- 2 Ekim 2014
- 2.478
- 5.361
- 358
- 39
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Nasıl bir çaba merak ettim zira yırtıyorum bir yerlerimi çabalamaktan bir adım öte gidemiyorumevet ilk kez goruyorum, sonradan gorme olmakla gurur duyuyorum cunku cabalayarak geldim bu konuma, yasim da genc o yuzden yasamak istiyorum o anin heyecaniyla da sosyal medyamda biriktiriyorum fotograflarımı hem.
mesela esimin meslegi ile benimkini yakistiramayan bi kac arkadasim olmustu acik acik soylemislerdi, kocamla flort donemindeyken bana ama o meslektekiler genelde kendileri gibi isterler vesaire demisti.
Israrla ne mesleği, ne de eşinin meslegi ile ilgili cevap yazmıyor. Tek bildiğimiz çok çabalamis, kendisi ile gurur duyuyor. Amerika'da 1 ay lüks tatil dışında başka neleri de basardigini bilebilseydik keşke.Nasıl bir çaba merak ettim zira yırtıyorum bir yerlerimi çabalamaktan bir adım öte gidemiyorum
Bir şey başardığı yok aslında buyul ihtimalle zengin koca bulmuş zaten kendisi de demiş mesleklerimiz uyumlu değil diyeIsrarla ne mesleği, ne de eşinin meslegi ile ilgili cevap yazmıyor. Tek bildiğimiz çok çabalamis, kendisi ile gurur duyuyor. Amerika'da 1 ay lüks tatil dışında başka neleri de basardigini bilebilseydik keşke.
Profilinde hemşire yazıyor. Nasıl bir çaba olabilir ki? Yılda binlerce kişinin yaptığı gibi lisans eğitiminden sonra KPSSye girip atanmıştır. Belki ordan başhemşirelik falan aldıysa bilemiyorumIsrarla ne mesleği, ne de eşinin meslegi ile ilgili cevap yazmıyor. Tek bildiğimiz çok çabalamis, kendisi ile gurur duyuyor. Amerika'da 1 ay lüks tatil dışında başka neleri de basardigini bilebilseydik keşke.
Zengin koca olayından emin olamıyorum nedense... Zengin adam evlendikleri zaman balayına götürürdü herhalde. 2 mühendis evlenen arkadaşlarım bile ne yaptı etti Baliye falan gittiler.Bir şey başardığı yok aslında buyul ihtimalle zengin koca bulmuş zaten kendisi de demiş mesleklerimiz uyumlu değil diye
Kız kocası doktorsa nasıl Amerikalarda 1 ay fink atıyor. Benim kocamda doktor, yapamadık yani. İşin ilginci doktor akrabalardan, arkadaşlardan Michelin restoranlarda bilmem ne steak yiyen de görmedim. Eğer dediğin gibi çıkarsa, kesin tüyo almam lazımProfilinde hemşire yazıyor. Nasıl bir çaba olabilir ki? Yılda binlerce kişinin yaptığı gibi lisans eğitiminden sonra KPSSye girip atanmıştır. Belki ordan başhemşirelik falan aldıysa bilemiyorumKocişkosu da Dr desek
Balayına gidememeleri maddiyatla ilgili olmayabilir biz de gidememistik çünkü hastalanmistim Amerika da 1 ay tatil luks otomobiller bunların zengin koca dışında açıklaması yok benceZengin koca olayından emin olamıyorum nedense... Zengin adam evlendikleri zaman balayına götürürdü herhalde. 2 mühendis evlenen arkadaşlarım bile ne yaptı etti Baliye falan gittiler.
ben hemsireyim, esim cerrah.Eşinizin ve sizin mesleğinizi cidden merak ettim?
öyleymiş vallaBirine güzel demek için çirkin mi olmak gerekiyormuş asgahaj ay bayilacam
esim zorunludan sonra kendi klinigini acti, maasli bi iste calismiyor.Kız kocası doktorsa nasıl Amerikalarda 1 ay fink atıyor. Benim kocamda doktor, yapamadık yani. İşin ilginci doktor akrabalardan, arkadaşlardan Michelin restoranlarda bilmem ne steak yiyen de görmedim. Eğer dediğin gibi çıkarsa, kesin tüyo almam lazım
Estetik hekimi falansa bir ihtimal:) diger türlü zor.esim zorunludan sonra kendi klinigini acti, maasli bi iste calismiyor.
plastik cerrah, estetik hekimi bi brans degil, bilmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen.Estetik hekimi falansa bir ihtimal:) diger türlü zor.
TL kazanıp dolar harcayarak 1 ay tatil yaptıysanız düpedüz zenginsiniz. Fakirler hadi toplanın gidelimhepinizi okudum, bana laf ettiginiz icin alintilamiyorum herkesi tek tek topluca yazayim.
ben objektif bakmaya calisinca kimseyi kiskandigimi dusunmuyorum, hayatim boyunca hep kendime odaklandim, kariyerim gelecegim icin calistim, baskalarini dusunmeye firsat bulamadim.
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.
plastik cerrah, estetik hekimi bi brans degil, bilmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen.
Arkadaşlarınız neden sizi küçümsedi ki kendileri de hemşire falansa normal memursunuz işte. Neyi küçümsenecek ?plastik cerrah, estetik hekimi bi brans degil, bilmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen.
Çok tatlısınız, plastik cerrahın ne olduğunu biliyorum.plastik cerrah, estetik hekimi bi brans degil, bilmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen.
plastik ve rek. cerrahi diye bir brans var ve estetik ameliyatlar yapılıyor. ama estetik diye ayri bi uzmanlik dali yok, bazi egitimlerle botox yapan duz pratisyenler var ama mesela.Yok, gayet branş, uzmanlık alanıSizce estetik operasyonları kim yapıyor jinekolog mu mesela?
iste galiba kocasi ozel calisan cerrah diye kiskaniyorlar acikcasi hicbirinin acik acik soyleyecek cesareti de yokArkadaşlarınız neden sizi küçümsedi ki kendileri de hemşire falansa normal memursunuz işte. Neyi küçümsenecek ?Hemşire olup doktorla evlenen gırla insan var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?