Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzu ilk okuduğumda sandım ki böyle tırnaklarınızla kazıyarak çok büyük başarılar elde etmiş, belli bir statü kazanmış bir insansınız. Okudukça olay zengin kocasının imkanlarıyla hava atmaya çalışan bir kadına evrildi. Zengin koca bir başarı değil, tercihtir.

Ha diyelimki sizin dediğiniz gibi insanlar kıskanç, bu durumda başarılarınızı değil eşinizin imkanlarını kıskanıyorlar. Yani olay sizle ilgili değil yine.

ben hemsireyim, esim cerrah.

Evet panpa çok çalışıp çabalamışsın gerçekten

Onuda son yorumu yapayım , annem babam da bu meslek kombosu, annem de 6 çocuklu fakir bir ailenin kızı berbat da bir yerden geliyor ama bir gün olsun böyle çiğ davranışlarda bulunduğunu görmedim. Akıl bambaşka bir şey olunca oluyor, olmayınca olmuyor demek ki

Tek başarın cerrah koca bulmak, rezil oluyorsunuz dediğinde derece yapmış, yurtdışında yaşayan doktorali mühendis ben insanların seni neden kıskandığını cidden anladım.

iste galiba kocasi ozel calisan cerrah diye kiskaniyorlar acikcasi hicbirinin acik acik soyleyecek cesareti de yok
Siz kiskanmalarini istiyorsunuz sadece ya kıyamam. Böyle kıskançlıktan deliye dönsünler falan istiyorsunuz. Ama görgüsüzlüğünüzden sadece alay konusu oluyorsunuz.

Evet bebeyem, o dalın toplumdaki ismi estetik cerrah işte. Ben neden rezil olayım, burda da mı kendini kanıtlama çabası içindesin, bu kadar kompleksli olman korkunç

esim zorunludan sonra kendi klinigini acti, maasli bi iste calismiyor.
Estetik cerrahtır umarım. Onlar iyi kazanıyor bir sürü Amerika turu daha yaparsınız henüz gençsiniz. Yalnız görgüsüzlüğünüze biraz ket vurmaya çalışın benden küçük bir tavsiye

Konunun başında da kendi emekleriyle çok başarılı yerlere gelen biri gibi yazdınız.
Kocanız tüm başarınız. Tebrikler.
İnşallah hırsından kavruldugunuzkıskanilana kadın olma seviyesine gelirsiniz birgün. Siz bu aylık seyahatleri devam ettirin. Kusturana kadar da story falan atın.

Estetik cerrahtır umarım. Onlar iyi kazanıyor bir sürü Amerika turu daha yaparsınız henüz gençsiniz. Yalnız görgüsüzlüğünüze biraz ket vurmaya çalışın benden küçük bir tavsiye

Abinin numarasını istedim vermediler yahuuu vallahi ayağımdaki sivilceyi soracaktım kötü bir niyetim yoktu

Abinin numarasını istedim vermediler yahuuu vallahi ayağımdaki sivilceyi soracaktım kötü bir niyetim yoktu
Yalnız her an tetikte olmalı. Estetik cerrahların hem kendileri çapkın oluyor hem de etraflarında onlara yürüyen kadınlar da çok oluyor. Bu durumda bir gün çok övündüğü kocişkosunu eller kaparda kendi de damdan düşmüşe uğrar

Konu sahibesi yedirmez bence herkesin içi rahat olsun

iste galiba kocasi ozel calisan cerrah diye kiskaniyorlar acikcasi hicbirinin acik acik soyleyecek cesareti de yok
Hanımefendi kimse yanlış anlamasın ben de normal bir kamuda çalışanım kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum; ben buralara kolay gelmedim diyip duruyorsunuz insanlar da sanacak ki atla deve yarıştırdınız. Memur olan herkes belli zorluklardan geçip bir yere geliyor. O kadar abarttınız ki; yok efendim sonradan görmeliği hakettim vs. diyince insanın da beklentisi ister istemez büyük oluyor ama siz basbayağı sadece bir GÖRGÜSÜZSÜNÜZ ve bu hiç normal seviyede değil sadece tedavilik.

Sözden anlatılmak istenen bence o değil.kendi anladığımı yazayım.
Bazen hiç olmadık kişiler(yani yakışıklı, daha daha üst düzey görülen) çirkin kişileri sevebiliyor.gönül bu ona da konar buna da demek isteniyor.allah bir yerden kısıyorsa diğer yerden veriyor diyor. çirkin yaratmış ama bunu telafi etmek için şans vermiş, kısmet vermiş demek isteniyor.güzel olana sırf güzel olduğu için hayırlı kısmet çıkmayabiliyor deniyor.yani çirkin olduğu için kimse ona bakmaz, kandıran eden de çıkmaz demek değil . bence yani.

Allah aşkına biri söylesin hemşireler kaç puanla atanıyor görende fullemis soruları da kazanmış sanır

Aldatıldığını görürse, siz devam edin ben çıkıyorum diyecek potansiyel var bence konu sahibinde. Kendi kliniğini açmış estetik cerrah koca kolay bulunmuyor sonuçta.
Umarım kocasının özelliklerini doğru yazmışımdır da rezil olmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…