Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bende mi sorun var anlamadım. Arkadaşım bir aya yakındır uzak doğu turunda. Paylaşım da yapıyor haliyle ama benim hoşuma gidiyor. İlginç şeyler falan paylaşıyor.
Tadında olunca gerçekten güzel oluyor ama bazı kişilerin paylaşımları resmen çöp; gönderi yağmuruna tutuyorlar insanı. Birkaç ay önce arkadaşlarım Baliye gittiler, oldukça ilginç şeyleri ara ara paylaştılar ama zırt pırt içtiği koktelyle, kaldigi otel odasının banyosuna kadar paylasinca işin b..u çıkıyor afedersin.

Bu kıskanma değil bacım arkadaşın kocana yürümüş hatta koşmuş

Hepppiniz konu sahibini kıskandınız. Burda da mı yaaa off
Sanki sen kıskanmadin? Sen hiç Kobe eti yedin mi Burhan? Michelin yıldızlı restaurantlarda hemde? Ben Kobe etini şimdi duydum misal, kiskanmakta haksız mıyım?????????

Sanki sen kıskanmadin? Sen hiç Kobe eti yedin mi Burhan? Michelin yıldızlı restaurantlarda hemde? Ben Kobe etini şimdi duydum misal, kiskanmakta haksız mıyım?????????
Bize wagyu steak yedirmeyen hayata küskünüm para çok yanlış kişilerde bebişim.

Ya bende mi sorun var anlamadım. Arkadaşım bir aya yakındır uzak doğu turunda. Paylaşım da yapıyor haliyle ama benim hoşuma gidiyor. İlginç şeyler falan paylaşıyor.
Neyi nasıl paylaştığına göre değişir bence bu durum.
Her gün ne giydiğinden, kaldığı otelin odasına, personeline, her ama her yediğine kadar paylaşılması hoş gelmiyor bana. Gittiğin güzel bir yeri, yedfijn değişik bir yemeği paylas ama her aninida paylaşmazsın yani. Paylaşıyorsun da benim hakkımda konuşuluyor diye şikayet etmemelisin. Çünkü amaç o zaten.

Ben bir tane Kobe biliyorum o da rahmetli oldu rip
Fakir memur ben maaş farkı yatmış mı diye arada bir hesabı kontrol ediyor

anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Belki de paylaşmaya ihtiyacımız yoktur olamaz mı ?

Mesela bir mesajınızda michelin yıldızlı restorana gittiğinizi,yediğiniz yemeği vs yazmışsınız. Ben de mesela İstanbul’a her gelişimde TURK’e giderim ama bunu story atma gereği duymam hele hele yemek tabağı paylaşmak… Görgüsüzlüğün resimini yap deseler yemek fotosu paylaşan insan çizerim o derece irite bir durum.

Ha çevreniz hasettir fesattır olabilir ama bana öyle geliyor ki siz içten içe bu insanlarla olmayı seviyorsunuz geçmişten gelen aşağılık kompleksinizi bu insanların görebileceği fotolar paylaşarak tatmin ediyorsunuz…

Konu sahibi gelip sizi kıskançlar, arkamdan konuşmuşsunuz o kadar, kendi hayatınızda konuşulacak önemli bir şey yok tabi diyecek. Bekleyip görelim.
Amerika'dan aldığı bilmem kaç yüz dolarlık cilt ürünleri ile gece bakım rutini yapiyor olabilir şu an. 'Sizin gibi Nivea kullanacağımı mı sandınız, xxx fiyatından haberiniz yok herhalde' diyerek olaya dönüş yapabilir yani.

ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.
Ne yalan söyleyeyim hissettikleriniz bana da geçti. Yalnız arkadaşınızın o mesajı kıskançlık ötesinde farklı bir durum. Resmen lucifer'a baktıysa bana da bakar diyip şansını yoklamış kadın. Arkadaşınızın hayalindeki arabayla o ve sizin kocanız... hayır insan, "iki kişilikse ben ve arkadaşım deneriz o haldeyse, kusura bakma" minvalinde esprili bir şeyler yazar hiç değilse. Bana göre hiçte iyi niyet aranabilecek bir durum değil.

Valla Türkiye şartlarında yaşayıp Amerika'da 1 ay lüks bir tatil yapmak gayet de insanlar tarafından gıpte edilebilecek bir durum. Ama şöyleki; kıskanmakla hasetlenmek arasında çok fark var. Çevrenizde biriktirdiğiniz insanlarda sorun var demek ki, normalde sizin adınıza mutlu olmaları gerekirdi.

Kıskanç insanlar var elbette, kadınlarda ne yazık ki daha bi çoğunlukta bu durum ama bunun için buraya konu açmak garip. Ne denmesini istiyorsun, o kişilerin dedikodusunu yapıp rahatlamak istedin sanırım.
Yani mesafe koyacaksın enerjisinden rahatsızlık duyduğun kişilere, insan seçerken dikkat edecek ve hemen samimi olmayacaksın, herkesle de her şeyini paylaşmayacaksın, bu kadar.

Bebeğim hayatında ilk kez bir şeyler görmüşsün, milletin de gözüne sokmuşsun anladığım kadarıyla onlar da usanmışlar durum bu
evet ilk kez goruyorum, sonradan gorme olmakla gurur duyuyorum cunku cabalayarak geldim bu konuma, yasim da genc o yuzden yasamak istiyorum o anin heyecaniyla da sosyal medyamda biriktiriyorum fotograflarımı hem.

mesela esimin meslegi ile benimkini yakistiramayan bi kac arkadasim olmustu acik acik soylemislerdi, kocamla flort donemindeyken bana ama o meslektekiler genelde kendileri gibi isterler vesaire demisti.

Eşinizin ve sizin mesleğinizi cidden merak ettim?

Bence gorgusuzluk
Biz eskiddn boyle bir toplum muyduk?
Insanlar bu kadar gecim skntisi yasarken , yedigi ictigi sofraya kadar resim atan insanlar var ya hayret dogrusu
Imsan gittigi bir yerin manzarasini cekebilir sevdikleriyle foto cekinebilir tamam
Ama ben kucukken bubkadar yok babyshower , yok cinsiyet belli oldu partisi vs yoktu isimlerini bile bilmiyorum tam farkettiyseniz bu kadar lukse gerek var mi
Eskiden bu kadar degildik
Bu yetetsizlik duygusundan baska bir seu olamaz
Ben de resim atiyorum
Bunun dozu kime gore neye gore dogru bilemem
Ama biz gorgusuz bir toplum olduk artik yozlastik

Ben artık hiç foto atmıyorum, hatta instadaki fotolarımı bile arsivledim sadece manzara ve müze resimleri vs var. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum, biraz ayarlarımız şaştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…