Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir çaba merak ettim zira yırtıyorum bir yerlerimi çabalamaktan bir adım öte gidemiyorum

Nasıl bir çaba merak ettim zira yırtıyorum bir yerlerimi çabalamaktan bir adım öte gidemiyorum
Israrla ne mesleği, ne de eşinin meslegi ile ilgili cevap yazmıyor. Tek bildiğimiz çok çabalamis, kendisi ile gurur duyuyor. Amerika'da 1 ay lüks tatil dışında başka neleri de basardigini bilebilseydik keşke.

Valla sizin gibi bir arkadaşım var, çok orta halli bir aileden gelen. Şimdi maddi olarak çok iyi durumda bir eş buldu. Baya dünyayı gezdi. O kadar çok resim koydu ki yemin ederim bende onla gezdim. Hiç soru işareti kalmadı aklımda. Belki kıskanacaktım ama o kadar görmemiş gibi davrandı ki ona sıra gelmedi. Umarım öyle yapmamıssınızdır vallahi kıskanası gelmiyor insanın

Israrla ne mesleği, ne de eşinin meslegi ile ilgili cevap yazmıyor. Tek bildiğimiz çok çabalamis, kendisi ile gurur duyuyor. Amerika'da 1 ay lüks tatil dışında başka neleri de basardigini bilebilseydik keşke.
Bir şey başardığı yok aslında buyul ihtimalle zengin koca bulmuş zaten kendisi de demiş mesleklerimiz uyumlu değil diye

Profilinde hemşire yazıyor. Nasıl bir çaba olabilir ki? Yılda binlerce kişinin yaptığı gibi lisans eğitiminden sonra KPSSye girip atanmıştır. Belki ordan başhemşirelik falan aldıysa bilemiyorum Kocişkosu da Dr desek

Bir şey başardığı yok aslında buyul ihtimalle zengin koca bulmuş zaten kendisi de demiş mesleklerimiz uyumlu değil diye
Zengin koca olayından emin olamıyorum nedense... Zengin adam evlendikleri zaman balayına götürürdü herhalde. 2 mühendis evlenen arkadaşlarım bile ne yaptı etti Baliye falan gittiler.

Kız kocası doktorsa nasıl Amerikalarda 1 ay fink atıyor. Benim kocamda doktor, yapamadık yani. İşin ilginci doktor akrabalardan, arkadaşlardan Michelin restoranlarda bilmem ne steak yiyen de görmedim. Eğer dediğin gibi çıkarsa, kesin tüyo almam lazım

Zengin koca olayından emin olamıyorum nedense... Zengin adam evlendikleri zaman balayına götürürdü herhalde. 2 mühendis evlenen arkadaşlarım bile ne yaptı etti Baliye falan gittiler.
Balayına gidememeleri maddiyatla ilgili olmayabilir biz de gidememistik çünkü hastalanmistim Amerika da 1 ay tatil luks otomobiller bunların zengin koca dışında açıklaması yok bence

esim zorunludan sonra kendi klinigini acti, maasli bi iste calismiyor.

TL kazanıp dolar harcayarak 1 ay tatil yaptıysanız düpedüz zenginsiniz. Fakirler hadi toplanın gidelim

plastik cerrah, estetik hekimi bi brans degil, bilmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen.
Arkadaşlarınız neden sizi küçümsedi ki kendileri de hemşire falansa normal memursunuz işte. Neyi küçümsenecek ? Hemşire olup doktorla evlenen gırla insan var .

Yok, gayet branş, uzmanlık alanı Sizce estetik operasyonları kim yapıyor jinekolog mu mesela?
plastik ve rek. cerrahi diye bir brans var ve estetik ameliyatlar yapılıyor. ama estetik diye ayri bi uzmanlik dali yok, bazi egitimlerle botox yapan duz pratisyenler var ama mesela.

tekrar ediyorum ayri bir brans degil. bilmiyorsunuz ve ustune rezil oluyorsunuz.

Geldiğin yere ait olduğunu duymak istemiyorsun kompleks yapıyorsun. Kocanın 3 kuruş parasıyla da hava atmaya çakışıyorsun klasik Türk kızı:) ama bence herkes sizi kıskanıyor çünkü çok başarılı işler yapmışsınız herkes sizi hatırlar ölünce de . Kendinden durumu daha iyi bi adamla evlendi balayı yapamadılar ama Amerika seyahati yaptılar derler. Çok üretken biriydi çocuk yaptı derler:)))

Arkadaşlarınız neden sizi küçümsedi ki kendileri de hemşire falansa normal memursunuz işte. Neyi küçümsenecek ? Hemşire olup doktorla evlenen gırla insan var .
iste galiba kocasi ozel calisan cerrah diye kiskaniyorlar acikcasi hicbirinin acik acik soyleyecek cesareti de yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…