seviyorum o yüzden hep bu korkularım oldu, bir de bu arkadaşım arkamdan konuşursa benim özelimi herkese söylerse diye çok düşünüyorum iyice psikolojim bozulmaya başladı, istemsiz bu kıza öfke duymaya başladım bunlar yüzünden aramız bozulsa normalde düzgünce bitse bunları düşünmezdim, ciddi anlamda psikolojik sorunlar yaşıyorum sanırım sürekli evde kafamda bunları düşünüp korkuyorum kalbimde çarpıntı olmaya başladı

Erkek arkadaşın olmamış ham daha, artı bazı perdeler yırtılmış artık bu ilişkiden hayır gelmez, gururunu çiğnetmeden medenice yol ver gitsin. Diğer arkadaşın da sırlarını açık ederse beni kıskandığı için iftira ediyor dersin olur biter. Hiç takma

Aklı başında düzgün bir erkek,eskiyi anımsatarak sevdiği insanı incitmez.Aklı başında düzgün bir erkek elin kızının telefonunu isteyerek saçma sapan işlere girişmez.Erkeklere bu kadar kıymet vermeyin.Hayat akıp gidiyor.Bugünün tekrarı yok.Ne hatası ne pişmanlığı.Nedir yani.Olmuş bitmiş.Önüne bak.Her insan hata yapar.Hayatını soldurma

Aylak kalmaktan oluyor bunlar.
Bundan mı ölmek istiyorsun.
Saçma..
Anlamıyorsunuz psikolojim iyice bozuldu çok yalnız kaldım ve herkesle aram bozulmaya başladı sanki ve kendimi çok kötü bir insan gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum buraya yardım istemek için yazdım iyi değilim çünkü

Bu
Bu yazdıklarınız rahatlattı biraz gerçekten, ben kendimi çok kötü bir insan gibi hissediyorum o yüzden ya öğrenirse ya o kız bir şey derse de benden nefret ederse aramızdaki kavgalarımızı anlatmadığımı sanıyor ama ben üzgünlükle anlattım bunları duyarsa benden nefret eder diye kendi kendimi yiyorum sürekli

Keşke daha olgun davranabilseydim ama çok hata yaptım belki ben daha farklı olsam olurdu o çok düzgün bir insan çünkü çok pişmanım süreli kalbimde çarpıntı oluyor artık düşünmekten, ben çok kötü bir insanım sanırım artık hep bunu düşünüyorum

Boşver hatalar insanlar için sonuçta tüm bunlara "tecrübe" deniyor. Önemli olan bunlardan ders alıp gelecekte aynı hatalara düşmemen. Kimse sandığın kadar mükemmel ya da düşündüğün kadar kötü değildir, sen doğru olmaya çalış gerisini boşver artık

Bak güzel kardeşim.Bunalabilirsin.Hata yapabilirsin.Öfkeyle yanlış hareketler yapabilirsin.Bi kız arkadaşınla çok samimisindir ona içini dökebilirsin.Sonrasında küsebilirsin.İnsanız yaa.Bunlar insanca şeyler.Trafikte kazayla adam ölüyor.Alnın ak başın dik olacak.Senin sevgilin dört dörtlük mü.Peygamber hırkası mı giymiş.Hatasız kul mu.
Önce kendine kendin değer ver.Gencecik insansın.Seni seven,sana kıymet veren,birlikte güzel vakit geçirdiğin,sana ilgi sevgi duysun diye çaba sarfetmediğin insanla birlikte ol.Kimseye bu kadar fazla değer yükleme.Bugün ölsen 3 gün ağlanır 4.gün unutulur.Hayatına bak.Yarınına bak.Değmeyen insanlar için kendini heba etme.Kendine önce kendin değer ver.Bak bu sinir bu üzüntüler ileriki yıllarda hastalık olarak geri dönüyor.Bi silkelen bi kendine gel.Git bi duş al rahatla duanı et yoluna bak.

Doğru söylüyorsunuz inşallah toparlanabilirim başıma bunlar gelirse diye artık hasta olmaya başladım çarpıntılarım oluyor psikolojim de iyi değil. Düzelmem gerekiyor ama nasıl yapacağımı da bilmiyorum, belki de sadece uyumam gerekecek bu aralar

Doğru söylüyorsunuz çok doğru şeyler yazmışsınız, ben günlerdir böyle korka korka dünyanın en büyük kötülüklerini yapmış gibi arkadan iş çevirmiş gibi düşünmekten kendimi yedim öyle yatıp korkuyorum sanki psikolojim alt üst oldu. Söylediğiniz gibi bir duş alıp dua edip rahatlamam gerek sanırım çok pişmanım çok bu hataları keşke yapmasaydım

Canım senin bu kadar dert ettiğin şeyler aslında çok küçük meseleler. Ama sen kafanda o kadar buyutmussun ki içinde boguluyorsun.
Öncelikle bu arkadaşın icin ya anlatırsa, ya şöyle olursa ya boyle olursa diye kendini yemekten vazgeç. Anlatırsa anlatsın yanı herkesin sırları var, herkesin hataları var. Geçmiş gitmiş. Geçmişi karıştıran, başkasının sırlarınıortaya döken utansın.
Erkek arkadaşını da o kadar büyütme gözünde. Onun da mutlaka senin duymani istemeyeceği muhabbetleri olmuştur erkek arkadaşlarıyla. Senin kadar dert etmiyordur eminim.

Doğru söylüyorsunuz, benim psikolojim iyice bozuldu sanırım, bütün gün bunları düşünmekten artık başım ağrıyor kalbimde çarpıntı oluyor sürekli ama takılmasam geçer belki doğru söylüyorsunuz inşallah geçer

dibe vurmak sandığın gibi bir şey değil, dibe vurursan anlarsın.. bu tarz küçük meseleler için hayatını ziyan etme, aileni de üzme. kendini sevmediğin ve kendine saygı duymadığın sürece bu küçük meseleleri büyütür de büyütürsün ve altında ezilirsin. umarım bazı şeyleri tecrübe etmişsindir. her şey herkese anlatılmaz.

kendini sev, kendine saygı duy..

Ettim gerçekten ama istemeden bu gerginliklerle annemi çok kırdım çok pişmanım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…