Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbe yarabbim, Estetik cerrahlar mi Karun kadar zengin yapma gözünü sevdiğim...
Buralarda ne konular okuduk bacım.ev geçindiren kadınlar, tamamen işsiz erkekler.çalışmamayı bırak kadını dolandıran erkekler.yeme içme parasını bile kadına ödeten erkekle.... gezme tozma parasını bile karşılayamayan erkeklerle birlikte olan tonla kadın var.estetik cerrahı da küçümseyemem valla.hatun almış yürümüş valla.nereden ne bulacağız diye çırpınmanın anlamı yok.günümüz türkiyesinde de amerikalarda fink atmak da yürek ister yani.hem de ne yürek. Biletin tanesi 100.000 lira.bunu da küçümsemezsin ya.arkadaşı tevazuya çağırmakta yanlış bir şey yok ama anlattığı şeyler de basbaya kıskançlımtan kudurtacak şeyler. Haa kendin mi kazandın, neresiyle övünüyorsun dersin ama kulp bulmak komik oluyor.

Yalnız eşi estetik cerrah değil plastik rekonstrüktif ve estetik cerrah

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim11
Fransa'da da, dunyanin bi cok yerinde bilimum cesit restauranta gittim hic bi yedigimi cekip cekip nete yuklemedim. Benjm anlayisima gore bu gorgusuzluktur. Sizin anlayisiniza gore ben waqgyu steak ywdim hem de kac paraya. Siz once o kafayi bi degisip gosterisi birakin. Cok sevimsiz bisey.

Karun kadar zengin asgshsj?
Kız kimmiş kimmiş? Bezos falan mıymış?

Lise arkadaşım estetik cerrah olmuş, klinik açmış. Kliniğini tanıtmak için habire yaptığı gtlerin memelerin fotolarını paylaşıyor, korkunç hele bir foto vardı max 60 kglık bir kadına 20 kglik kalça yapmış kadın yürüyen kalçaya dönmüş

iste galiba kocasi ozel calisan cerrah diye kiskaniyorlar acikcasi hicbirinin acik acik soyleyecek cesareti de yok
Cerrahla evlendiğiniz için delirmek üzeresiniz kendiniz bile inanamıyorsunuz, ben hayatımda böyle eşinin mesleği yüzünden deli gibi bir şey olan birini görmedim

Son düzenleme:
Konum at geljp topluca kuduralim

Fakat 20 kglık kıçın parasıyla ne steakler yemiştir litfennn

Cerrahla evlendiğiniz için delirmek üzeresiniz kendiniz bile inanamıyorsunuz ben hayatımda böyle eşinin mesleği yüzünden deli gibi bir şey olan birini görmedim
Eee haksız mı? Düne kadar kadın uçak bileti alamadığı için memlekete gidip gelemiyordu suç sanki.şeyma subaşı talihi gelmiş vurmuş valla.darısı başımıza.ne diyelim.zamanla atlatır o da.

Ferhans benim arkadaşı kıskanmak için hiç sebebim yok, aynı kulvarda bile değiliz. Ayrıca benim Amerika'ya gitmek için cerrah kocaya ihtiyacımda yok ( kaldı ki eşimde doktor). Çok şükür mesleğim sayesinde, bir yerlerimden ter akarak Amerika'da calismisligim var. Business ucarak gittiğimi de ayrıca dip not düseyim bu fotoda burda dursun.

Eklentiler

• IMG_20230721_020647.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 139
Eee haksız mı? Düne kadar kadın uçak bileti alamadığı için memlekete gidip gelemiyordu suç sanki.şeyma subaşı talihi gelmiş vurmuş valla.darısı başımıza.ne diyelim.zamanla atlatır o da.
Kendinj sacma sapan durumlara dusurmenin alemi de yok. Bizim burda ne oldum delisi derler buna

lafa gelince kadinin yanindayiz dersiniz, guclu kadin okuyan calisan kadin olsun dersiniz,

ama kocasiyla mutlu bi kadin gorunce de "hah koca parasi yiyior, hemsiresin zaten ne emegi?" demeye basladiniz.

donup bi aynaya bakin bence size tavsiyem.

Çok ayıp konu sahibesi ye tabi paracıkları yeme mi dediksadece milletin gözüne gözüne sokmak insanları bezdiren dedik o kadar.

Yemek fotosu, lux araba fotosu yok mu anacim? Napalim biz fonda cadiri bxjxjxj

İstiyorsan darısı başına olsun Ferhans, senin neyin eksik kız sen de git Michelin yıldızlı restoranına

"ayni kulvarda bile degiliz"

hanfendi tam olarak sizin kulvariniz neresi, benim kulvarim neresi, anlayamadim da?

muhendissiniz galiba, hayırdır googleda falan mi calisiyorsunuz da bu havalar, en son twitterda saglik calisanlarina satasiyordu muhendisler 3 kurus icin.

lafa gelince kadinin yanindayiz dersiniz, guclu kadin okuyan calisan kadin olsun dersiniz,

ama kocasiyla mutlu bi kadin gorunce de "hah koca parasi yiyior, hemsiresin zaten ne emegi?" demeye basladiniz.

donup bi aynaya bakin bence size tavsiyem.
Halen ne demek istediğimizi anlamamış. Ben pes ettim kankslarım

Cadir mi nedir onu da anlamadim bxbxbxb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…